Προς το περιεχόμενο

belkin F5D8055v2 N+ wireless adapter

silahim1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, την αγορασα πριν δυο μερες και ακομα δεν μπορω να βρω τι συμβαινει .

Στην αρχη αφου την εγκατεστησα (se laptop) ειδε το συστημα (xp) το φλασακι, αλλα δεν εβλεπε κανενα δικτυο.Τελικα θυμηθηκα πως κατι ειχα κλεισει παλια στα servises και ναι ηταν to wireless zero configuration που ηταν απενεργοποιημενο.

Τωρα το συστημα εβλεπε το φλασακι, εβλεπε και τα δικτυα που υπηρχαν. (το δικο μου και αλλα δυο απο γειτονικα σπιτια. το utility ομως της belkin δεν εβλεπε τιποτα, κανενα δικτυο. ουτε με αφηνε ομως να κανω και οποια ρυθμιση ή save σε οτιδηποτε, στο παραθυρο της. ισως γιατι δεν εβλεπε κανενα δικτυο.

Οταν προσπαθησα λοιπον να μπω στο δικο μου δικτυο, τελικα εβγαζε limited connection.

Το εψαξα σε σχεση με την ip , και τελικα γραφει πια connected. Οι μπαρες ολες φουλ, οπως και οταν εγραφε limited connection, 54mbps, ομως η προσβαση στο interner αδυνατη. Στο activity γραφει στα sent, 4-10 και στο received τιποτα.

Το router μου ειναι ενα της philips που το εδινε η forthnet. cga5722n/te.

Παρακαλω την βοηθεια σας!!!!

Δημοσ.

Στην αρχη εκανα εγκατασταση την εφαρμογη της καρτας αλλα δεν μπορω να κανω καμια ρυθμιση απο εκει, ουτε save. μετα απεγκατεστησα το utility και εβαλα μονο τον driver της καρτας, Ετσι μπηκα και γω απο τον κλασικο τροπο του wireless tvn windows xp που εχω.

ετσι εβλεπα τουλαχιστον τα υπαρχοντα δικτυα, γιατι με το utility δεν εβλεπα τιποτα.

Με τα πολλα και εβαλα και την διευθυνση στα properties του TCP/IP του wireless.Τωρα συνδεεται κανονικα, (conected) εχει μπολικο σημα, ομως δεν μπορω να ανοιξω τιποτα στο internet.Με το καλωδιο οταν συνδεομαι ολα ειναι ενταξει, μπαινω κανονικα. Πηγα στην σελιδα του router(ενα philips που μου εδωσαν παλια απο connx), για να δω τις ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα τιποτα. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!:(

Δημοσ.
Γεια σας, την αγορασα πριν δυο μερες και ακομα δεν μπορω να βρω τι συμβαινει .

Στην αρχη αφου την εγκατεστησα (se laptop) ειδε το συστημα (xp) το φλασακι, αλλα δεν εβλεπε κανενα δικτυο.Τελικα θυμηθηκα πως κατι ειχα κλεισει παλια στα servises και ναι ηταν to wireless zero configuration που ηταν απενεργοποιημενο.

Τωρα το συστημα εβλεπε το φλασακι, εβλεπε και τα δικτυα που υπηρχαν. (το δικο μου και αλλα δυο απο γειτονικα σπιτια. το utility ομως της belkin δεν εβλεπε τιποτα, κανενα δικτυο. ουτε με αφηνε ομως να κανω και οποια ρυθμιση ή save σε οτιδηποτε, στο παραθυρο της. ισως γιατι δεν εβλεπε κανενα δικτυο.

Οταν προσπαθησα λοιπον να μπω στο δικο μου δικτυο, τελικα εβγαζε limited connection.

Το εψαξα σε σχεση με την ip , και τελικα γραφει πια connected. Οι μπαρες ολες φουλ, οπως και οταν εγραφε limited connection, 54mbps, ομως η προσβαση στο interner αδυνατη. Στο activity γραφει στα sent, 4-10 και στο received τιποτα.

Το router μου ειναι ενα της philips που το εδινε η forthnet. cga5722n/te.

Παρακαλω την βοηθεια σας!!!!

α.ο οτε δινει philips Οχι η forthnet.

