Finn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 και φυσικά τα διδακτρα που δεν ειναι πολλά καπου 4000 http://www2.surrey.ac.uk/ περσι. Αν βάλεις όμως και το κόστος ζωής τότε το ποσό ανεβαίνει κατά πολύ.Ο μόνος λόγος που έχω ξεγράψει την Αγγλία είναι αυτός.4500 δίδακτρα και σίγουρα 7-8 χιλιάδες για τα υπόλοιπα έξοδα. Αντιθέτως στην Κροατία ένα διετές master στον ίδιο τομέα κοστίζει 800 ευρώ μόνο!
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Κομπλέ είμαστε, thanx =) Έχεις δημοσιεύσεις? Πως διάολο τις έκανες?
Finn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 'Eχεις δίκιο, ψάξου για Κροατία. Ειρωνία; (10 χαρακτήρες)
Blondeamon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Όχι καθόλου..ξεκόλλα ρε. Γιατί να ειρωνευτώ. Έχεις δημοσιεύσεις? Πως διάολο τις έκανες? Που ξέρεις ποσο χρονών είναι ?
Finn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Όχι καθόλου..ξεκόλλα ρε. Γιατί να ειρωνευτώ. Το χω ψάξει ήδη κι έκανα αίτηση για υποτροφία.Απλά πρέπει να δώσω κάτι εξετάσεις τον Μάιο..στα κροάτικα. Οι υποτροφίες συνήθως καλύπτουν μόνο δίδακτρα ή και στέγαση;
Ethnikos14 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχουμε και τον Δελαπόρτα να μας πει :lol:
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Που ξέρεις ποσο χρονών είναι ? Τον είχα τουμπάρει να μου δώσει αυτόγραφο μια φορά, νεαρούλη τον θυμάμαι Πλάκα πλάκα, τώρα ξαναδιάβασα και το δικό σου. Που το βρήκες κι εσύ το πέιπερ? Πως τα δηλώνετε ρε, πείτε και νομίζω ότι είμαι από άλλο κόσμο..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έχουν πολλές μη αγγλόφωνες Ευρωπαϊκές χώρες μεταπτυχιακά στην Αγγλική γλώσσα. Κοίταξε Τσεχία, Ουγγαρία κτλ σε πανεπιστήμια καλύτερα από ένα β' διαλογής ελληνικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ. Προσέξτε δεν λέω ότι τα ελληνικά ιδρύματα είναι χάλια ούτε τα ΤΕΙ ή τα μεταπτυχιακά τους κτλ. Γιατί να μην πας σε μια ξένη χώρα, να περάσεις 1-2 χρόνια έξω, με σχετικά λίγα χρήματα και να κάνεις ένα μεταπτυχιακό που πιθανόν να είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο (εκτός από την Ελλάδα). Ρωτήστε για να μάθετε τι παίζει.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έχεις δημοσιεύσεις? Πως διάολο τις έκανες? Τυπικά δεν έχω ακόμα, έχω μια (τη ΓΕΡΗ) submitted και άλλες 2 στα σκαριά, στη μια από αυτές ως απλός co-author, οι άλλες 2 πρωταγωνιστικό. Η φάση έγινε τελείως χύμα, έριξε η δικιά μου (τώρα τελειώνει το phd) ιδέα να κάνω μια μετα-ανάλυση σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πτυχιακής μου όπως το 'χα στο νου μου. Πήγα στον επιβλέποντα, του το ρίχνω, μου λέει ναι, εμείς τα κυνηγάμε αυτά και μάλιστα έχουμε το τάδε θέμα υπ όψιν (άσχετο με την πτυχιακή) αν θες, κοίτα το. Προέκυψε υπεργαμάτο (όχι να το παινευτώ) και ουσιώδες (υπερκαθηγητής στο θέμα είδε την παρουσιάση που ετοίμασα για το πανευρωπαϊκό συνέδριο γυναικολογίας και την χαρακτήρισε "επαναστατική) οπότε μπήκα αυτόματα στο τημ και τώρα προσπαθούν να βγάλουν απ' το καλημέρα μου μελέτες. disclaimer, δεν είμαι ψώνιο, απλώς ενθουσιασμένος. Πρώτον με το σουξέ και δεύτερον με το στο ότι στο βιογραφικό, η ημερομηνία των publications θα είναι πριν την ημερομηνία λήψης πτυχίου.
Blondeamon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Τον είχα τουμπάρει να μου δώσει αυτόγραφο μια φορά, νεαρούλη τον θυμάμαι Πλάκα πλάκα, τώρα ξαναδιάβασα και το δικό σου. Που το βρήκες κι εσύ το πέιπερ? Πως τα δηλώνετε ρε, πείτε και νομίζω ότι είμαι από άλλο κόσμο.. Paper εκδίδεις συνήθως την διπλωματική σου, με την βοήθεια των επιβλέποντων καθηγητών. Έτσι και εγώ.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Τι σπουδάζεις αν επιτρέπεται? τσεκ τα πμ.
Praetorianos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Τυπικά δεν έχω ακόμα, έχω μια (τη ΓΕΡΗ) submitted και άλλες 2 στα σκαριά, στη μια από αυτές ως απλός co-author, οι άλλες 2 πρωταγωνιστικό. Paper εκδίδεις συνήθως την διπλωματική σου, με την βοήθεια των επιβλέποντων καθηγητών. Έτσι και εγώ. Εύγε νέοι μου και σε όποιον νέο κάνει τέτοια publication-paper προ του πτυχίου, ωραίο ακούγεται ακόμα και σαν εμπειρία. Να ρωτήσω, παίζει να πάω εγώ σε ένα καθηγητή που έχω άριστους βαθμούς στο μάθημα του και να του ζητήσω έτσι στο ξετσούτσουνο να αναλάβω ένα τέτοιο πρότζεκτ μιας και την όρεξη και τις γνώσεις (θαρρώ πως) έχω? Η πρέπει να περιμένεις αναγκαστικά μέχρι την πτυχιακή σου για να ασχοληθείς?
Blondeamon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Kοιτα για να γίνει κάτι πειπερ πρεπει να έχει μια πρωτοτυπία, κάτι που να το κάνει να αξίζει να εκδοθει σαν έρευνα. Οπότε δεν είναι κατι που θα του πείς ή θα σου πει και τελειώσατε, πρέπει το θέμα να σηκώνει έκδοση. Συγκεκριμένα εμένα μου είπε να την εκδόσουμε 1 μήνα πριν την παραδόσω, όταν την είδε έτοιμη και μου το πρότεινε αυτός απο το πουθενά, δεν το είχα σκεφτεί καν εγώ. Άρα αν κυνηγας τέτοιο θέμα πρεπει να ρωτήσεις καθηγητές σου και αυτοί θα σου πούνε τι παίζει και ποιές απο τις διπλωματικές είναι τέτοιες και αν έχουν σκοπό να σε στηρίξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα