Προς το περιεχόμενο

Sindromi Vodafone Allagi Programatos

Hellhound_LoveSick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas paidia,

pira prin 1 mina peripou ena T300 me to Vodafone SMS 150 kai mou eipe o karagiozis sto vodafoneshop oti tha mou erxete mazi me to fpa kai ta extra peripou 20e to mina..

kai tora irthe protos logariasmos kai grafei.. gia diastima 18-20/12/2002 sinolo 30e !!

tespa.. i erotisi mou eine an mporo kai pote na pao na alakso programa kai na to gyriso sto VODAFONE 10'

nomizo meta apo 3 mines ginete?? prepei na kano aitisi i tilefonika?? Euxaristo polyy!!!

Δημοσ.

gIA 3 meres 39 euro?

koita o prwtos logariasmos sou exei pagio tou mina pou pires tin syndesi + proplirwneis tou epomenou, opote perimene na deis k ton allo. Ektos apo ta minimata mipws pires kai kana tilef?

Δημοσ.

Δυστυχώς αλλαγή στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει μετά από 12 μήνες.

Είσαι σίγουρος πως σου είπαν ότι θα σου έρχεται λογαριασμός περίπου 20 ; Μόνο το πάγιο σ'αυτό το πρόγραμμα (χωρίς ΦΠΑ) είναι 20,5. Αν βάλεις και το ΦΠΑ και το τέλος κινητής πάει στα 26 χωρίς ούτε ένα δευτερόλεπτο ομιλίας.

Δημοσ.

1. Σε όλα τα προγράμματα χρήσης η χρονοχρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση τα 30 δευτερόλεπτα έκτός του Vodafone SMS 150 όπου η ελάχιστη χρέωση είναι τα 20 δευτερόλεπτα.

2. Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος κινητής τηλεφωνίας και ο Φ.Π.Α. 18%. Το μηνιαίο πάγιο χρεώνεται προκαταβολικά κάθε μήνα. 3. Τα δωρεάν λεπτά περιλαμβάνουν όλες τις εθνικές κλήσεις από Vodafone σε Vodafone, Cosmote, Telestet, Q-Telecom, OTE, και όλα τα άλλα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας.

4. Προϋπόθεση: διατήρηση για ένα τουλάχιστον έτος των ίδιων στοιχείων (αριθμός κινητού και ονοματεπώνυμο συνδρομητή).

5. Αλλαγή προγράμματος χρήσης είναι εφικτή για όλους τους συνδρομητές με την καταβολή Euro 3,50.

auta ta grafei sto vodafone shop ... koitaxte to (5)

lete na ginete telika??

atg?

Δημοσ.

Φιλε μου οντως ετσι ειναι 20.Μονο τον πρωτο μηνα ερχεται 30, ο λογος ειναι κατι που μπορεις ευκολα να μαθεις στο 1730.Πιστευω ομως οτι ειναι καποια εξοδα συνδεσης νεου συνδρομητη στο δικτυο.Απο τον αλλο μηνα θα ερχεται κανονικοτατα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Hellhound_LoveSick

said:

5. Αλλαγή προγράμματος χρήσης είναι εφικτή για όλους τους συνδρομητές με την καταβολή Euro 3,50.

lete na ginete telika??

atg?

Φίλε μου σου παραθέτω τη δικιά μου περιπέτεια και περιμένω τη γνώμη σου και τις γνώμες αλλων παθόντων και μη:

Από 21/3/2002 γράφτηκα στο vodafone 180. Οταν η Vodafone ανακοίνωσε τα νέα προγράμματα χρήσης με τις φθηνότερες χρεώσεις τηλεφώνησα στο 1730 και ρώτησα πότε μπορώ να κάνω αίτηση για αλλαγή προγράμματος; Και μου λέει όταν συμπληρώσω 10 μήνες από το συμβόλαιό μου. Πάρτε, μου είπε, 3 εργάσιμες μέρες νωρίτερα για να γίνει η αλλαγή, δηλαδή κατά τις 16/1.

