Chris_85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το μοναδικο κριτηριο που να εξηγει την επιλογη ειναι να διαλεξαν κυριολεκτικα MVP απο τις ομαδες που πηγαν Φ4 Αν το εκαναν ετσι - πιθανως καλως - σωστα επιλεχθηκε ο Σπανουλης ως ο παικτης που αν τον βγαλεις απο την ομαδα του, πιθανοτατα δεν θα πηγαινε Φ4 Απλα μεχρι περσυ, αν δεν κανω λαθος, το βραβειο πηγαινε σε αυτον με το μεγαλυτερο index απο ομαδα που πηγε Φ4 Eπιασες απολυτα το νοημα.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Για να μην το κουράζουμε, ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήταν μέσα στο Top 5 της σεζόν σε PPG/APG, ήταν δικαιολογημένη η επιλογή του. Ο Κριάπα ήταν πιο efficient, αλλά προφανώς και έχει το ίδιο impact στην ΤΣΣΚΑ (και χωρίς αυτόν πάλι Φ4 θα πήγαιναν), με αυτό που έχει ο Σπαν σε εμάς.
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Για να μην το κουράζουμε, ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήταν μέσα στο Top 5 της σεζόν σε PPG/APG, ήταν δικαιολογημένη η επιλογή του. Ο Κριάπα ήταν πιο efficient, αλλά προφανώς και έχει το ίδιο impact στην ΤΣΣΚΑ (και χωρίς αυτόν πάλι Φ4 θα πήγαιναν), με αυτό που έχει ο Σπαν σε εμάς. Και γιατι PPG/APG και οχι PPG/RPG? η αληθεια ειναι οτι Κρστιτς και Τομιτς τελειωσαν τη σεζον με καλυτερο PIR και πηγαν και Φ4 Το περιεργο ειναι οτι ο Σπανουλης μεχρι που περασατε, ακουγε πολλα και απο σας τους ιδιους Περσυ ηταν καλυτερος θεωρω, δεν εχει κανει κατι περισσοτερο απο περσυ και δεν βρισκω λογο που περσυ το πηρε ο Κιριλενκο και φετος ο Σπανουλης. Αν μετραει ποιος οδηγει στις κατηγοριες, παιρνει την ομαδα απο το χερι και παει και Φ4 τοτε επρεπε να το παρει περσυ ο Σπανουλης και οχι ο Κιριλενκο (ιδια ΤΣΣΚΑ σχεδον με περσυ, παλι Φ4 θα πηγαινε) 2
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και ακόμα τα ακούει ο Σπανούλης. Π.χ εγώ εξακολουθώ να λέω οτι στο τέλος της χρονιάς πρέπει να φύγει. Αλλά απο την άλλη δεν μπορείς να πείς κάτι στη διοργανώτρια που του έδωσε το βραβείο. Στατιστικά είναι μέσα στις προϋποθέσεις για MVP φέτος και δίκαια τον διάλεξαν. Αν ήταν στο χέρι μου να επιλέξω φέτος, θα επέλεγα Κριάπα.Ο Κιριλένκο πέρσυ το πήρε λόγω εξωπραγματικών στατιστικών πρωτίστως, και δευτερευόντως λόγω ονόματος. Πολλοί πέρσυ έλεγαν οτι θα έπρεπε να το πάρει ο Σπανούλης.
