Προς το περιεχόμενο

Kαλύτερο ΔΩΡΕΑΝ antivirus για αρχάριο

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο πιστεύετε είναι το Kαλύτερο ΔΩΡΕΑΝ antivirus για αρχάριο??

Εγώ πχ βολεύομαι με το zonealarm αλλά το θέλω για την αδερφή μου που δε θα ξέρει πχ τι να πατάει κάθε φορά που της ζητά κάτι permission..

Δημοσ.

Mωρέ το θέμα μου είναι να μην την ρωτάει ποτέ πράγματα..Να τα κάνει όλα μόνο του :P

Έχεις δοκιμάσει κάποιο απ αυτά?

Δημοσ.
Μωρέ το θέμα μου είναι να μην την ρωτάει ποτέ πράγματα..Να τα κάνει όλα μόνο του :P

Έχεις δοκιμάσει κάποιο απ αυτά?

Όλα μόνα του δεν τα κάνει ούτε η ψηστιέρα..

Αν θέλεις το ρυθμίζεις εσύ να κάνει οτι μαγείρεμα θέλεις

αλλά θέλει να του δείξεις μια-δυο φορές..:shifty:

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου F-Secure.. Δοκιμασμενο κ απο προσωπικη εμπειρια παρα πολυ ελαφρυ και καθολου ενοχλητικο!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Avast Home Edition, το χρησιμοποιώ χρόνια (το professional) και έχω να πώ ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ και αποδοτικό, give it a try...

Δημοσ.

Καταρχάς κάποιος ας διορθώσει τον τίτλο για να μην κάνουν λάθος προτάσεις τα παιδιά.

Επίσης για netbook και αρχάριο καλύτερα μείνε με το windows firewall. Τα καλά firewall κάνουν ερωτήσεις και δεν γίνεται και διαφορετικά. Βέβαια νομίζω πως και τα περισσότερα βαραίνουν το σύστημα.

Με ένα antivirus και λίγη προσοχή είσαι οκ.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις, αν το βάλεις στο αυτόματο θα αποφασίζει εκείνο τι θα κάνει και δεν θα σε ρωτάει.

Αλλά δεν θα είσαι απόλυτα ασφαλής και επίσης κάποιες επικοινωνίες μπορεί να τις κόβει ενώ δεν πρέπει (κάποιες εφαρμογές μπορεί να μη δουλεύουν σωστά αν δεν τις βάλεις σε safelist χειροκίνητα κλπ..)

Και το zonealarm έχει αυτόματο Mode (ή μπορεί να το λέει slient ).

Μια χαρά θα είναι για άσχετο χρήστη.

Δημοσ.

Ναι, έχουν πολλά την λειτουργία αυτόματο, όπως και τα περισσότερα internet suites αξιολογούν τα προγράμματα και τα ταξινομούν.

Αλλά για αρχάριο, που αν θέλει να κάνει κάτι και δεν λειτουργεί, δεν θα πάει ξέρει πως κάνει exclude....

Μια λύση είναι να βάλει κάποιος το firewall, να το τρέξει σε Manual mode για λίγη ώρα, να ανοίξει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί, και έτσι να δημιουργήσει rules.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...