Ολα ωραία μέχρι εδώ. Οταν έφτασε η μέρα παίρνω στο 1730 για να κάνω την αίτηση και τότε με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μου λέει η τηλεφωνήτρια ότι τώρα χρειάζεται 20 εργάσιμες μέρες για να γίνει η αλλαγή στο νέο πρόγραμμα. Και τη ρωτάω "τότε τι μου λέγατε για 3 εργάσιμες;" και μου λέει "παλιότερα λέγαμε για 5 εργάσιμες γιατί ήταν στην αρχη της αλλαγής ενώ τώρα έχουμε πολύ δουλειά. Μπορεί όμως να γίνει και πιο γρήγορα. Συνήθως σε 10 μέρες γίνεται". Ηθελα να κάνω αλλαγή από Vodafone 180 στο Vodafone 10 γιατί έχω εταιρικό κινητό και δεν θέλω να χρεώνομαι 3 ώρες χωρίς λόγο και μου λέει ότι για να γίνει αλλαγή σε χαμηλότερο πρόγραμμα πρέπει να συμπληρώσω αίτηση και να τη στείλω με φωτοτυπία της ταυτότητας με φαξ η να παω σε vodafone shop.

Ετσι κι εκανα. Στις 22/1 εφτιαξα μια αίτηση και την έστειλα με φαξ στη vodafone. Τακτικά από τότε έπαιρνα τηλεφωνο στο 1730 και ρωτούσα αν εχει γίνει η αλλαγή και έπαιρνα αρνητική απάντηση. Χθες, 12/2, πήρα αλλη μια φορά τηλέφωνο στο 1730 και εισέπραξα την ίδια αρνητική απάντηση. Δεν άντεξα άλλο αγανάκτησα και τους είπα ότι είναι απαράδεκτοι και ζήτησα ακύρωση της αλλαγής προγράμματος και διακοπή συμβολαίου.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά. Ενας συνάδελφος στην ίδια εταιρία που δουλεύω κάνει κι αυτός αίτηση για αλλαγή προγραμματος από vodafone 1 σε vodafone 10. Δυο μέρες αργότερα το ενεργοποίησαν!

Το συμπέρασμά μου.

Δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που θέλουν να μεταβούν σε χαμηλότερο πρόγραμμα χρήσης γιατί έτσι θα χάσουν λεφτά! Δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι ίσως ο πελάτης να μην έχει ανάγκη ποια τα 180 λεπτά "δωρεάν" ομιλίας και να μην πληρώνει χωρίς λόγο. Ή θέλουν να σε εκδικηθούν γιατί πιστεύουν ότι άλλαξες φορέα!

Τι μπορώ να κάνω; Να κάνω μήνυση για αποζημίωση;

Δημοσ.
leas

said:

Hellhound_LoveSick

said:

lete na ginete telika??

atg?

Φίλε μου σου παραθέτω τη δικιά μου περιπέτεια και περιμένω τη γνώμη σου και τις γνώμες αλλων παθόντων και μη:

Από 21/3/2002 γράφτηκα στο vodafone 180. Οταν η Vodafone ανακοίνωσε τα νέα προγράμματα χρήσης με τις φθηνότερες χρεώσεις τηλεφώνησα στο 1730 και ρώτησα πότε μπορώ να κάνω αίτηση για αλλαγή προγράμματος; Και μου λέει όταν συμπληρώσω 10 μήνες από το συμβόλαιό μου. Πάρτε, μου είπε, 3 εργάσιμες μέρες νωρίτερα για να γίνει η αλλαγή, δηλαδή κατά τις 16/1.