Οποτε κανεις τις παρακατω δοκιμες.αλλαξε κλειδωμα στο ασυρματο του ρουτερ.αν εχεις wpa βαλε wep και το αναποδο.αν οχι δοκιμασε με πιο νεους drivers.αν οχι δοκιμασε το Stick σε αλλο pc Να δεις αν παιζει αν οχι δοκιμασε το Stick με αλλο ρουτερ για να δεις τι παιζει.γενικως ξεκινα δοκιμες για να δεις τι φταιει και να βγαζεις αυτα που δεν φταινε.επισης δεν χρειαζεται καρφωτες ip διοτι πρεπει να σου δωσει ο dhcp.απλα οταν βαζχεις καρφωτα Ip γλιτωνεις το Limited connectivity που στην ουσια ειναι οτι δεν εχεις παρει Ip αλλα παλι στην πραξη δεν βγαινεις στο νετ.απλα ξεγελας το συστημα να το πω και σου βγαζει οτι ναι εχω παρει ip (apo σενα καρφωτα)oποτε δεν ειναι limited connectivity αλλα παλι δεν εχεις νετ.

Δημοσ.

το philips το δινει ο οτε, μπερδευτηκα! Σε ευχαριστω poulinos, θα κανω οτι μου ειπες, καταλαβα τι εκανα με τις καρφωτες ip. μολις εχω νεα θα τα μοιραστω μαζι σας.

---------- Προσθήκη στις 10:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:03 ----------

Οταν λες οτι την ip θα την δωσει ο dhsp, εννοεις το dhsp του router; Γιατι αυτο ειναι κλειστο τωρα ,απο οτι βλεπω. Επισης να πω οτι υπαρχει και ενα laptop με ετοιμο wireless το οποιο μπαινει κανονικα. Αν ενεργοποιησω το dhsp, θα υπαρχει προβλημα στο laptop;

Οχι τιποτα αλλο αλλα σεν θα μπορω να εχω επαφη μαζι σου για να σου ζητησω βοηθεια

Δημοσ.

ip δινει o dhcp tou router.και κανονικα πρεπει να ειναι ανοιχτος αλλιως εκει θες καρφωτα ip.kai nai δεν θα εχεις προβλημα και να ανοιξεις τον dhcp με το λαπτοπ.μην ανησυχεις.

Δημοσ.

Λοιπόν, ειναι ανοιχτος ο dhsp και εβαλα το wireless του laptop και του αλλου υπολογιστη σε αυτοματο mode,

και ολα καλα, ο ρουτερ και το laptop βλεπονται και μπαινω στο internet οπως διαπιστωνουμε.(γιατι το wireless του laptop εχει δυο προτοκολα; version4και version6)

Ομως το wireless του αλλου υπολογιστη μου εμφανιζει limited or no connectivity.

Δημοσ.
Λοιπόν, ειναι ανοιχτος ο dhsp και εβαλα το wireless του laptop και του αλλου υπολογιστη σε αυτοματο mode,

και ολα καλα, ο ρουτερ και το laptop βλεπονται και μπαινω στο internet οπως διαπιστωνουμε.(γιατι το wireless του laptop εχει δυο προτοκολα; version4και version6)

Ομως το wireless του αλλου υπολογιστη μου εμφανιζει limited or no connectivity.

dhcp ειναι οχι dhsp>β.version 4 kai version 6 ειναι στα vista Και windows 7.Καποτε θα παιξουμε και v6 Οταν θα τελειωσουν οι ip:P

δοκιμασε το Stick που πηρες στο laptop που παιζει με το δικο του wireless για να δουμε αν παιζει εκει.βεβεα στο λαπτοπ θα κλεισεις το ενσωματωμενο wireless

Δημοσ.

τελικα ειχα ηδη πειραξει το security του router και απενεργοποιησα και το wep και το "αλλο" (που δεν τολμω να το γραψω μην και κανω λαθος)¨:-) , και αιφνης μπαινω και με τους δυο υπολογιστες.Πριν ομως φτασω σε αυτο το σημειο, ειχα προσπαθησει να βαλω WPA αλλα δεν τα καταφερνα να μπω με κανενα υπολογιστη, μετα προσπαθησα να βαλω παλι το wep, αλλα ουτε και κει τα καταφερα.

Ετσι, τωρα εχω internet και στα δυο μηχανακια, αλλα δεν εχω ασφαλεια.

Αληθεια γιατι τωρα το σημα που φτανει στον ενα υπολογιστη (αυτον με τον οποιο εμπαινα), ειναι πιο δυνατο;

Δημοσ.

δοκιμασε με wep ξανα και 64 bit και 128 δοκιμασε και wpa δοκιμασε και wpa2 δοκιμασε και wpa+wpa2 δοκιμασε και tkip και aes αμα σε αφηνει .αν δεν μπει με τιποτα απο ολα αυτα δες αν εχει κλειδωμα με mac address τουλαχιστον να μην ειναι χυμα στο κυμα

Δημοσ.
ok.Σε εχαριστω poulinos για την βοηθεια σου, μου ηταν πολυτιμη.Θα δοκιμασω παλι και θα ενημερωσω.:-)

οτι αλλο ειναι πες μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...