viatherm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα σας , θέλουμε ενα site αγγελιων. Ηδη έχουμε εδω και 2 χρόνια ενα site phpbb 3.0.6 και το λειτουργούμε εκτός απο απλο φορουμ συζητήσεων και σε site αγγελιών. Θέλουμε ομως να εχει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά : -Το προφιλ των αγγελιών να ειναι σαν τις αγγελίες του emarket ή skroutz (με αξιολόγηση,πιστοποίηση ) -Εύκολη εισαγωγή αγγελίες με "μενού επιλογών" (πχ. Ζήτηση -> Ελλάδα -> Μακεδονία -> Θεσσαλονίκη -> Κινητά -> Νοκια ) -Κουμπώνει με forum (phpbb3 ηδη το εχω με 8600 μέλη) -Πολύγλωσσο (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά , γερμανικά) και με αυτόματο εντοπισμό χώρας και γλώσσας -Η "αγορά" αντικειμένου να γίνεται με πόντους (που θα υπάρχουν στο προφίλ απο προηγούμενες αγοροπωλησίες ,απο αρχική αυτόματη προσθήκη κατα την εγγραφή και απο προσθήκη απο τον διαχειριστή στην πορεία ) Όσο αφορά την αγορά με πόντους είναι αυτο που θέλω περισσότερο επειδη δεν αφορά απλο site αγγελιών και γιαυτό θελω κάποιον να μπορεί να "χτυπήσει" μια αγγελία και αν "συμφωνήσει" με τον πωλητή να αφαιρεθούν "μοναδες-ευρω" απο το προφίλ του , και αν γίνεται να ορίζω εγω το ανώτερο οριο "πόντων-ευρω" ανα κατηγορία. π.χ στην κατηγορία κινητά να ορίσω να μην μπορεί να βάλει κάποιος οτι "πουλάει" σε μια αγγελία πανω απο 80 "πόντους-ευρω" θα προτιμούσα ανοιχτού κώδικα αλλα αν δεν υπάρχει , τοτε έστω στην λύση κάποιου πληρωμένου προγράμματος Δεν εχω πολλες γνώσεις scripts , αν και το υπαρχων site που εχω το εκανα μονος !
viatherm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ζηταω πολλα ? Γιατι δεν μου απανταει κανεις !
bikey77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που ζητάς απαιτεί πολύ custom coding και development και δυσκολα (για να μη πω αποκλείεται) να βρεις έτοιμες open-source λύσεις, με λίγα λόγια θα πρέπει να απευθυνθείς σε μια εταιρία ή κάποιον ελεύθερο επαγγελματία για τη δουλειά. Έχε υπ όψη σου ότι τέτοια site συνήθως χρειάζονται και αρκετή τεχνική υποστήριξη και προσθήκες/βελτιώσεις/αλλαγές μέχρι να φτάσει στο σημείο να λειτουργεί όπως το skroutz μια και στην πορεία προκύπτουν ανάγκες που δεν τις έχουμε σκεφτεί όταν το πρωτοσχεδιάζουμε.
viatherm Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Kαλησπερα , ναι σιγουρα δεν ψαχνω να βρω έτοιμο open-source οπως ακριβως το θελω ! Απλα καποιο που να μπορει στην πορεια να προσθεθουν αυτα που θελω !
antonisid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Κοιτα απλά είναι τα πράματα. Ή θα δωσεις αρκετα χρήματα για να στο φτίαξει μια εταιρεία με συνεχή υποστήριξη (μιλάμε για 5.000 και πάνω) , ή το φτιάχνεις μόνος σου όταν γίνεις expert στο develompent. Αν βρεις κατι έτοιμο βασιζόμενο σε κάποιο cms πχ joomla , δυσκολα θα μπορείς να το παραμετροποιείς όπως θέλεις. Δεν είναι τυχαίο ότι κανέναν απ τα site που ανέφερες δε βασιζονται σε κάποιο cms.
poscaman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 μα στο είπα στην αρχή. Ξεκίνα να μαθαίνεις php
bikey77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που θέλω να μάθω να πετάω Boeing 747 ποιο βιβλίο να πάρω? Τι λέτε ρε παιδιά, τι τον περάσατε όλοι τον προγραμματισμό? Πως θα μάθει κάποιος development, διαβάζοντας forums και tutorials? Μερικοί έχετε απλουστεύσει πολύ κάποια πράγματα απλά και μόνο επειδή υπάρχουν πολλά έτοιμα πράγματα εκεί έξω.
antonisid Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που θέλω να μάθω να πετάω Boeing 747 ποιο βιβλίο να πάρω?Τι λέτε ρε παιδιά, τι τον περάσατε όλοι τον προγραμματισμό? Πως θα μάθει κάποιος development, διαβάζοντας forums και tutorials? Μερικοί έχετε απλουστεύσει πολύ κάποια πράγματα απλά και μόνο επειδή υπάρχουν πολλά έτοιμα πράγματα εκεί έξω. Ειπε κανεις οτι ειναι εύκολο ή οτι μαθαίνεις μονο απο turorials?
ALR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που θέλω να μάθω να πετάω Boeing 747 ποιο βιβλίο να πάρω?Τι λέτε ρε παιδιά, τι τον περάσατε όλοι τον προγραμματισμό? Πως θα μάθει κάποιος development, διαβάζοντας forums και tutorials? Μερικοί έχετε απλουστεύσει πολύ κάποια πράγματα απλά και μόνο επειδή υπάρχουν πολλά έτοιμα πράγματα εκεί έξω. Οπότε τι προτείνεις; Να σπουδάσει; Οι καλύτεροι προγραμματιστές που ξέρω, δεν έμαθαν προγραμματισμό στο πανεπιστήμιο. Και από tutorials και από Forums και από το manual μαθαίνεις, αρκεί να έχεις μυαλό, μεράκι και υπομονή.
kazaven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Σε ενδιαφερει κατι σαν αυτο ? http://www.cars.gr Αν ναι στειλε PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.