xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γειά χαρά. Βλέπω κατα καιρούς ποροσφορές πολύ φθηνών εισιτηρίων για συγκεκριμένους προορισμούς πχ Ρώμη με 76Ε. Το θέμα έιναι ότι συνδέομαι με τα αντίστοιχα sites που κάνουν την προσφορά (airtickets, airshop κλπ) και δεν βρίσκω τίποτα - ότι ημερομηνία και να βάλω. Ακόμα και μετά από 6 ή και 8 μήνες. Τι γίνεται, μας δουλεύουν?
De@th L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γειά χαρά. Βλέπω κατα καιρούς ποροσφορές πολύ φθηνών εισιτηρίων για συγκεκριμένους προορισμούς πχ Ρώμη με 76Ε. Το θέμα έιναι ότι συνδέομαι με τα αντίστοιχα sites που κάνουν την προσφορά (airtickets, airshop κλπ) και δεν βρίσκω τίποτα - ότι ημερομηνία και να βάλω. Ακόμα και μετά από 6 ή και 8 μήνες. Τι γίνεται, μας δουλεύουν? Απλά έχουν κάτι ψιλά γράμματα που πρέπει να κάνεις κράτηση 837,5 μήνες πριν για να έχεις αυτή τη τιμή. Και σχεδόν πάντα είναι όλα κλεισμένα. Στην δημοτική "ΚΡΑΧΤΗΣ".
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι έτσι ακριβώς. Εγώ έκλεισα από Νοέμβριο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εισιτήριο με προορισμό Μόναχο τον Φεβρουάριο, και επιστροφή Αθήνα στα 98€ με φόρους μέσα, τελική τιμή με Lufthansa. Συνήθως την πστιά την κάνουν με το φόρο οι αεροπορικές, όπου αναφέρουν μόνο την τιμή του εισιτηρίου, χωρίς το φόρο. Όπως και να 'χει φθηνά αεροπορικά υπάρχουν, αρκεί να τα κλείνεις εγκαίρως.
antreaslam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 εχω ταξιδέψει για ρώμη με 69 ευρω, και λονδίνο 110 ευρω, Τσεχία 210 ευρω, βουκουρέστι μόνιμα 79 ευρω, όπως και σόφια στα 69! Και τα εισητήρια τα έκλεινα μέσο όρο, 2-3 μήνες πριν! (Εκτός απο βουκουρέστι και σόφια, που τα κλεινω 3 εβδομαδες πριν)! Τωρα τελευταία, με τις αναδουλειές (=> κρίση), οι προσφορές αυτές έχουν σχεδόν παγιωθεί!
kotsos_licious Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Σπουδάζω στην Σάμο και κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ανεβαίνω στην Θεσσαλονική και από εκεί στην Χαλκιδική. Μέχρι στιγμής έχω κάνει το δρομολόγιο αυτό περίπου 8 φορές και το φθηνότερο αεροπορικό εισητήριο που έχω βρει είναι στα 80 ευρώ (μετ'επιστροφής) και με όλους τους φόρους. Πολύ καλη τιμή αν αναλόγιστεί κανείς ότι τα έκλεισα τέλος Ιουλίου για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Γενικά πάντως, τα περισσότερα εισητήρια που βρίσκω κυμαίνονται στην περιοχή των 160 - 200 ευρώ (μετ'επιστροφής) και φυσικά μέσω Αθηνών μιας και πλέον έχουν κόψει τα "απευθείας" δρομολόγια για Θεσσαλονίκη. Πριν λίγες εβδομάδες έκλεισα εισητήρια για τις διακοπές του Πάσχα και πλήρωσα 172 ευρώ. Το φθηνότερο που υπήρχε ήταν στα 148 ευρώ αλλά δεν θα ήθελε κανένας νομίζω να περάσει 1 ημέρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας περιμένοντας την πτήση για Θεσσαλονίκη. Anyway, my point is: Είναι λίγο δύσκολο να βρεις εισητήρια φθηνά - τουλάχιστον για πτήσεις εσωτερικού -. Πρέπει να τα κλείσεις πολύ καιρό πριν και να σταθείς και λίγο τυχερός. η φάση είναι ότι παίζει να ακυρώσω τα εισγτήρια του Πάσχα λόγω κάτι αγώνων...
pix_lax82 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Να ειμαι ειλικρινής και γω το καλοκαιρι πηγα Ρωμη με 97€ πηγαινε ελα με την προσφορα της Alitalia. Γενικα βγαίνουν κατα καιρούς πολυ καλες προσφορές. Εαν θες στο http://www.travelstories.gr υπάρχει ενα section οπου οι χρήστες ανεβάζουν ολες τις προσφορές που ισχύουν. Αυτο μάλλον θα σε βοηθήσει. Οπως επισης και το http://www.myairdeals.com οπου γίνεσαι μέλος επιλέγεις τους προορισμούς που σε ενδιαφέρουν και οποτε υπάρξει προσφορα απο αεροπορικη εταιρεια για αυτο τον προορισμό σου στέλνει Mail.
antonisid Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 κι εγω ειμαι γενικα ευχαριστημενο ειδικα απ την airtickets.gr . 6 φορες εκανα ταξιδι στο εσωτερικό με κοστος εισητιριου κατωτερο , απο την τιμή που δινουν τα επισημα sites των εταιρειων. Δηλαδη στην σελιδα της ολυμπιακης εκανε 66 και το εκλεισα με 52 .
xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όποιος καταφέρει να κλήσει για Ρώμη με 76Ε όπως υπόσχεται παρακάτω, πρέπει να ειναι μένταλιστ! http://www.airshop.gr/olympicairoffers.asp Να μας πει μετά και για ποιες ημερομηνίες βρήκε. Να πω ότι τα 76Ε είναι με φόρους.
kotsos_licious Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όποιος καταφέρει να κλήσει για Ρώμη με 76Ε όπως υπόσχεται παρακάτω, πρέπει να ειναι μένταλιστ! http://www.airshop.gr/olympicairoffers.asp Να μας πει μετά και για ποιες ημερομηνίες βρήκε. Να πω ότι τα 76Ε είναι με φόρους. Don't do it xpapias! με μια μικρή προσπάθεια που έκανα, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι μένταλιστ
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 26/2 πχ βρίσκω με 83. Σίγουρα θα έχει και κάνα φθηνότερο 6 ευρώ.
xpapias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις δίκιο. Βρίσκω και εγώ για Ιούνιο με 76Ε.
kotsos_licious Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Τι έγινε ρε παιδιά...? Γεμίσαμε με μένταλιστ...?:lol:
antonisid Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Να ξερετε επισης οτι προειμενενου να μη πανε αδεια τ αεροπλανα , τα γεμίζουν κατεβάζοντας τις τιμες. Ειδικα στο εξωτερικό για να πας πολλές φορες πχ απο Ρώμη - Λονδινο πληρώνεις απλά τους φόρους αεροδρομίου.
SGP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ μόλις γύρισα από Ρώμη (ΠΣΚ πήγα) είχα κλείσει εισιτήρια αρχές Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος. 76€ το άτομο πήγαινε-έλα και πήγαμε 5 άτομα μάλιστα με αυτή τη τιμή. Η τιμή του εισητηρίου ήταν 1€, 10€ χρέωση για το κλείσιμό τους και τα υπόλοιπα φόροι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις