Aristomaxos Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μακάρι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Θ' αποτελούσε τεράστια έκπληξη να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα ματς τη Μπαρτσελόνα. Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα φάνηκε στο τέταρτο ματς. Με τους Διαμαντίδη, Ούκιτς μόνο στη θέσεις 1,2 να τραβάνε το κουπί χωρίς κάποια άλλη βοήθεια (ο Μπανκς είναι ανύπαρκτος) ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή ότι η ομάδα θα ξεφούσκωνε. Βέβαια αυτά τώρα είναι παρελθόν και θα έχει περάσει μια εβδομάδα απ' τη τελευταία αναμέτρηση, οπότε πιστεύω οι παίκτες έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά. Συν το ότι θα είναι έτοιμος και ο Γκιστ (μεγάλο ατού), που στο προηγούμενο ματς ήταν ανέτοιμος λόγω τραυματισμού. Το ματς περιμένω να πάει όπως και τα πρώτα δύο στη Καταλωνία. Όσον αφορά του ματς Ολυμπιακού, εγώ περιμένω μια άνετη νίκη γύρω στους 10 πόντους. Πιστεύω ότι λόγω εγωισμού οι παίκτες θα μπουν μέσα στο γήπεδο με ψυχολογία οδοστρωτήρα, να τη διαλύσουν την Εφές. Βέβαια δε μπορώ να ξέρω αν θα τους έχει επηρεάσει ψυχολογικά η εξέλιξη του προηγούμενου ματς. Μια εβδομάδα είναι νομίζω αρκετή για να συνέλθει το μυαλό των παικτών. Το ματς βέβαια μπορεί εύκολα να στραβώσει. Αν οι παίκτες της Εφές είναι εύστοχοι και μείνουν κοντά στο σκορ, τότε το άγχος και τη πίεση θα την έχει ο Ολυμπιακός και μπορεί τα πράγματα να μη πάνε κατ' ευχήν. Ίδωμεν ... 1
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Λιμόζ 1993. Ο Μάλκοβιτς είναι ο μόνος που έχει μείνει ίδιος απο τότε! 1
Chrisxxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Και ο Ντακουρι με τον Ζντοβτς δεν αλλαξαν πολυ! Λιγα μαλλιά τους λειπουν μονο
nik1234 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 τι να Πω????χθες ούτε ένα τρίποντο δν μπήκε ....... κρίμα γιατί άξιζε να πάει η τριφυλλάρα Λονδίνο.....Που είσαι ρε Ομπράντοβιτ???? πες τα ....εχεις απολυτο δικιο aristomaxos ..... που πας με μπανκς??????
Aristomaxos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Την ίδια απορία που εκφράζεις nik, όσον αφορά τον Μπανκς, εκφράζω κι εγώ, όσον αφορά τον Πάουελ του Ολυμπιακού (αν και βοήθησε λίγο χθες). Πού πας με Πάουελ ; Δεν έχουμε τύχη απέναντι στη ΤΣΣΚΑ με τέτοιο ψηλό.
LRoi Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Την ίδια απορία που εκφράζεις nik, όσον αφορά τον Μπανκς, εκφράζω κι εγώ, όσον αφορά τον Πάουελ του Ολυμπιακού (αν και βοήθησε λίγο χθες). Πού πας με Πάουελ ; Δεν έχουμε τύχη απέναντι στη ΤΣΣΚΑ με τέτοιο ψηλό. Πέρυσι, όπως όλοι θυμόμαστε καλά, στον τελικό, το πεντάρι που τελικά μας έδωσε κούπα, ήταν ο Χάινς και όχι ο εκτός ρυθμού και κλίματος Ντόρσι. Την ΤΣΣΚΑ του Κιριλένκο btw Το θέμα μας είναι ο Μεσίνα και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί όλους τους παίχτες στο rotation. Αν καταφέρουμε να περνάνε οι επιθέσεις από τα χέρια του Τεόντοσιτς για όσο περισσότερη ώρα μπορούμε, έχουμε καλές ελπίδες. Τέλος, το άγχος θα το έχουν αυτοί, για να μην πάθουν τα περσινά, όχι εμείς.
