s2117 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ποιο πιστεύετε είναι το Kαλύτερο ΔΩΡΕΑΝ antivirus για αρχάριο?? Εγώ πχ βολεύομαι με το zonealarm αλλά το θέλω για την αδερφή μου που δε θα ξέρει πχ τι να πατάει κάθε φορά που της ζητά κάτι permission..
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 http://free.avg.com/ww-en/download-avg-anti-virus-free IMHO. Εξαιρετικο(και οχι μονο για αρχαριο)νομιζω
s2117 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Α...εννοούσα βασικα firewall ότι θέλω
mihachris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τι λειτουργικό έχεις; Εάν έχεις τα Windows 7 τότε πιστεύω πως μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του το firewall που έχουν.
s2117 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Είναι για ένα netbook,που έχει XP home
3DViRuS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλο ειναι το http://www.ossec.net/ αλλα δυσκολο καπως ... free ειναι ακομα μπορεις να δεις τα NetDefender, Kerio Personal Firewall (KPF) ,Outpost Firewall from Agnitum
s2117 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Mωρέ το θέμα μου είναι να μην την ρωτάει ποτέ πράγματα..Να τα κάνει όλα μόνο του Έχεις δοκιμάσει κάποιο απ αυτά?
kotsaris03 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μωρέ το θέμα μου είναι να μην την ρωτάει ποτέ πράγματα..Να τα κάνει όλα μόνο του Έχεις δοκιμάσει κάποιο απ αυτά? Όλα μόνα του δεν τα κάνει ούτε η ψηστιέρα.. Αν θέλεις το ρυθμίζεις εσύ να κάνει οτι μαγείρεμα θέλεις αλλά θέλει να του δείξεις μια-δυο φορές..
yayawoot Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κατα τη γνωμη μου F-Secure.. Δοκιμασμενο κ απο προσωπικη εμπειρια παρα πολυ ελαφρυ και καθολου ενοχλητικο! Sent from my iPhone using Insomnia.app
free@last Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 PC Tools Firewall.. http://www.pctools.com/firewall/ Απλά όταν το εγκαταστήσεις,ασχολήσου λιγάκι εσύ να ρυθμίσεις τα επιτρεπόμενα προγράμματα σε normal user mode.
sarakinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Avast Home Edition, το χρησιμοποιώ χρόνια (το professional) και έχω να πώ ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ και αποδοτικό, give it a try...
flik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καταρχάς κάποιος ας διορθώσει τον τίτλο για να μην κάνουν λάθος προτάσεις τα παιδιά. Επίσης για netbook και αρχάριο καλύτερα μείνε με το windows firewall. Τα καλά firewall κάνουν ερωτήσεις και δεν γίνεται και διαφορετικά. Βέβαια νομίζω πως και τα περισσότερα βαραίνουν το σύστημα. Με ένα antivirus και λίγη προσοχή είσαι οκ.
kfyros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Οποιοδήποτε πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις, αν το βάλεις στο αυτόματο θα αποφασίζει εκείνο τι θα κάνει και δεν θα σε ρωτάει. Αλλά δεν θα είσαι απόλυτα ασφαλής και επίσης κάποιες επικοινωνίες μπορεί να τις κόβει ενώ δεν πρέπει (κάποιες εφαρμογές μπορεί να μη δουλεύουν σωστά αν δεν τις βάλεις σε safelist χειροκίνητα κλπ..) Και το zonealarm έχει αυτόματο Mode (ή μπορεί να το λέει slient ). Μια χαρά θα είναι για άσχετο χρήστη.
flik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ναι, έχουν πολλά την λειτουργία αυτόματο, όπως και τα περισσότερα internet suites αξιολογούν τα προγράμματα και τα ταξινομούν. Αλλά για αρχάριο, που αν θέλει να κάνει κάτι και δεν λειτουργεί, δεν θα πάει ξέρει πως κάνει exclude.... Μια λύση είναι να βάλει κάποιος το firewall, να το τρέξει σε Manual mode για λίγη ώρα, να ανοίξει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί, και έτσι να δημιουργήσει rules.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.