BrwmogazoS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Παιδες....εχω ενα προβλημα στης κοπελας μου το λαπτοπ και χθες που με ρωτησε και ενας γειτονας που εχει το ιδιο δεν ηξερα να απαντησω. Προσωπικα δεν μου εχει συμβει ποτε στο πισι μου... Παταμε μαι κομπιουτερ... Παμε λοιπον να ανοιξουμε τους σκληρους η τα παρτισιον που υπαρχουν. Με Γουιντοους ΧΡ παντα και τελευταιες ενημερωσεις. ΑΝ διπλοκλικαρεις σε ενα σκληρο ΔΕΝ σου ανοιγει...δεν κανει εξπλορ λοιπον αυτοματα. Αλλα σου ανοιγει το ταμπ με την επιλογη προγραμματος που θελεις να ανοιξεις τον σκληρο.... Αυτο ΠΩΣ το διορθωνουμε το ριμαδι?Να ανοιγει κανονικα? Πρεπει να κανεις δεξι κλικ εξπλορ για να σου ανοιξει.... ΓΙα πειτε πλιζ Ευχαριστω. Δημητρης
isay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχει κολλήσει malware. Κατεβάζεις το Malwarebytes ( http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml ) και το καθαρίζεις. Κάτι ακόμα. Τόνους τους παραβλέπουμε, αλλά μη γράφεις αγγλικά ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες. Δε διαβάζονται. ( μαι κομπιουτερ, Γουιντοους ΧΡ )
Ros_Original Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 1. Open Start>>Run and type cmd and press enter. 2. type cd\ 3. type attrib -r -h -s autorun.inf 4. type del autorun.inf 5. now type d: and press enter for d: drive partition. Now repeat steps 3 and 4. Ομοίως με όλους τους δίσκους που έχουν πρόβλημα. Στο τέλος κάνε και ένα restart. ΥΓ. Όντως έχεις κάποιο malware οπότε καλό θα είναι να κάνεις και ένα πλήρες scan με κάποιο antivirus σε safe mode
BrwmogazoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες! θα τα δοκιμασω... οσο για τα αγγλικα Ροτζερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.