FilipposMD Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 O Σπανούλης πήρε και άλλο βραβείο. Του πιο αγαπημένου παίκτη των Κινέζων φιλάθλων λέει. http://www.superbasket.gr/permalink/181638.html Πάντως ρε παιδιά, φανταστικοί παίκτες και ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης, καλά παιδιά, σεμνοί, δεν προκαλούν κτλ, αλλά πιο ξενέρωτες δηλώσεις από αυτών των 2 δεν πρέπει να έχουν ξαναϋπάρξει στην ιστορία. Ούτε ένα αστείο, ούτε μια φορά! Τις προάλλες κάπου είδα ένα βίντεο του ΟΣΦΠ που ρωτούσαν τους παίκτες ποιος υπερήρωας θα ήθελαν να είναι. Spiderman ο ένας, Flash ο άλλος, ρωτάνε και τον Σπανούλη και λέει "κανένας, δεν έβλεπα παιδικά, θα δώσω το 100% για την ομάδα". Κάνε ένα αστειάκι βρε άνθρωπε! Τα ίδια και ο ΔΔ. Το θυμήθηκα γιατί στο λινκ από πάνω του κάνει πλάκα ο Μεσίνα κι αυτός εκεί, ένα χαμόγελο μόνο και με το ζόρι! Τέλος πάντων, να είναι καλά οι άνθρωποι, αλλά έτσι το λέω. Πού είσαι ρε Shaq με τις ατάκες σου;
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και εμένα αυτές οι καθωσπρέπει και τυποποιημένες δηλώσεις μου τη σπάνε. Εγώ αν ήμουν μπασκετμπολίστας πιθανών να έκανα χειρότερα απ' τον Σάκ, πιθανότατα σαν τον Μπάρκλεϊ ένα πράγμα Απορώ πως αντέχουν πραγματικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ενω ο Φωτσης που ελεγε μπολντοζα-μπολντοζα και εκανε τον χαβαλε ον καμερα, σας αρεσει πιο πολυ 1
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Απο την στιγμή που κάποιος είναι top-level παίκτης, μπορεί να λέει και κάτι παραπάνω. Και φυσικά είναι διασκεδαστικό γιατί υποδεικνύει προσωπικότητα και χαρακτήρα. 1
firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να νικήσει απόψε ο Ο.Σ.Φ.Π. Εκτός αν γίνουν τα "αλλοπρόσαλλα" έγιναν πέρσι. Φέτος δεν έχει και καλό προπονητή ο Ο.Σ.Φ.Π. όμως. 1
Anubis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ο Μπερτομέου και οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα κλήθηκαν να απαντήσουν και στην οργανωτική γκάφα, καθώς πολλά εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να χαρίζονται σε διάφορα ιδρύματα προκειμένου η O2 Arena να μην παρουσιάζει εικόνα ντροπής. Ο Μπερτομέου παραδέχτηκε πως ισχύει η πληροφορία πως πανάκριβα εισιτήρια διατίθενται σε τιμές 10 και 40 λιρών, ενώ είναι πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το επόμενο φάιναλ φορ στο Λονδίνο. Ευτυχως που η ευρωλιγκα ειναι τοσο μεγαλη διοργανωση που δεν χρειαζεται ομαδες οπως ο παναθηναικος monsieur bertombeu. Αυτο το εχει καταλαβει ο κοκακιας και σε βριζει ολη μερα.
Tyler Durdenn Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πάντως θα ήθελα λίγο να πούμε ότι η διαιτησία στη φετινή διοργάνωση (ανεξάρτητα από τις ελληνικές ομάδες) ήταν χαμηλού επιπέδου.Ακόμα θυμάμαι το κραυγαλέο φάουλ στο Νάχμπαρ μέσα στην Τουρκία στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα....Κι αν γι αυτό δεν ευθύνεται ο Μπερτομέου με τον Ρήγα, ποιος ευθύνεται? Ποιος απαξιώνει τελικά τη διοργάνωση?
