Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το άλλο με το οποίο κερδίζουν οι εταιρειες απο τις προσφορες, ειναι οι ακυρωσεις. Πολλες φορες καποιοι βλεποντας τις φτηνες τιμες, κλεινουν και ενα εισητηριο, οταν ερθει η ωρα του ταξιδιου ομως κατι τυχαινει και δεν μπορουν να ταξιδεψουν. Τα χρηματα απο τις ακυρωσεις δεν επιστρεφονται και οι εταιρειες μπορεουν να ξαναπουλησουν τη θεση..

οχι.αυτο συμβαινει μονο στα πολυ φτηνα εισητηρια...

ας πουμε η aegean εχει 4 στηλες με τιμες...μονο στην πρωτη τα χανεις στην 2η χρεωνεσε14ε για αλλαγες και στις αλλες 2 τσαμπα οι αλλαγες+επιτρεπουν επιστροφη χρηματων με 14ε

παρομοιο ισυχει και στην ολυμπιακη

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ποσοι να ναι αυτοι που εχουν αναγκη να ταξιδεψουν με οποιαδηποτε τιμη και ποσοι οι αλλοι που θα εδειναν λιγα για να ταξιδεψουν?

αρα στην ουσια χανουν απο αυτο που κανουν

Μπα μην το λες.Κοιτα τα Σαββατοκύριακα που εξαντλούνται όλα τα εισιτήρια...

Δημοσ.

καθε χρονο γυρω στο μαρτιο η και απριλιο πηγαινω με την φιλη μου παρισι.

Φετος θα παω πενθημερο (απο πεμπτη μεχρι την επομενη τεταρτη) τον μαρτιο με easyjet παντα.

Το εισιτήριο φετος μας ηρθε 180 ευρω, πηγαινε - ελα και των δυο μας και μια βαλιτσα.

Δεν υπαρχει καμια αλλη κρυφη χρεωση και το ταξιδι το προγραμματιζω παντα τελος του ετους η αρχες του επομενου.

Πολυ απλα ειναι ενας φθηνος τροπος να κανεις τις διακοπες σου, αλλιως αν πηγαινα στο χαλαρο σαν τουριστας τον ιουνιο θα ηθελα τριπλα λεφτα.

Δημοσ.
Πιστεύω οτι αφήνουν τα ακριβά γιατί εκμεταλλεύονται την ανάγκη του καθένος που πρέπει αν ταξιδέψει τελευταία στιγμή και το πληρώνει χρυσάφι.

Εχεις απόλυτο δίκιο! Οι περισσότερες εταιρείες ανεβάζουν τις τιμές καί ελπίζουν να "μαζέψουν" πολλούς επιβάτες της τελευταίας στιγμής, άσχετα αν τελικά πετάξουν με 30, 40 ή 50 άδειες θέσεις.

Μου έχει συμβεί να πρέπει να πετάξω στη Κώ (λόγω ατυχήματος συναδέλφου) καί η Χ εταιρεία με χρέωσε τον ακριβότερο ναύλο (2.5 ώρες πρίν την αναχώρηση).

Από τη άλλη βέβαια έχω πετάξει με 1 Ευρώ (+φόρους) γιά την Κοπεγχάγη καί πολλά άλλα πάμφθηνα ταξίδια. Οσο πιό νωρίτερα γνωρίζει κάποιος το πότε θέλει να πετάξει, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεί τις "καλές" τιμές!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία έψαχνα να βρώ αεροπορίκα εισητήρια για το τριήμερο και στην αναζητησή μου βρήκα εδώ http://www.petas.gr/gr/aeroporika-eisitiria.html αεροπορικά εισητηρια τα οποία έχουν κάποια μικρή διαφορά στην τιμή απο άλλα site που έψαξα

Δημοσ.

Οσοι τυχεροι μενουν θεσσαλονικη εχει η ryanair, ακομα και τωρα εισιτηρια με 14 ευρω πηγαινε-ελα για ρωμη και μιλανο νμζ! χωρις βαλιτσα και με mastercard της πειραιως, αλλιως +12 ευρω. Εχει και για Λονδινο, ειχα βρει με 45 ευρω απο Θεσσαλονικη παλι :'(

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...