mitsakos_18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια, πριν λιγο εκανα blend test με το orthos στο pc μου και θελω να σχολιασουμε λιγο τα αποτελεσματα. Λοιπον καταρχην, η μητρικη ειναι μια asus p5n32 sli se deluxe, ο επεξεργαστης intel celeron dual core E1400 2,0ghz και η ψυκτρα μια asus silent knight ii.. Σε κατασταση αδρανειας οι θερμοκρασιες παιζουν 27-28 βαθμους και κατα την διαρκεια του τεστ εφθασε για πολυ λιγο 40 και μετα ηταν 39.Το τεστ κρατησε 6 λεπτα. Τις θερμοκρασιες τις ελεγχα με το everest ultimate. πως σας φαινονται τα αποτελεσματα???
phanispal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά, απολύτως λογικά. Άλλο αν μπορείς να τα βελτιώσεις έστω και λίγο.
mitsakos_18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά, απολύτως λογικά. Άλλο αν μπορείς να τα βελτιώσεις έστω και λίγο. για πες για την βελτιωση..ετσι για να πειραματιστω λιγακι..
phanispal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 - Βελτίωση cable management. - Βελτίωση airflow (εξαρτάται άμεσα απ' το πρώτο). - Αλλαγή θερμοαγώγιμης. - Μείωση του Vcore σε περίπτωση που το έχεις στο auto και η μητρική δίνει περίσσιο, ή επειδή έτσι κι αλλιώς ο επεξεργαστής σου είναι σε θέση να παίξει με χαμηλότερο.
mitsakos_18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 - Βελτίωση cable management.- Βελτίωση airflow (εξαρτάται άμεσα απ' το πρώτο). - Αλλαγή θερμοαγώγιμης. - Μείωση του Vcore σε περίπτωση που το έχεις στο auto και η μητρική δίνει περίσσιο, ή επειδή έτσι κι αλλιώς ο επεξεργαστής σου είναι σε θέση να παίξει με χαμηλότερο. βασικα καποια απο αυτα τα εχω κανει. τα καλωδια ειναι αρκετα σημαζεμενα. μπροστα εχω 2 ανεμιστηρες (πανω- κατω), και πισω αλλον εναν.θερμοαγωγιμη χρειαζεται αλλαγη γιατι εχω πανω αυτη που ηταν μαζι με την ψυκτρα.
phanispal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Άντε να πέσεις 1-2°C αν βάλεις μια καλή όπως οι Arctic Silver 5 και Arctic Ceramique, ή κανα-δυο ακόμα με καμια Coollaboratory Liquid Pro. Το ίδιο και μειώνοντας το Vcore.
mitsakos_18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Άντε να πέσεις 1-2°C αν βάλεις μια καλή όπως οι Arctic Silver 5 και Arctic Ceramique, ή κανα-δυο ακόμα με καμια Coollaboratory Liquid Pro. Το ίδιο και μειώνοντας το Vcore. thanks......:-D
phanispal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Αυτά τα είπα καθαρά επειδή ανέφερες ότι θες να πειραματιστείς, διαφορετικά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάγκη να ρίξεις κι άλλο τις θερμοκρασίες, είσαι πάρα πολύ καλά. Βέβαια η αλλαγή θερμοαγώγιμης με μια καλύτερη είναι επιτακτική κατ' εμέ. Συνήθως αυτές που παρέχονται με τις ψύκτρες δεν είναι καλές, "στεγνώνουν" γρήγορα. Επίσης μην πας στην Liquid Pro, θα χαροπαλέψεις που λέει ο λόγος να την απλώσεις, άσε που είναι αρκετά ακριβή συγκριτικά με τις άλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.