eliasbbl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αγόρασα ενα ασυρματο ποντικι απο ελεκτρογουορλντ αλλα μετα ανακαλυψα οτι δεν εχει usb stick .Εχω ανοιξει την συσκευασια,θα μου το αλλαξουν με καποιο αλλο?
eliasbbl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Περί ποίου ποντικού πρόκειται; Logitech LX 6
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Package Contents Logitech® LX6 Cordless Optical Mouse Wireless receiver USB-to-PS/2 adapter 2 AA batteries Installation Guide Αν όντως λείπει το USB-to-PS/2 adapter, το επιστρέφεις όπως είναι.
eliasbbl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Αν όντως λείπει το USB-to-PS/2 adapter, το επιστρέφεις όπως είναι. Εχει το usb to PS/2 adapter,αλλα στελνει σημα στο ποντικι με το wireless receiever,το οποιο ειναι usb αλλα ειναι ογκωδες,το προηγουμενο που ειχα ,χρησιμοποιουσε ενα μικρο usb στικακι,αυτο εννοουσα .
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 LOL Και θες να το επιστρέψεις επειδή σου τη σπάει ο όγκος του receiver; Πλάκα θα είχε να ήμουν από μια μεριά.. :Ρ Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και ν' αλλαχτεί, άλλο αν είναι σωστό ή όχι.
eliasbbl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 LOL Και θες να το επιστρέψεις επειδή σου τη σπάει ο όγκος του receiver; Πλάκα θα είχε να ήμουν από μια μεριά.. :Ρ Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και ν' αλλαχτεί, άλλο αν είναι σωστό ή όχι. Οταν θελεις να το χρησιμοποιεις σε notebook,δεν ειναι σπαστικο να ειναι συνδεδεμενο ενα wireless receiver το οποιο εχει μεγεθος μισου ποντικιου και ενα καλωδιο 2 μετρα απο ενα κομψο και πρακτικο στικακι? Μαλλον δεν καταλαβες πως ειναι,αλλα το θεμα ειναι αλλου.Εχω δικαιωμα υπαναχωρησης και επιστροφης τωρα που ανοιξα την συσκευασια?
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 O receiver φαίνεται εδώ: [ame] [/ame] Όντως δεν είναι πρακτικός. Απ' όσο ξέρω, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης τις πρώτες 7 μέρες απ' την αγορά του προϊόντος, ακόμα κι αν έχεις ανοίξει τη συσκευασία, αλλά δε νομίζω ότι βρίσκει εφαρμογή στο ελλαδιστάν τουλάχιστον κάτι τέτοιο. Καλύτερα ν' απαντήσει κάποιος που το 'χει ψάξει διεξοδικά το θέμα.
eliasbbl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τελικα πηγα και μου το αλλαξαν,πηρα το Μ205,καλο ,μικρο ελαφρυ!
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Είσαι αρκετά τυχερός θα έλεγα.. ας ελπίσουμε να μην το πάρει κάποιος ανυποψίαστος πελάτης :Ρ
eliasbbl Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Είσαι αρκετά τυχερός θα έλεγα.. ας ελπίσουμε να μην το πάρει κάποιος ανυποψίαστος πελάτης :Ρ Μα δεν ειχε κανενα προβλημα! καινουργιο ειναι,την αλλη μερα το γυρισα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.