christiana78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι ανάγκη να είναι μούφα το φάρμακο για να τα χώσεις στο γιατρό, τα χώνεις έτσι κι αλλιώς , είναι απλή συνδιαλαγή.Οταν υπάρχουν 15 ίδια φάρμακα που κάνουν την ίδια δουλειά τα χώνεις για να προτιμίσουν το δικό σου. Πάντως προετοιμάσου για σκηνικά όπως να σε παίρνει ο γιατρός τηλ στο κιν 2 τα μεσάνυχτα που έφτασε Μόναχο για να σου παραπονεθει οτι του είπες οτι θα του κλέισεις 5στερο ξενοδοχείο και αυτό που έιναι είναι 4... Δεν είμαι ιατρ. επισκ. αλλά δουλεύω σε φαρμακοβιομ. και ξέρω.
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλά θα κάνει. Όταν δηλαδή σκάνε αυτοί και πρήζουνε παπάργια πάνω σε εφημερίες επειδή τότε μπορούν και στα γκογκόβια τους όλα, είναι καλά, μμμ;;;
christiana78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ναι, ναι οι γιατροί δεν τους θέλουν αλλά αυτοί μπουκάρουν μέσα με το έτσι θέλω...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι ανάγκη να είναι μούφα το φάρμακο για να τα χώσεις στο γιατρό, τα χώνεις έτσι κι αλλιώς , είναι απλή συνδιαλαγή.Οταν υπάρχουν 15 ίδια φάρμακα που κάνουν την ίδια δουλειά τα χώνεις για να προτιμίσουν το δικό σου. Πάντως προετοιμάσου για σκηνικά όπως να σε παίρνει ο γιατρός τηλ στο κιν 2 τα μεσάνυχτα που έφτασε Μόναχο για να σου παραπονεθει οτι του είπες οτι θα του κλέισεις 5στερο ξενοδοχείο και αυτό που έιναι είναι 4... Δεν είμαι ιατρ. επισκ. αλλά δουλεύω σε φαρμακοβιομ. και ξέρω. άμα όμως του' ταζαν πεντάστερο ήταν ΟΚ ε?
fanisp27 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος καλησπέρα ψάχνουμε ιατρικούς επισκέπτες. αν έχετε κάποιο φίλο ή εσείς επικοινωνείστε στο [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.