sarantosantonak Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Τι στο καλο;Κι αυτό η Νόβα το έχει;Πάλι θα τρέχουμε σε καφετέριες;Μέχρι κι ο Παπαγεωργόπούλος στη φυλακή έχει Νόβα μόνο εγώ δεν έχω μου φαίνεται Χα χα χα, ισχύει Κι εγώ τα 'χω δει όλα, γυρίζω κομμάτια από τη δουλειά, ευτυχώς δεν τραβιέμαι σε καφετέριες αλλά σε φίλους που έχουν Νova και Δευτέρα θα κάνω αίτηση να βάλω. Και για του λόγου το αληθές http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/580810/Papagorgpoylos-Den-echo-nova-sto-spiti-moy-ki-echo-sti-fylaki.aspx
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ΟΣΦΠΤΣΣΚΑΡεάλΜπάρτσαΠρογνωστικά;Αν είχαμε έναν ψηλό τύπου Ντόρσεϊ θα έλεγα οτι το μάθα θα ήταν 50-50. Τώρα, πώς περιορίζεις Κρίστιτς-Κριάπα-Καούν-Βοροντέβιτς; Το ροτεϊσιον που έχουν στους ψηλούς τους φέτος είναι απίστευτο. 1
Caiden Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Προσωπικα βλεπω για τελικο ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσα. Ειναι οι 2 καλυτερες ομαδες απο τις τεσσερις που εχουν περασει. Τωρα το ποιος θα το παρει ή αν θα εχουμε καμια εκπληξη θα δειξει...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Η Μπάρτσα χωρίς Μαϊκλ δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη της Ρεάλ. Στην ουσία δεν έχει τριάρι πλέον. Με Αμπρίνες-Ίνγκλες-Γουάλας τη βγάζει, παίκτες οι οποίοι τριάρια καθαρά δεν είναι.
Tyler Durdenn Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Η CSKA είναι πλήρης ομάδα, αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσωπικότητα που έχει στον πάγκο.... Μεσίνα... Η Μπαρτσελόνα έχει κι αυτή καλό προπονητή (ο Πασκουάλ μπορεί να είναι λίγο λούζερ σε Φ4, αλλά μην ξεχνάμε ότι είχε ν ανταγωνιστεί Μεσίνα - Ομπράντοβιτς - Ίφκοβιτς. Τώρα Λάσο και Μπαρτζώκας, κατά τη γνώμη μου κι ας με συγχωρέσουν οι φίλοι Ολυμπιακοί είναι πολύ λίγοι γι αυτούς τους πάγκους. Κατά συνέπεια βλέπω πολύ CSKA - Barcelona για τελικό. Στις άλλες ομάδες δίνω ένα 10-15% να πάνε τελικό...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Η Μπάρτσα χωρίς Μαϊκλ δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη της Ρεάλ.Πιστευω πως αυτο που εγραψες ηταν μια ατυχη στιγμη. Προφανως και η Μπαρτσελονα εχει και καλυτερο προπονητη απτο ανεκδοτο της Ρεαλ και μεγαλυτερες προσωπικοτητες (εκτος αν συγκρινουμε Σαρας-Ναβαρο με την λουλου τον Ρουντι). Φαντασου οτι η πιο σημαντικη προσωπικοτητα της Ρεαλ ειναι ο Γιουλ να πουμε. Και προφανως εχει καλυτερο ροστερ. Να μην πω οτι το μπασκετ που εχει δειξει η Μπαρτσα σε σχεση με τη Ρεαλ ειναι σαφως πιο οργανωμενο απο το ερασιτεχνικο street που παιζει η Ρεαλ. Γενικα δεν ξερω για ποιο λογο οδηγηθηκες σε αυτο το συμπερασμα αλλα anyways. H Ρεαλ μπορει να παει τελικο διοτι ειναι ντερμπι/ελ κλασικο κλπ και ολα γινονται αλλα δεν ειναι καλυτερη απτη Μπαρτσελονα σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις