Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ασφαλιστικη

12mats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα ενα τρακαρισμα παραμονη πρωτοχρονιας και το αμαξι μου βγηκε μεγαλη ζημια το αμαξι ειναι ενα opel astra 16 115ps sport edition 24000 χλμ και η αγορα του μου κοστισε 19000 το αμαξι 25 αυτου του μηνα αυτου γινεται 2 χρονων η ασφαλιστικη μου δινει αποζημιωση τα εξης

1)11300 και δινω και το αυτοκινητο ετσι οπως ειναι μου λενε πως εχουν βρει ατομο που το αγοραζει 3300.

2)8000 αν κρατησω το αυτοκινητο μου.

τα χρηματα που αποζημιωνουν ειναι ελαχιστα τι να κανω ωστε αν αποζημιοθω ετσι οπως πρεπει?

Δημοσ.

Ανάθεμα κ αν κατάλαβα τι έχεις γράψει φίλε μου....

Προσπάθησε να κάνεις λίγο πιο ευκολο-δάβαστο το κείμενο σου, μήπως κ βγάλουμε άκρη κ βοηθήσει κανείς...

Δημοσ.

Το παιδί λέει ότι το opel astra 16 του (115ps sport edition) έχει 24000 χλμ και τράκαρε.

Η ασφαλιστική του δίνει 2 επιλογές αποζημίωσης.

1)11.300 στο χέρι και του παίρνει το αμάξι

2)8.000 στο χέρι και κράταει το αμάξι

Δημοσ.

ερώτηση η δική σου ασφαλιστική??? ή εκείνου που σε τράκαρε?? αν σε τράκαρε??

αν πάρεις ένα περιοδικό αυτοκινήτων θα δείς έχει αναλυτικά τιμές για αυτές τισ περιπτώσεις....

κάθε χρόνο ξέρω πως τα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις ασφαλιστικές χάνουν το 20% της αξίας τους...ασχέτως χιλιομέτρων....

Η ζημιά πόση είναι??? πήγες δικό σου εκτιμητη?????

Δημοσ.
Το παιδί λέει ότι το opel astra 16 του (115ps sport edition) έχει 24000 χλμ και τράκαρε.

Η ασφαλιστική του δίνει 2 επιλογές αποζημίωσης.

1)11.300 στο χέρι και του παίρνει το αμάξι

2)8.000 στο χέρι και κράταει το αμάξι

αυτο ακριβως γραφω απλα εχω τα νευρα μου γιαυτο δεν βγαζεις ακρη

---------- Προσθήκη στις 13:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:44 ----------

δεν πηγα γιατι η ζημια ειναι πανω απο 6000 ευρω αρα παει εκτιμητης της αλλης ασφαλιστικης.πηρα το auto triti και μου ειπαν πως η τιμη του ειναι 12800.απλα δεν ξερω τι να κανω.εγω τους ειπα να μου δωσουν τα χρηματα που μου λενε 11.300 και να κανω εγω οτι θελω το μαξι μου και περιμενω να μου απαντησουν.η ζημια βγηκε 16000 απο την opel.

Δημοσ.

απο ότι κατάλαβα η ασφαλιστική του "άλλου" σου έβγαλε τη ζημια...λοιπόν επειδή είμαι παθών...η μέθοδος είναι πως υπάρχουν κάποιες ασφαλιστικές που σου βγάζουν πιο μικρό ποσό ώστε να μην δεχτείς καμία πρόταση ώστε να πας δικαστηκά..με ότι επακόλουθο υπάρχει...δικηγορικά έξοδα, χρόνος , ρίσκο του να μην έχεις τελικα και μεγαλύτερο κέρδος....εμείς τα πήραμε έστω και αν ήταν κατα πολύ μικρότερο το ποσον της αξίας...και τα δώσαμε ώς προκαταβολή για να πάρουμε άλλο αυτοκίνητο....

δυστυχώς όπως και να έχει χαμένος βγαίνεις...είναι να μην μπλέξεις....!!!

αν θές να πας δικαστηκά...βάλε και δικό σου εκτιμητή...ή ρώτα και κανέναν δικηγόρο καλύτερα...!

Δημοσ.

εγω απλα θελω να παρω τα χρηματα που αξιζε το αυτοκινητο πριν τη συγκρουση δεν θελω κατι παραπανω δεν μπορουν να μου λενε οτι γουσταρουν αυτοι.ακου 8000 και κανε οτι θες το αμαξι

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται λογική η τιμή .19000€ το πείρες και σε 2 χρόνια σου δίνουνε 11500€ .Ασχέτως χιλιομέτρων , όπως είπαν και πιο πάνω , η τιμή του αυτοκινήτου πέφτει κάθε χρόνο ,ειδικά τώρα με τις τιμές που έχουν τα μεταχειρισμένα . Από ότι κατάλαβα το αυτοκίνητο έχει μεγάλη ζημιά ,οπότε στη θέση σου θα έπαιρνα τα 11500€ και θα έπαιρνα ένα ελαφρός μεταχειρισμένο στα χρήματα αυτά ή αν μπορούσα ένα καινούργιο στα 15000€-16000€ και θα έκανα δώσεις 3000€-4000€ .

Μπορείς επίσης να ψάξεις αν κάποιος το αγοράζει σε καλύτερη τιμή από τα 3300€ (πολύ πιθανό να βρεις) και να πάρεις τα 8000€ + όσο το πουλήσεις εσύ .

Το αυτοκίνητο σου από ότι βλέπω κοστίζει 12500-13000€ σε μάντρα με 25000km ,από χέρι θα το βρεις πιο φθηνό .

Δημοσ.

εγω θελω να παρω τα χρηματα που κοστιζει το αμαξι στην αγορα αυτη τη στιγμη με βαση του πινακες που εχουν οι ασφαλιστικες δηλαδη 12800.δεν θελω κατι αλλο

Δημοσ.

Βάλε ένα δικηγόρο για αρχή να τους πάρει τηλέφωνο και να τους πει ότι και καλά θα πας δικαστικά. Είμαι σίγουρος ότι και μόνο με το τηλεφώνημα θα σου δώσουν κάτι παραπάνω.

Δημοσ.
Βάλε ένα δικηγόρο για αρχή να τους πάρει τηλέφωνο και να τους πει ότι και καλά θα πας δικαστικά. Είμαι σίγουρος ότι και μόνο με το τηλεφώνημα θα σου δώσουν κάτι παραπάνω.

Δύσκολο δεν μασάνε από τέτοια, συνηθισμένοι σε τέτοια!

Δημοσ.
εγω θελω να παρω τα χρηματα που κοστιζει το αμαξι στην αγορα αυτη τη στιγμη με βαση του πινακες που εχουν οι ασφαλιστικες δηλαδη 12800.δεν θελω κατι αλλο

ποιος σου ειπε οτι εχουν πινακες?απ οσο ξερω απλα ανοιγουν ενα περιοδικο και κοιτανε τιμες μεταχειρισμενων...

η δικια σου ασφαλιστικη ή ο ασφαλιστης, τι ειπε για αυτο που σου προτειναν?

βαλε μια αγγελια στο car.gr με φωτος που ειναι τρακαρισμενο και δες αν θα σε παρει κανενας τηλ..

αλλιως παρε εσυ τις μαντρες που αγοραζουν τρακαρισμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...