AFANIS_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 εδώ ρε παιδιά η Νεα Υόρκη έχει έναν δήμαρχο και εμείς στην Αθήνα 30!!! να μην πω για την πόλη μου...Βόλος....4 δήμοι Βόλος - Ν.Ιωνία-Αισωνία - Ιωλκός....ειδικά ο Βόλος με την Ν.Ιωνία το μόνο διαχωριστικό που έχουν είναι τις γραμμές του τρένου και ένα ρέμα 10μ πλάτος....
Beholder Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον δεν θελω να αρχισω να λεω και αλλα για τον δημαρχο Συκεων τωρα γιατι θα βγουμε τελειως off-topic.
Ethnikos14 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 εδώ ρε παιδιά η Νεα Υόρκη έχει έναν δήμαρχο και εμείς στην Αθήνα 30!!!να μην πω για την πόλη μου...Βόλος....2 δήμοι Βόλος - Ν.Ιωνία....με μόνο διαχωριστικό τις γραμμές του τρένου και ένα ρέμα.... Ε οκ και ο Πειραιάς είναι 6 δήμοι με διαχωριστικό μια λεωφόρο ο καθένας και αποσχίστηκαν τότε για να διοικούνται καλύτερα!
AFANIS_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 συμφωνω...έχω πετύχει μάλιστα σκηνικό σε Νίκαια και Κορυδαλλό με κάδους σε κάθε πλευρα του δρόμου...αριστερά Νίκαια δεξιά Κορυδαλλός.... αλλά το αποτέλεσμα τι δείχνει...διοικούνται καλύτερα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.