Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστης gamer 700-800 euro

billbigboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την οθονη που εχω τωρα ποια λες να παρω, 4770 η 5750? αν την σηκωνει κ δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την 4770 τοτε συμφερει να παρω 5750 γιατι στο μελλον θα παρω κ καλυτερη οθονη

Δημοσ.

Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία imho.

Γιατί; Διότι προφανώς θα πας σε 1920*1080 και εκεί ούτε η 5770 θα σε καλύψει σε αρκετά παιχνίδια.

Δημοσ.

οταν λες οτι δεν θα με καλυψει τι εννοεις? οτι δεν θα παιζει καποια παιχνιδια η οτι απλως δεν θα εχει την μεγιστη αναλυση κ την τελεια εικονα? δεν με πειραζει αν δεν εχει τα απολυτα γραφικα απλα να μην εχω προβλημα στην ταχυτητα κ στο παιξιμο

Δημοσ.

Απλα σε μερικα παιχνιδια δεν θα μπορεις να βαλεις τερμα τα γραφικα.Αν αυτο δεν ειναι προβλημα για σενα δηλαδη να μπορεις να παιξεις και με High αντι για very high και μια 5770 ειναι αρκετα καλη.Παντως κατα τη γνωμη μου αν ειναι να παιζεις σε 1920χ1080 παρε μια 5850.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Psycho_Warhead. Εάν παίζεις συχνά games, πιστεύω πως μετά από κάποιο καιρό δεν θα σε καλύπτει η 5770. Με μια 5850 θα την βγάλεις πολύ περισσότερο καιρό και με full γραφικά.

Δημοσ.

Με 46€ παραπάνω παίρνεις μια χαρά σύστημα . Αν είναι θέμα μπορείς να πάρεις μνήμες από pc1.gr κάρτα γραφικών από multirama και είσαι πάλι στα 800€ .

otiprepei.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...