Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό για 5850

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα τροφοδοτικό που να παίζει καλά την 5850 της ATI χωρίς προβλήματα από το Πλαίσιο. Η τιμή δεν θέλω να είναι μεγάλη. Μέχρι 30-50euro.:-)

Δημοσ.
Θέλω ένα τροφοδοτικό που να παίζει καλά την 5850 της ATI χωρίς προβλήματα από το Πλαίσιο. Η τιμή δεν θέλω να είναι μεγάλη. Μέχρι 30-50euro.:-)

Πες μας την σύνθεση του pc σου!!!! (αν έχεις 10 σκληρούς και 20 ανεμιστήρες με φωτάκια μαζί με μπάλα ντισκό και........ και......., δεν σου φτάνουν τα 400Wαtt) αλλιώς κοίτα και αυτό με 400 Watt και Energy-Efficient 80+

Δημοσ.
Πες μας την σύνθεση του pc σου!!!! (αν έχεις 10 σκληρούς και 20 ανεμιστήρες με φωτάκια μαζί με μπάλα ντισκό και........ και......., δεν σου φτάνουν τα 400Wαtt) αλλιώς κοίτα και αυτό με 400 Watt και Energy-Efficient 80+

Σκεφτόμουν κάτι σε αυτό το στυλ. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/AXP-Simple-Power-630W-630P12P.htm

Επειδή στο Πλαίσιο μου είπαν ότι χρειάζεται ΠΑΝΩ από 500W

Δες εδώ για Power Supply Calculator..

Δημοσ.
Πες μας την σύνθεση του pc σου!!!! (αν έχεις 10 σκληρούς και 20 ανεμιστήρες με φωτάκια μαζί με μπάλα ντισκό και........ και......., δεν σου φτάνουν τα 400Wαtt) αλλιώς κοιτά και αυτό με 400 Watt και Energy-Efficient 80+

δηλαδη καιει πολυ η μπαλα ντισκο? :mrgreen:

δες εδω ποσο μπορει να φτασει ενα super ntoyper κατα τα αλλα νορμαλ συστημα

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd5770-hd5750-crossfirex_13.html#sect0

θες ομως ενα 500αρακι που να εχει τουλαχιστον πανω απο ~34Α στις 12αρες γραμμες του για να εισαι σιγουρος.

μην εχουμε τα "καλα" που παρουσιαζονται με την 260!

Δημοσ.

Άσε τι σου λένε στο Πλαίσιο, μακάρι να 'ξεραν κι αυτοί και να ήθελαν απλά να πουλήσουν.

Το 400άρι της Corsair τα βγάζει πέρα και με 500W, δεν παίρνει χαμπάρι.

Σε ένα τροφοδοτικό το μόνο (το τελευταίο ίσως) που δεν πρέπει να κοιτάμε είναι η ονομαστική ισχύς του που στις περισσότερες των περιπτώσεων ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Δημοσ.
Εγω παντως στο συστημα της υπογραφης ειμαι μια χαρουλα με το 400αρι της Corsair ;)

εχεις κανει OC? γιατι παιζει και αυτο ρολο. :P

Δημοσ.

Tον καλύπτει το corsair και για overclocking άνετα.

Eμένα ένα enermax 425w σηκώνει το δευτερο σύστημα της υπογραφής μου, με μια 4890 και τον cpu o/c στα 3,7 και σίγουρα έχει και περιθώρια... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...