Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για το link αλλα δεν δινει απαντηση σε αυτο που ρωταω,εκτος αν δεν το ειδα.Λεει πως να κανεις downgrade το itunes και τα σχετικα.Δεν ειδα πουθενα να λεει αν μπορεις να κανεις jailbreak στο ipad με αλλο παλαιότερο itunes σε αλλο μηχανημα,(αφου το εχεις βαλει πρωτα σε 9.2) χωρις να εχεις προβλημα...

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σας ευχαριστω...

---------- Προσθήκη στις 12:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ----------

αλλα το προβλημα μου δεν ειναι η εφαρμογη αλλα πως θα βαλω τα cbr αρχεια σε ενα ipad. γιατι το itunes δε τα δεχεται εκτος αν κατι χανω... 

• Moderators
Δημοσ.
Σας ευχαριστω...

---------- Προσθήκη στις 12:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ----------

αλλα το προβλημα μου δεν ειναι η εφαρμογη αλλα πως θα βαλω τα cbr αρχεια σε ενα ipad. γιατι το itunes δε τα δεχεται εκτος αν κατι χανω... 

mm?

Σίγουρα; Στην καρτέλα Apps του iphone (μέσα στο iTunes), κάτω από τις εφαρμογές του, μου δείχνει τα 3rd-party προγράμματα τα οποία έχουν πρόσβαση στο filesystem του iphone και με αφήνει να πετάξω μέσα τα αρχεία που διαβάζουν τα προγράμματα αυτά. Συγκεκριμένα στο δικό μου έχει το Stanza και τον comic reader mobi. Οπότε πετάω απευθείας τα cbr/cbz/pdf αρχεία μέσα στον crm και τα διαβάζει κανονικά μετά.

ΕΝΤΙΤ: Αυτά τα αναφέρω με δεδομένο ότι είναι ίδια η διαδικασία μεταφοράς αρχείων στο ipad και στο iphone, έτσι. Δεν έχω ipad και δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, αλλά υποθέτω δεν θα είναι διαφορετική η διαδικασία μεταφοράς αρχείων.

Δημοσ.
mm?

Σίγουρα; Στην καρτέλα Apps του iphone (μέσα στο iTunes), κάτω από τις εφαρμογές του, μου δείχνει τα 3rd-party προγράμματα τα οποία έχουν πρόσβαση στο filesystem του iphone και με αφήνει να πετάξω μέσα τα αρχεία που διαβάζουν τα προγράμματα αυτά. Συγκεκριμένα στο δικό μου έχει το Stanza και τον comic reader mobi. Οπότε πετάω απευθείας τα cbr/cbz/pdf αρχεία μέσα στον crm και τα διαβάζει κανονικά μετά.

ΕΝΤΙΤ: Αυτά τα αναφέρω με δεδομένο ότι είναι ίδια η διαδικασία μεταφοράς αρχείων στο ipad και στο iphone, έτσι. Δεν έχω ipad και δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, αλλά υποθέτω δεν θα είναι διαφορετική η διαδικασία μεταφοράς αρχείων.

οκ αυτο δεν το ηξερα... Thanks

Δημοσ.

ρε παιδια γιατι καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει το μυνημα "αναμονη για ενεργοποιηση".τι μπορω να κανω για να μην το βγαζει?το εχω κανει jb....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει βρεθει καποια λυση για το wifi του ipad?Εμενα οταν απομακρυνομαι απο το router και παω στα 20 μετρα μακρια δεν πιανει...H πιανει μια γραμμη.Στο ιδιο σημειο το iphone Πιανει 2 γραμμες...

Επεξ/σία από nyne
Δημοσ.
Εχει βρεθει καποια λυση για το wifi του ipad?Εμενα οταν απομακρυνομαι απο το router και παω στα 20 μετρα μακρια δεν πιανει...H πιανει μια γραμμη.Στο ιδιο σημειο το iphone Πιανει 2 γραμμες...

εγώ έχω wi fi στο πρώτο όροφο

και τώρα είμαι στο μαγαζί στο ισόγειο

και το iPhone και το iPad πιάνουν πολύ καλά το σήμα ....

εδώ και 6 μέρες έχω το iPad και είναι φανταστικό παίζω pro online 3 μπιλιαρδο έχω πίνακες για την δουλειά μου με το numbers και η οθόνη του είναι απλά απόλαυση

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Εχετε δει στην αρχικη σελιδα του google που διπλα στην search bar εχει ενα εικονιδιο πληκτρολογίου? Αν το πατησετε να εμφανιστει το εικονικο πληκτρολογιο της google και μετα αρχισετε να γραφετε με το εικονικο πληκτρολογιο του ipad θα γραφει πλεον ελληνικά! Άραγε υπάρχει καποιος τροπος να εκμεταλευτουμε αυτη την δυνατοτητα για να γραφουμε σε αλλες σελιδες?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να αποφυγουμε το copy paste. Αν προσθεσουν το code της google στα κύρια ελληνικα forums οπως το insomnia θα μας βγαζει το πληκτρολογιακι σε ολο το forum. 

Δημοσ.

Γενικά και σε μένα το βλέπω ότι το wifi του δεν είναι καλό. Το δοκίμασα με διαφορά μισού ορόφου και με 802.11n όπου με το ζόρι έπιανε ενώ το macbook pro είχε full σήμα στο ίδιο σημείο.

Δημοσ.

^^^ Ισχύει.

Στο σπίτι μου, που το ρούτερ είναι στο κάτω όροφο, η λήψη σήματος είναι ως εξής:

ΜacBook Pro>iPhone 3GS>Sony Vaio laptop>iPad.

Και γενικά το ipad πάντα έχει μία γραμμή πιο κάτω από το iphone σε σήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...