Προς το περιεχόμενο

Περιπτεράς να σου πετύχει...

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ανατριχίλα διατρέχει την φιλανθρωπική μου πλάτη.

Θα έρθει η ώρα γαμώ, θα έρθει, και εγώ θα φυσάω τις σερπαντίνες.

Δημοσ.

Εθνικέ, έχεις μπερδέψει στο μικρού κυβισμού σκεπτικό σου, το "δίκαιο" με το "συμφέρον". Και είναι κατανοητό, γιατί το δίκαιο δε σε συμφέρει καθόλου προσωπικά έξω στους δρόμους

.

Ποιο δίκαιο? Αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη....

χαχχα :lol::lol: Όχι θα σε άφηνα :lol::lol:

Δημοσ.
Απο τη στιγμη που βγαζουν αρκετα φραγκα και εχουν και τετιου ειδους "δυναμη" (τα εισητηρια παραδειγμα) ωστε να το παιζουν καμποσοι και σαν ΕΛΛΑΝΤΑ που ειμαστε 2 φορες χειροτερα τοτε καταλαβαινεις για τι μιλαμε.

Το ιδιο ακριβως προβλημα αντιμετωπιζω και με τους περισσοτερους ταριφες ετσι για να λεμε και την αλλη πλευρα.

βγάζουν αρκετά φράγκα? wtf?

δύναμη τα εισητήρια? έλα?? πείτε μου και εμένα κάτι που δεν γνωρίζω ρε παιδιά

Δημοσ.
Που να μη σου δινει ρεστα ο περιπτερας ρε μπαγασα για αυτο που ειπες.

βασικά κατά κάποιον τρόπο είμαι περιπτεράς...

Δημοσ.
Καλά ξηγήθηκες που του έσκασες με τα ψιλά. 'Exω ένα βάζο γεμάτο "φακές" (1-2λεπτα) ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις, αν θέλεις στο χαρίζω.

Γενικά θέλει να τους εξηγείς πόσο μαλάκες είναι, και να τους παρατάς και να φεύγεις, έχει κι άλλο περίπτερο κτλ. παραδίπλα.

Πάντως 2 φορές τα έχω πάρει άσχημα, μία με την κοπελίτσα στο ταμείο του e-shop που της έβγαλα 50ευρω για κάπου 12 ευρώ παραγγελία κι έκανε "τσκ" στραβωμένη οπότε της φωνάζω "ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ" και έφυγα χωρίς να πάρω την παραγγελία.

Κι άλλη μια με ταρίφα- κλασικά- που του έβγαλα πάλι 50ευρω (για 10-15 ευρώ κούρσα) και άρχισε κάτι απίστευτες φωνές και γκρίνιες "πωπωπωπω τι μου κάνεις τωρα ρε μεγάλε αμάν δε μπορούσες να το πείς εξαρχής οτι δεν έχεις ψιλά τι να τα κάνω τώρα αυτά" τρελαίνομαι εγώ κι όπως είμαι ανοίγω την πόρτα και φεύγω χωρίς να πληρώσω και αυτός άνοιξε το παράθυρο και μου φώναζε "έλα ρε φίλε σε παρακαλώ πλάκα έκανα συγγνώμη έλα να με πληρώσεις". Ρε πάρε το μπούλο κι εσύ κι η άλλη!

Καλή η μαγκιά κι η τρέλα αλλά αυτοί έχουν την ανάγκη μας, όχι εμείς τη δική τους.

Αρχηγός. Ο ταρίφας στάνταρ το εκτίμησε, η άλλη υπάλληλος ήταν οπότε δεν ξέρω. Αν της έριξες και κανένα "γαλλικό" φεύγοντας, τότε κάτι μπορεί να έγινε... ;-)

Δημοσ.

Όταν είχε πρωτοβγεί το ευρώ, τότε που για κάποιους μήνες κυκλοφορούσε παράλληλα με τη δραχμή, είχα πάρει κάρτα για το κινητό (7 ευρώ έκανε τότε νομίζω) δίνοντας κατοστάρικο. Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα και το χάλασε. Απλά το θυμάμαι γιατί είναι το πιο ακραίο που έχω κάνει με ρέστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...