Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

14 αγωνιστικες εχει ο β' γυρος υπάρχουν μεγαλα περιθώρια βελτιωσης αλλά με τον Μπογκντανοβιτς να μην παιζει καλά η φανερ χανει τον εκτελεστη της στην επιθεση. Η Μπαρτσα εχει κανει 2 τεραστια διπλα.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς χωρίς Τανατζή, είναι απλά ένα περιφερόμενο τσίρκο.

0/3 στην Ευρωλίγκα και την επόμενη αγωνιστική με βάζελο, δεν έχει περιθώρια για χάρες.

Μα τις λες?Υποθετω ο τανατζης ειναι διαιτητης αλλα χωρις αυτον ο Ομπραντοβιτς εχει 8 ευρωλιγκες να σου θυμισω.Αν ειναι δυνατον να μην αναγνωριζουμε την αξια τετοιων προπονητων.Λες και ο Ομπραντοβιτς χθες εμφανιστηκε στην ευρωλιγκα

Δημοσ.

<p>Το επόμενο ματς που παίζει η Ρεαλ στο top 16 είναι εναντίον της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, </p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.euroleague.net/main/schedules/by-team?seasoncode=E2013&clubcode=MAD'>http://www.euroleague.net/main/schedules/by-team?seasoncode=E2013&clubcode=MAD</a> .</p>

<p> </p>

<p>Απ' την ΤΣΣΚΑ πιθανότατα θα λείπει ο Χάινς λόγω τραυματισμού. Αν δεν χάσει εκεί, έτσι όπως παίζει  θα πάει για το 10 - 0 στο top 16.</p>

Μην το λες δινω καλες πιθανοτητες και στη Μακαμπι να βαλει τελος στο σερι της Ρεαλ.

Δημοσ.

Θαυμασαμε παλι την διαιτησια στην ευρωλιγκα

Έχεις συνηθίσει στις εγχώριες διαιτησίες όπου ο καλύτερος κερδίζει, γι' αυτό τα λες.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις συνηθίσει στις εγχώριες διαιτησίες όπου ο καλύτερος κερδίζει, γι' αυτό τα λες.

Ετσι τωρα που θα σε πελατωσω και στις εξαγωγες τοτε θα ψαχνει δικαιολογιες ο coach bean

Δημοσ.

Πελατης θα γινει και ο κλειζα πελατης και ο γαυρος οπως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Αντε γεια ρε.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Έτσι αγόρι μου εκδηλώσου, που μου το έπαιζες και αντικειμενικός και ήθελες και κουβεντούλες επιπέδου.

Ξεβράκωμα

Δημοσ.

Πελατης θα γινει και ο κλειζα πελατης και ο γαυρος οπως ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Αντε γεια ρε.

Έτσι αγόρι μου εκδηλώσου, που μου το έπαιζες και αντικειμενικός και ήθελες και κουβεντούλες επιπέδου.

Ξεβράκωμα

Ασε ρε πανασχετε απο μπασκετ.Φουλ ασυναρτησιες λες οποτε σε διαβαζω.

Δημοσ.

Το τρομερό που υποτίθεται ότι έγινε χθες, είναι ότι έχασε ο Παναθηναϊκός από ομάδα του Ομπράντοβιτς, λόγω διαιτησίας.

Τέλειωσε και το παραμύθι της αήττητης Ρεάλ, μόλις έπεσε στο πραγματικό φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Δημοσ.

Τέλειωσε και το παραμύθι της αήττητης Ρεάλ, μόλις έπεσε στο πραγματικό φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Eδω ηττηθηκε ολοκληρος Ολυμπιακος, δε θα ηττητο η Ρεαλ?... :mellow:

Δημοσ.

Όποιος δει το καλάθι με το οποίο κέρδισε η Εφες την Αρμάνι, θα πάθει εγκεφαλικό.

Eδω ηττηθηκε ολοκληρος Ολυμπιακος, δε θα ηττητο η Ρεαλ?... :mellow:

Ηττήτο είναι το θηλυκό του Οττήτο? B)

Δημοσ.

Όποιος δει το καλάθι με το οποίο κέρδισε η Εφες την Αρμάνι, θα πάθει εγκεφαλικό.

Ηττήτο είναι το θηλυκό του Οττήτο? B)

Εγώ το έβαλα στα 11 δευτερόλεπτα από τη λήξη συμπτωματικά και το πέτυχα ζωντανά. Εντάξει, δεν υπάρχει! Και μιλάμε μπορεί να στοιχίσει την πρόκριση της Εφές της Αρμάνι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...