Προς το περιεχόμενο

Οικονομική κρίση και ποδόσφαιρο με Ελλάδα χωρίς αθλητές...


21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η οικονομική κρίση δεν άγγιξε πολύ όπως φαίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού τα δις για μεταγραφές δίνονται αφειδώς την εποχή που ο κόσμος πεινάει και τα βγάει δύσκολα πέρα, όταν έχουμε ανθρώπους που αργοπεθαίνουν στην Αιτή και όταν τα ταλέντα σε αυτή την χώρα δεν αναδεικνύονται σχεδον ποτέ. Τούτο διότι οι περισσότεροι προτιμούν να δίνουν δις για να πάρουν λίγους αγώνες, όταν οι υποδομές σε αυτή την χώρα είναι σχεδόν ανύπαρκτές έστω με γήπεδα στην επαρχία.

Η μόνη λύση είναι η φορολόγηση των παικτών που αμείβονται αδρά και μετά απο λίγο καιρό φεύγουν με εκατομμύρια απο την χώρα, ο έλεγχος στις ΠΑΕ, η πάταξη της βίας στα γήπεδα με ονομαστικά εισητήρια και φυσικά ο έλεγχος των δις που απονέμει ο ΟΠΑΠ στις ΠΑΕ. Η χώρα που ανέδιεξε τον αθλητισμό είναι πολύ πίσω στην θέσπιση αθλητικών προνομίων στο τελευταίο Ελληνα ώστε να αθλείται και όχι να γίνεται έρμαιο των καιρών..

Οι αριθμοί στην Ευρώπη για την περασμένη χρονιά δείχνουν ότι οι 36 επαγγελματικές ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας είχαν έσοδα ρεκόρ της τάξεως του 1,9 δις ευρώ. Τα έσοδα των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας αυξήθηκαν κατά 7%. Και με 17,4 εκατομμύρια φιλάθλους στα γήπεδα το ρεκόρ έσπασε για δεύτερη απανωτή χρονιά. Όλοι όμως είναι τώρα συγκρατημένοι διότι οι υποχρεώσεις τους είναι μεγάλες τα συμβόλαια τρέχουν για αρκετά χρόνια. Η τάση που ενισχύεται είναι ο δανεισμός ποδοσφαιριστών, διαπιστώνει ο Χάρτμουτ Τσάστοφ από την επιχείρηση Sport+Markt στην Κολωνία.

Απο το http://sportgreece.blogspot.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι καιρός οι έχοντες αυτής της γης να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ενισχυσουν οικονομικά τις ασθενεστερες κοινωνικές ομάδες. Για να δούμε, θα το κάνουν;;

 

quote for 21century...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...