Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για πολύωρη χρήση, gaming και Full HD ταινίες. Το μέγεθος δεν θέλω να ξεπερνάει με τίποτα τις 22'' διότι μετά δεν θα χωράει εκεί που θέλω να την βάλω. Αν γίνεται το συνολικό της ύψος να μην περνάει τα 50 εκατοστά. Διαθέσιμα χρήματα: 300e. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.:-D

Δημοσ.

Ναι φίλε μια χαρά οθόνη είναι και πολύ ωραία κιόλας αλλά έχει ανάλυση 1680 x 1050 που σημαίνει πως τα Full HD τα χαιρετάς κι ας λένε ότι θέλουν. Σε ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

ναι ρε καμαρι μου. δηλαδη σου κανει η 22αρα και δεν σου κανει η 23αρα??? τοσο τσιμα τσιμα εισαι?? στα χιλιοστα παιζεται η διαφορα?

Δημοσ.

Ακριβώς 50 πόντοι το ύψος. και 40-50 το μήκος. Αυτός είναι ο χώρος που θα μπει. Δεν βλέπω να μπαίνουν οι 23" και οι 22" με το ζόρι βέβαια. Γι'αυτό λέω το πολύ 22.

Δημοσ.

αν είναι να δώσεις 300ε για 20-22 ιντσες τότε καλό είναι να μην πάρει TN πάνελ κρίμα θα είναι.

μπες στην σελίδα των κατασκευαστών για να δεις πλήρεις διαστάσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Δημοσ.

Προσεξες οτι και οι περισσοτερες 22αρες δεν σε παιρνουν στο μηκος? Πανω απο 50 εκατοστα ολες.

Κριμα, αν δεν ειχες προβλημα χωρου παιζει και στο You η NEC 23" με το e-IPS panel κατω απο 300 ευρω. Επισης και η πρωτη η Samsung εχει καλο πανελ, c-PVA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...