peat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα. θα ηθελα να μου προτεινεται μερικα κινητα εως και 300 ευρω το πολυ με καλη μπαταρια, wi-fi, gps και <<γρηγορα>> . εχω υποψιν μου τα νοκια ε52 και ε55
peat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 μηπως ξερεις και ποσο παραπανς κοστιζει το ε55? το ε52 το εχει στη σελιδα της βονταφον 295 ευρω ενω στον καταλογο 220 και δεν ξερω τι απο τα 2 ισχυει
*trinity Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 μηπως ξερεις και ποσο παραπανς κοστιζει το ε55? το ε52 το εχει στη σελιδα της βονταφον 295 ευρω ενω στον καταλογο 220 και δεν ξερω τι απο τα 2 ισχυει http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-E52-002M082.htm
peat Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω. σε περιπτωση που θελω κινητο με wi-fi, καμερα με φλας, καλη μπαταρια και να ειναι σχετικα γρηγορο εως 300 ευρω. καμια γνωμη?
basilis5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ναι ειπαμε το ε52 και με το 55 δεν εχει καμια διαφορα εκτος απο το πληκτρολογιο επισης παιζει κι αυτο που ειναι σαφως καλυτερο απο τα παραπανω αλλα δεν ξερβ τι λεει απο μπαταρια http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A9DB1E3903474647876AB7045EBC8BC7&pa=E31739C8E2D2C24FBCBB8C5413B54B52 htc cruise 09
dhmak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά παιδιά, είμαι ανάμεσα στο LG Arena και το Samsung Omnia, Παρακαλώ πολύ μπορείτε να με βοηθήσετε, τί να επιλέξω κινητό με λογισμικό Windows ή με λογισμικό της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας (πιό λογισμικό είναι πιό έυχρηστο, πιό αξιοποιήσιμο). Τα Windows Mobile διαβάζουν όλους τους τύπους αρχείων που διαβάζουν και τα κανονικά Windows ;;
peat Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ειμαι ασχετος και δεν ασχολουμαι με αυτα που ρωτας, αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερο το ομνια και πιο ακριβο βεβαιως
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά παιδιά, είμαι ανάμεσα στο LG Arena και το Samsung Omnia,Παρακαλώ πολύ μπορείτε να με βοηθήσετε, τί να επιλέξω κινητό με λογισμικό Windows ή με λογισμικό της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας (πιό λογισμικό είναι πιό έυχρηστο, πιό αξιοποιήσιμο). Τα Windows Mobile διαβάζουν όλους τους τύπους αρχείων που διαβάζουν και τα κανονικά Windows ;; Κατα την γνωμη μου καλυτερα να επιλεξεις κινητο με λογισμικο windows, symbian, android, η iphoneOS. Απο εκει και περα το κατα ποσο ειναι ευχρηστο η οχι, ειναι καθαρα θεμα συνηθειας. Tα windows που ανεφερες δεν ειναι τοσο ευχρηστα ως πρωτη ματια (ιδιαιτερα κατ την πρωτη σου επαφη), αλλα ειναι σαφως παραμετροποιησιμα-αξιποιησιμα. Τελος ναι, διαβαζουν ολους τους τυπους αρχειων (συνηθως με προγραμματα τριτων βεβαια, αλλα δεν θα εχεις προβλημα να βρεις ποια ειναι αυτα αναλογα τον τυπο αρχειου που σου χρειαζεται να ανοιξεις). Αποψη μου ειναι να μην δεις το ΟΜΝΙΑ, εκτος αν αναφερεσαι στο ΟΜΝΙΑ2.
basilis5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά παιδιά, είμαι ανάμεσα στο LG Arena και το Samsung Omnia,Παρακαλώ πολύ μπορείτε να με βοηθήσετε, τί να επιλέξω κινητό με λογισμικό Windows ή με λογισμικό της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας (πιό λογισμικό είναι πιό έυχρηστο, πιό αξιοποιήσιμο). Τα Windows Mobile διαβάζουν όλους τους τύπους αρχείων που διαβάζουν και τα κανονικά Windows ;; lg για κανενα λογο,καλο δεν λεω, αλλα η ελλειψη λειτουργικου του καθιστα οχι καλη επιλογη..εκτος κι αν δνε σε ενδιαφερει. τωρα, το ομνια σαφως ανωτερο,αλλα η ρομ του παραειναι αργη...
dhmak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ok παίδες, ευχαριστώ για τις αναλυτικές απαντήσεις, αντί για το omnia μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο άλλο (με γρηγορότερη rom, περσινό μοντέλο/μεταχειρισμένο για να το πάρω στην μισή τιμή) για το HTC DIAMOND 2 τί λέτε ;; καλύτερο ή χειρότερο του omnia ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.