Anubis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πάντως θα ήθελα λίγο να πούμε ότι η διαιτησία στη φετινή διοργάνωση (ανεξάρτητα από τις ελληνικές ομάδες) ήταν χαμηλού επιπέδου. Ακόμα θυμάμαι το κραυγαλέο φάουλ στο Νάχμπαρ μέσα στην Τουρκία στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα.... Κι αν γι αυτό δεν ευθύνεται ο Μπερτομέου με τον Ρήγα, ποιος ευθύνεται? Ποιος απαξιώνει τελικά τη διοργάνωση? To αφεντικο δεν εχει την ιδια αποψη Για τις διαιτησίες της φετινής Ευρωλίγκα είπε: "Είμαστε ευχαριστημένοι από την διαιτησία φέτος εκτός από ένα παιχνίδι. Αυτό της Κάχα με την ΤΣΣΚΑ".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ρε απουλητα εισητηρια παραμονες φ4 τα οποια χαριζετε για να μην φανει αδειο το γηπεδο? Μπερτομεου πουλα πριν καταντησουμε να βλεπουμε Μαιο διαφημισεις: 5ημερο στις Μαλδιβες, μπονους εισητηρια για το ευρωπαικο φαιναλ4 στο τοπικο γηπεδο, τιμες ευκαιριας! Η φετινη Ευρωλιγκα ως regular season, τοσο απο επιπεδο ομαδων, οσο και απο επιπεδο παιχτων, οσο και απο επιπεδο διαιτησιας ειναι οτι χειροτερο θυμαμαι τα τελευταια χρονια. Αποψη που θα ειχα ακομα κι αν ο ΠΑΟ διεκδικουσε τροπαιο για τον απλουστατο λογο οτι ενας ΤΟΣΟ κακος ΠΑΟ με εναν παιχτη και το βαρος της φανελας συναγωνιζεται στα ισα τους διεκδηκητες και τα φαβορι. Μενει να δουμε το φ4 κατα ποσο θα κρατησει τα προσχηματα για την διοργανωση. ΥΓ. Ο Μπερτομεου τηλεοπτικες συμφωνιες για το προιον του δεν καταφερε να κανει (2-3 πακετα ανα την Ευρωπη νομιζω μεταδιδουν ζωντανα τους αγωνες), οι χορηγιες τυπου turkish airlines δεν νομιζω να συνεχισουν να τα σκανε αδρα οταν βλεπουν οσα βλεπουν, ομαδες που συμμετεχουν σε αυτη την λιγκα ειναι δυσαρεστημενες (και δικαιως), τα γηπεδα αδεια (μεχρι και αυτο στο φ4) Μπερτομεου, Ρηγα ψαχτειτε πριν φερετε το ευρωπαικο μπασκετ στα επιπεδα του 2000. Τουλαχιστον τοτε υπηρχαν και ομαδαρες και παιχταραδες και γεματα γηπεδα και αργα η γρηγορα θα γεννιοταν κατι καινουργιο. Τωρα ζητημα αν υπαρχουν 3-4 σταρ στη διοργανωση -κι αυτοι κατ'αναγκην σταρ και οχι επειδη κανουν τον κοσμο να τους θαυμαζει για τις ικανοτητες ή την προσωπικοτητα τους-. Αν διαλυσει την Ευρωλιγκα που προς τα κει την παει, δεν θα υπαρξει σωτηρια, γιατι πλεον ουτε χορηγοι υπαρχουν, ουτε λεφτα υπαρχουν, ουτε ταλεντο υπαρχει. Οσο για τα γηπεδα, τα λιγα γεματα, φροντιζει να τα αδειαζει ειτε εμεσα (υποβαθμιζοντας το προιον του) ειτε αμεσα (ΟΑΚΑ του χρονου).
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Έλα κ δε μπορώ να περιμένω να αρχίσει το final four...2.5 ωρες μείνανε
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τι έγινε έφαγε τιμωρία ο ΠΑΟ και ξαφνικά η Ευρωλίγκα "υποβαθμίζεται"; Εγώ είμαι της αντίθετης άποψης ότι η φετινή Ευρωλίγκα μου πρόσφερε δυνατά ματς. Ε ναι δεν θέλω να νικάνε συνέχεια τα φαβορι με 20 πόντους διαφορά, έχει καταντήσει βαρετό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις