Πέτρος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι σίγουρος ότι κάποιος γνωστός μου εχει πρόσβαση στον υπολογιστή μου κ μπορεί κ βλέπει όλες μου τις κινήσεις.Πώς μπορώ να το επιβαινεώσω?κάποια προγράμματα ίσως? κάποια συμβουλή για περισσότερη ασφάλεια?
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Καταρχήν πως είσαι τόσο σίγουρος; Ποια είναι τα συμπτωματα; Μετά τρέξε το hijackthis και στείλε εδώ (ΣΕ CODE) τι βγάζει
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Eννοείς το log αρχείο που προκύπτει απ τη σάρωση?
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Eννοείς το log αρχείο που προκύπτει απ τη σάρωση? ναι αυτό εννοώ. ρωτάω πάλι. Πως είσαι σίγουρος; Τι συμπτώματα έχεις;
Πέτρος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μιλούσαμε μια μέρα κ πέταγε σπόντες με τα site στα οποία ειχα μπει.Με ακρίβεια όμως.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον ιδέα σου. Δε βρήκα κάτι ύποπτο. Μήπως καμία μέρα είχε χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σου και κοίταξε το history του browser σου;
andreasl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μιλούσαμε μια μέρα κ πέταγε σπόντες με τα site στα οποία ειχα μπει.Με ακρίβεια όμως. Σε ποιά site είχες μπεί; Πάω στοίχημα ότι θα είναι τίποτε περίεργα... Μήπως σε όλα τα site που φτιάχνεις λογαριασμό βάζεις το ίδιο nickname οπότε αν σε ήξερε από ένα, μπορούσε να σε βρει σε όλα πιθανώς και με μία απλή αναζήτηση στο google;
sam sam Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Στις σελίδες έμπαινες κατευθίαν ή μέσα από την σελίδα της google ; μπορεί απλά να ξέρει τον κωδικό προσβάσεις και να μπήκε στο ιστορικό σου... Είχες κανένα πρόγραμμα τύπου linewire ανοιχτό; Βέβαια μπορεί να έχει το ιστορικό από τον υπολογιστή σου κάποια στιγμή που δεν το πήρες χαμπάρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.