Ολα ωραία μέχρι εδώ. Οταν έφτασε η μέρα παίρνω στο 1730 για να κάνω την αίτηση και τότε με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μου λέει η τηλεφωνήτρια ότι τώρα χρειάζεται 20 εργάσιμες μέρες για να γίνει η αλλαγή στο νέο πρόγραμμα. Και τη ρωτάω "τότε τι μου λέγατε για 3 εργάσιμες;" και μου λέει "παλιότερα λέγαμε για 5 εργάσιμες γιατί ήταν στην αρχη της αλλαγής ενώ τώρα έχουμε πολύ δουλειά. Μπορεί όμως να γίνει και πιο γρήγορα. Συνήθως σε 10 μέρες γίνεται". Ηθελα να κάνω αλλαγή από Vodafone 180 στο Vodafone 10 γιατί έχω εταιρικό κινητό και δεν θέλω να χρεώνομαι 3 ώρες χωρίς λόγο και μου λέει ότι για να γίνει αλλαγή σε χαμηλότερο πρόγραμμα πρέπει να συμπληρώσω αίτηση και να τη στείλω με φωτοτυπία της ταυτότητας με φαξ η να παω σε vodafone shop.

Ετσι κι εκανα. Στις 22/1 εφτιαξα μια αίτηση και την έστειλα με φαξ στη vodafone. Τακτικά από τότε έπαιρνα τηλεφωνο στο 1730 και ρωτούσα αν εχει γίνει η αλλαγή και έπαιρνα αρνητική απάντηση. Χθες, 12/2, πήρα αλλη μια φορά τηλέφωνο στο 1730 και εισέπραξα την ίδια αρνητική απάντηση. Δεν άντεξα άλλο αγανάκτησα και τους είπα ότι είναι απαράδεκτοι και ζήτησα ακύρωση της αλλαγής προγράμματος και διακοπή συμβολαίου.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά. Ενας συνάδελφος στην ίδια εταιρία που δουλεύω κάνει κι αυτός αίτηση για αλλαγή προγραμματος από vodafone 1 σε vodafone 10. Δυο μέρες αργότερα το ενεργοποίησαν!

Το συμπέρασμά μου.

Δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που θέλουν να μεταβούν σε χαμηλότερο πρόγραμμα χρήσης γιατί έτσι θα χάσουν λεφτά! Δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι ίσως ο πελάτης να μην έχει ανάγκη ποια τα 180 λεπτά "δωρεάν" ομιλίας και να μην πληρώνει χωρίς λόγο. Ή θέλουν να σε εκδικηθούν γιατί πιστεύουν ότι άλλαξες φορέα!

Τι μπορώ να κάνω; Να κάνω μήνυση για αποζημίωση;

I metavasis metaxi vf1 eos ke vf120 ginonte aftomata. An iparchi 180 ke pano, prepi na [pai sto backdesk tis eterias.

Δημοσ.
dimvega

said:

ipoferi ligo i vodafone stis ipiresies aytes

Stin Cosmote, opiodipote paketo ke an thes, stelnis fx alla den kani toso poli kero i allagi. I Stet ine kaliteri put o kani amesos tilefonika.

Δημοσ.

Και στην Cosmote και στην Telestet τα καινούργια προγράμματα ισχύουν αυτόματα και στους παλιούς συνδρομητές αν έχεις ήδη ένα με δωρεάν χρόνο ομιλίας. Η Vodafone OXI

Δημοσ.
ATG

I metavasis metaxi vf1 eos ke vf120 ginonte aftomata. An iparchi 180 ke pano, prepi na [pai sto backdesk tis eterias.

Μήπως δουλεύεις στη Vodafone και το ξέρεις αυτό;

Αν είναι έτσι τότε η εταιρία υποφέρει από ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ γραφειοκρατία που μόνο εκνευρισμό φέρνει στους πελάτες της.

Προσωπικα δεν θέλω να ξανακάνω συνδρομή ούτε στη Vodafone (ή αλλιώς Βοδιαφον) ούτε στην Telestet (ή αλλιώς Trelestet). Και φυσικά θα μεταφέρω την κακή εμπειρία στόμα με στόμα σε όποιον ξέρω! Μόνο η Cosmote είναι εταιρία που στα συμβόλαια έχει πραγματικά ξεκάθαρους όρους και κάνει ουσιαστικές αλλαγές στα προγράμματά της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...