Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσα-ίσα που με δυο ομάδες με Ισπανούς στο παρκέ, θα τους έπαιρνε μέχρι και να τα κλείσουν τελείως.

Λες και βλέπουν πού σουτάρουν άλλωστε, όταν σουτάρουν...

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...και μετά λες ρε Κρις ότι δεν πας τον Χατζή :

"...όχι, Georgian - αλλά από την...Γεωργία..."

Πες μου, ΤΕΤΟΙΑ διαμάντια, πού θα τα ακούσεις...

-  - -  --  -- -  - -

...Ναβαρόμετρο  :P

- - - - - - - - -- -  -

...εν τω μεταξύ, τί "ελ κλάσικο" και μαλακίες; Ελ κλάσιμο βλέπουμε.

50 π.μ.ο. οι 2, στο 25'...

- - - - - -- - - - - -

...κόλλησε μαλακίτιδα και τον Λινάρδο ο Χατζής : "ναι, πρέπει να βάλει τον Παπανικολάου. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ, το έχει το σουτ"...

Μπακ του δε φιούτσερ κετς ο Νικολιός.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά στη Ρεάλ δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Οι Αγγελόπουλοι είπαν να πατώσει ρε παιδιά, όχι να ξε-πατώσει την Μπαρτσελόνα!

• Like 1
Δημοσ.

Ε α στα διάλα. Το πουλί τους εντελώς παίζουνε οι Μπαρτσελόνοι. Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάρει την κούπα η Μακαμπί, την Α1 ο Πανιώνιος κι εγώ τα βουνά.

Δημοσ.

Ε α στα διάλα. Το πουλί τους εντελώς παίζουνε οι Μπαρτσελόνοι. Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάρει την κούπα η Μακαμπί, την Α1 ο Πανιώνιος κι εγώ τα βουνά.

Εντάξει, πανηγυρικό 0/2 στις προβλέψεις μου σήμερα, αλλά δε νομίζω ότι γίνεται να χάσει η Ρεάλ από τη Μακάμπι σε τελικό. Δυο ομάδες τη ζόρισαν φέτος. Ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ. Τον Ολυμπιακό τον βρήκε σε στιγμή με πολλά προβλήματα και η ΤΣΣΚΑ αυτοκτόνησε μόνη της, οπότε πάει για περίπατο.

Δημοσ.

κι ομως γυριζει

...ο τελευταίος που το υποστήριξε αυτό, παραλίγο να τον κρεμάσουν γι' αυτό.

Δημοσ.

Εντάξει, πανηγυρικό 0/2 στις προβλέψεις μου σήμερα, αλλά δε νομίζω ότι γίνεται να χάσει η Ρεάλ από τη Μακάμπι σε τελικό. Δυο ομάδες τη ζόρισαν φέτος. Ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ. Τον Ολυμπιακό τον βρήκε σε στιγμή με πολλά προβλήματα και η ΤΣΣΚΑ αυτοκτόνησε μόνη της, οπότε πάει για περίπατο.

Το σηκωσε η ρεαλ, όλη τη σεζον ηταν η καλύτερη ομαδα. Εκανε και τη φοβερη μαγκια να προτιμησει, τη μοναδικη ομαδα που ηταν εμεπρη και μπορουσε να τη ζορισει στο Φ4, τον Οσφπ. Βγάζοντας τον οσφπ εκτός με πλεονεκτημα έδρας σε σειρά 5 αγώνων το έργο της πλεον αποδυκνείεται αρκετά εύκολο.

• Like 2
Δημοσ.

Το σηκωσε η ρεαλ, όλη τη σεζον ηταν η καλύτερη ομαδα. Εκανε και τη φοβερη μαγκια να προτιμησει, τη μοναδικη ομαδα που ηταν εμεπρη και μπορουσε να τη ζορισει στο Φ4, τον Οσφπ. Βγάζοντας τον οσφπ εκτός με πλεονεκτημα έδρας σε σειρά 5 αγώνων το έργο της πλεον αποδυκνείεται αρκετά εύκολο.

Ουσιαστικα επελεξε να παιξει τον τελικο της ευρωλιγκα στην εδρα της ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...