ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ο uwe εχει λογο που βγαζει μαλακιες. Ειχε πει οτι για καθε εμπορικη αποτυχα αρπαζει επιδοματα απο την Γερμανια, κατι τετοιο τελος παντων. Οχι οτι εχω καμια αμφιβολια οτι ο ανθρωπος ειναι στοκος απλα λεω...
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ah o Μπενίνι, όχι ο Μπενίνης... (troll success)
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά τη βρίσκω. Ξύλο ξύλο και ξύλο. Τίποτα παραπάνω. Ένα action movie με kickass χαρακτήρες που ''πετάνε'' κάθε τρεις και λίγο μια badass ατάκα. Οι μεταλκοριές με χαλάσανε προς το τέλος του τρεϊλερ, ελπίζω να μην είναι όλη έτσι.
Kasrith Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Mια χαρα φαινεται... Πολυ ξυλο να πεφτει και θα την ευχαριστηθουμε πιστευω. Ελπιζω μονο να μην επικεντρωθουνε πολυ στο love story του τραιλερ Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι οι fans περιμένουν πολλά.Και το predator μονοσδιάστατος χαρακτήρας είναι, αλλά όταν σε κάποια ταινία τα έδειχνε να πλακώνονται πάνω στην πυραμίδα με τα waves of aliens, γαμώ τις φάσεις ήταν.Επειδή ξέρω και δεν περιμένω κάτι επικό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάρω κι αλλιώς.Μπορώ να ελπίζω. Μια ταινία με κέντρο τον heihachi/kazuya ίσως και τον παππού και το devil gene.Τον πρωταγωνιστή να γίνεται ambushed από τον Yoshimitsu σε κάποιο δάσος, ας έχανε(θα το καταπιώ).Την Nina να πλακώνεται με την αδερφή της στην ακρόπολη... Αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας gunjacks εναντίων heihachi.Και ένα story που θα ξεκινούσε με τουρνουά και θα γύρναγε σε scifi adventure.Όπως δοκίμασαν να κάνουν και στο mk και στο street fighter(αποτυχημένα). Φυσικά όλα αυτά είναι fanboiσμοί και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ, απλά αμά θες επικό φτιάχνεις επικό, και το βάθος φτιάχνεται από καλούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες.Έχει να κάνει με το πόσο γουστάρει ο καθένας μας μια ιδέα.Και ποιος θα δώσει το budget του avatar για να γυριστεί tekken.Ξαφνικά μου γίνατε όλοι ρεαλιστές και προσγειωμένοι πφφ. +100 αλλα που τετοια τυχη
kalidor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλο φαινεται..παντως σιγουρα καλυτερο απο το ΑΘΛΙΟ dragonball... και οι χαρακτηρας καλα προσαρμοσμενει στην ταινια...βεβαια υποθεση μην περιμενουμε και πολλα...ταινια καθαρα για ξυλο ειναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλο φαινεται..παντως σιγουρα καλυτερο απο το ΑΘΛΙΟ dragonball... στο ίδιο επίπεδο είναι πάνω κάτω, 1.25 ώρες της ζωής μου που δεν πρόκειται να πάρω ποτέ πίσω!!! ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (Luke Skywalker style)
Luxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Στο τρειλερ αναφερεσαι; Γιατι να κραταει η ταιναι 1,5 λεπτο δε το νομιζω.
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μπορεί να έβαλε να δει την ταινία και να την έβγαλε στο 2λεπτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 fixed, όχι δυστυχώς δεν χρησιμοποίησα το fast forward το ζώο...
ScarletK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 στο ίδιο επίπεδο είναι πάνω κάτω, 1.25 ώρες της ζωής μου που δεν πρόκειται να πάρω ποτέ πίσω!!! ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (Luke Skywalker style) Είχε καμιά καλή λεπτομέρεια να πιαστούμε τα fanbois ή ήταν ολόκληρη για κουτουλιές;Για πες δυο λόγια.Τα action scenes ας πούμε ήταν σούπα;Έδωσαν καθόλου σημασία στο στυλ του καθενός ή όλοι βάραγαν κλωτσομπουνίδια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 πίπες imho, εντάξει ο Eddie είχε το style του αλλά οι υπόλοιποι δεν είχαν κάποια τρελή διαφορά μεταξύ τους...
ScarletK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Κατάλαβα, ούτε μιλάς ούτε λαλάς...Πρέπει να 'ναι πολύ επική,θα την τσεκάρω
john2gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Eddy, Raven, Jin, Nina, Anna, Yoshimitsu και Bryan Fury έμοιαζαν πάρα πολύ με τους gaming χαρακτήρες. Τρελή απογοήτευση ήταν οι Jacks που δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με τους Jacks που ξέρουμε. Heihachi τρωγόταν, το μαλλί και το στιλ του Kazuya ήταν epic fail, δεν υπάρχει καθόλου Hwoarang, ο Law δεν έμοιαζε στον Law που ξέρουμε, ρομάντζο μεταξύ Jin και Christie (εδώ κι αν πέθανα στο γέλιο ). Overall, τρωγόταν. Σίγουρα δεν ήταν σαν το Dragonball, αλλά περίμενα περισσότερα ρε γμτ!
alex_000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 δεν μου αρεσε... το anime (tekken) ηταν επίσης χαλια.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δεν μου αρεσε και εμενα. Μπορουσε να ηταν ΠΟΛΥ καλυτερο ακομα και low budget. Το Doom ας πουμε μου αρεσε παρα πολυ γι αυτο που ηταν. Yoshimitsu, Eddy, Brian, Blade.....ωωωωχχ σορρυ Raven ηθελα να πω, εμοιαζαν παρα πολυ στους κανονικους χαρακτηρες. Η μεγαλυτερη απογοητευση μου με την ταινια ομως ειναι φυσικα ο Jin που ειναι πραγματικα ΦΛΩΡΟΣ και η απουσια του rival του φυσικα (Hworang).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.