kopunisher Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα, Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα 3 λαπτοπς που έχω καταλήξει από το πρόγραμμα δες τη ψηφιακά. Το Sony και το HP από το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/ProductCompare.aspx?Catalog=21&Products=1411365,1409441 και το 3ο (Lenovo) απο το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907180 Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες, αρκει να μην ξεπερνούν τα 700 ευρώ. Γενικά κλίνω προς το Sony, αλλά για να είμαι ειλικρινής ούτε το φινίρισμα ούτε η ποιότητα με ενθουσίασε. Τα άλλα 2 μηχανάκια δεν τα εχω δει από κοντα. Επίσης δεν ξέρω αν η ΗΡ εχει ξεπεράσει πλεόν τα "προβληματάκια" υπερθέρμανσης και χαμηλής αυτονομίας που είχε... ΥΓ. το πλαίσιο δίνει και κάτι δωράκια
vasilisga Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 εγω θα προτεινα το lenovo και το sony ομως ειναι αρκετα καλο... σιγουρα οχι ομως το hp
kopunisher Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 στα ατού του lenovo είναι ο επεξεργαστής αλλά στα μείον είναι το ενα γίγα RΑΜ λιγότερο και κατά συνέπεια το 32μπιτο WIn7 αντί για 64-bit OS που παρέχουν τα άλλα δύο. Από την άλλη δεν ξέρω αν τα παραπάνω κάνουν αισθητή διαφορά στην πράξη. Moυ είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω... χρειάζομαι επιχειρήματα!!!
vasilisga Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 στα ατού του lenovo είναι ο επεξεργαστής αλλά στα μείον είναι το ενα γίγα RΑΜ λιγότερο και κατά συνέπεια το 32μπιτο WIn7 αντί για 64-bit OS που παρέχουν τα άλλα δύο. Από την άλλη δεν ξέρω αν τα παραπάνω κάνουν αισθητή διαφορά στην πράξη. Moυ είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω... χρειάζομαι επιχειρήματα!!! λοιπον... στα + του Lenovo για μενα ειναι επεξεργαστης (ο καλυτερος απο τα 3) η καρτα γραφικων (η καλυτερη επισης απο τα 3) και η οθονη του που ειναι led το sony απο την αλλη το κυριοτερο προτερημα του ειναι οτι ειναι sony οσο για λειτουργικο, εισαι σιγουρος οτι φοραει τα 64bit??? οσον αφορα το hp, απλα προτιμησε ενα απο τα αλλα 2 και ειναι και πιο ακριβο εστω και λιγο...
kopunisher Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Στη σελίδα της Sony αναφέρει τα 64μπιτα Win, αλλιώς δεν θα έβλεπε και τα 4 γίγα, έτσι? Παρόλα αυτα συμφωνώ μαζί σου, ότι το lenovo είναι το πιο σοβαρό μηχάνημα από τα τρία. (CPU, DDR@1066), και αν η κάρτα γραφικών έιναι καλύτερη όπως λες, είναι καλύτερη επιλογή. + ότι τα lenovo προέρχονται από τα ΙΒΜ, οπότε κάτι λέει κι αυτο. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.