DimAslan Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μην κρίνουμε εξ΄ιδίων τα αλλότρια... Μια εταιρεία δεν θέλει να φτιάξει κάτι που να ικανοποιεί τους πάντες... Ούτε και μπορεί νομίζω... Το τί θα άρεσε στον καθένα δεν έχει να κάνει καθόλου με το τί επιλέγουν οι υπεύθυνοι της Apple και της κάθε εταιρείας... Άλλα είναι τα κριτήρια... Αν το καταλάβατε, το iPad έχει πετύχει ήδη... Ό,τι κι αν πούμε εμείς...
Tigran Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ωραίο το ριβιού Tigran αλλά κ ένα νετμπουκ τα κάνει αυτά, basic browsing (κ κάτι παραπάνω) κ ebook reader κλπ, κ είναι κ πιο portable να 'ουμ...δεν δικαιολογεί την τιμή του επειδή είναι 9 ίντσες..σόρρυ Πιστεύω πως ξεκαθάρισα την θέση μου επί του θέματος "δυνατοτήτων". Έχει στοιχεία και από τα δυο, αλλά τα υλοποιεί με αρκετά διαφορετικό τρόπο κυρίως λόγω του μεγέθους της οθόνης(σε σχέση με το iPhone) και την "εμπειρία" αφής(σε σχέση με ένα netbook). Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να κάνεις τα πάντα απλά ακουμπώντας την οθόνη και άλλο να χρειάζεσαι mousepad+keyboard. Για εμένα η οποιαδήποτε σύγκριση του iPad με netbooks, laptops κτλ είναι εντελώς άτοπη. Όση ομοιότητα έχουν τα μήλα με τα πορτοκάλια, άλλη τόση έχει το iPad με τα netbooks/laptops.
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HvplGbCBaLA&feature=player_embedded[/ame] http://vimeo.com/11108947 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2010 από tr3quart1sta
gsmeros Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 netflix , abc player τα ξεχναμε εδω στην Ελλαδα ??
Tigran Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 oh yes! Δεν δουλεύουν δυστυχώς. Και αν κρίνω από τις screenshot, πρέπει να βγάζουν εξαιρετική ποιότητα. Διάβασα σήμερα ότι από μέσα Μαϊου ξεκινάει νέα υπηρεσία το hulu.com και θα υποστηρίζει και το iPad. Κάτι με συνδρομές κτλ. Για να δούμε...
Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 netflix , abc player τα ξεχναμε εδω στην Ελλαδα ?? US Store Account με Gift Certificate από eBay και VPN με αμερικάνικη IP με 4 euro το μήνα. Αγόρασα το WiFi 64GB. Μετά από συζήτηση με τον κολλητό apple hater και επειδή είναι η γιορτή μου, μου έκανε τη χάρη να απαντήσει στην ερώτηση "αν θα έπαιρνες iPad ποιό θα έπαιρνες;". Η γνώμη του, και έχει δίκαιο, είναι πως το 3G μοντέλο στην Ελλάδα είναι πεταμένα λεφτά και το εστίασε στο ότι όπου έχουμε κάλυψη 3G (Αθήνα και μεγαλουπόλεις) θα έχει κάπου και WiFi ενώ νησιά, στο χωριό κλπ, παλέυουμε με απλό σήμα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο οπότε όπως λέει και ο αγαπητός μας άδμιν: F A I L
Tigran Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Snolly αυτό με την αμερικάνικη ip πως το κάνω ρε φίλε; Μέσω proxy; Είχα δοκιμάσει παλαιότερα μερικά, αλλά τίποτα δεν μου δούλεψε. Btw, αγόρασα το Real Racing HD και είναι πάρα πολύ ωραίο παίδες! Ειδικά τα γραφικά είναι πολύ εντυπωσιακά! Επίσης, αγόρασα τον Greek Browser, ο οποίος περιλαμβάνει και το Greek Keyboard, αλλά είναι πάρα πολύ άβολο. Πρέπει να γράφεις το κείμενο σε ένα παραθυράκι, το κάνεις copy και paste εκεί που θες. Τρέχα γύρευε δηλαδή... Μου μείναν 4$ στην Gift Card που είχα πάρει... Αν βρείτε τίποτα που να αξίζει, πείτε. @Snollygoster: Το 3G έχει και GPS, οπότε είναι ένα +. Από εκεί και πέρα, από φίλους που δουλεύουν 3G έχω προσέξει ότι πάει σαν χελώνα το ίντερνετ και τα δωρεάν MB είναι ελάχιστα στα περισσότερα πακέτα. Οπότε, προς το παρόν δεν αξίζει καθόλου κατά τη γνώμη μου...
Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Snolly αυτό με την αμερικάνικη ip πως το κάνω ρε φίλε; Μέσω proxy; Είχα δοκιμάσει παλαιότερα μερικά, αλλά τίποτα δεν μου δούλεψε. HideIP US VPN. Όχι Proxy.
DimAslan Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Καλή φάση ακούγεται... Για 4 ευρώ το μήνα... Που κανονικά δεν θα είναι και για πάντα.... Μέχρι να έρθει Ελλάδα... Αλλά τότε πώς θα μεταφέρουμε τα πάντα απ´ τον αμερικάνικο λογαριασμό στον ελληνικό; Προφανώς δεν θα τα μεταφέρουμε, θα μου πείτε... Αν θέλουμε να έχουμε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που αναφέρθηκαν... Μια ερώτηση προς τους ήδη έχοντες iPad... Με ποιόν τρόπο περνάτε μέσα τα videos και τις ταινίες σας; Στο iPhone είχα βρει έναν converter, αλλά ήταν αργό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
FarCry Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 προσεξτε κοβει και χερια! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FX04ULsmkIc[/ame]
gsmeros Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) HideIP US VPN. Όχι Proxy. Auto ομως θα δουλευει μονο για το wifi στο σπιτι ετσι ?? δηλαδη εξω δε μπορουμε να κανουμε κατι. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2010 από gsmeros
gsmeros Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Τις περισσοτερες σειρες κτλ , τις εχω σε .avi πρεπει να τα κανω ολα convert πριν τα περασω στο ipad ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα