Προς το περιεχόμενο

Ιατρικός Επισκέπτης

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να είναι μούφα το φάρμακο για να τα χώσεις στο γιατρό, τα χώνεις έτσι κι αλλιώς , είναι απλή συνδιαλαγή.Οταν υπάρχουν 15 ίδια φάρμακα που κάνουν την ίδια δουλειά τα χώνεις για να προτιμίσουν το δικό σου.

Πάντως προετοιμάσου για σκηνικά όπως να σε παίρνει ο γιατρός τηλ στο κιν 2 τα μεσάνυχτα που έφτασε Μόναχο για να σου παραπονεθει οτι του είπες οτι θα του κλέισεις 5στερο ξενοδοχείο και αυτό που έιναι είναι 4... :rolleyes:

Δεν είμαι ιατρ. επισκ. αλλά δουλεύω σε φαρμακοβιομ. και ξέρω.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά θα κάνει. Όταν δηλαδή σκάνε αυτοί και πρήζουνε παπάργια πάνω σε εφημερίες επειδή τότε μπορούν και στα γκογκόβια τους όλα, είναι καλά, μμμ;;;

Δημοσ.
Δεν είναι ανάγκη να είναι μούφα το φάρμακο για να τα χώσεις στο γιατρό, τα χώνεις έτσι κι αλλιώς , είναι απλή συνδιαλαγή.Οταν υπάρχουν 15 ίδια φάρμακα που κάνουν την ίδια δουλειά τα χώνεις για να προτιμίσουν το δικό σου.

Πάντως προετοιμάσου για σκηνικά όπως να σε παίρνει ο γιατρός τηλ στο κιν 2 τα μεσάνυχτα που έφτασε Μόναχο για να σου παραπονεθει οτι του είπες οτι θα του κλέισεις 5στερο ξενοδοχείο και αυτό που έιναι είναι 4... :rolleyes:

Δεν είμαι ιατρ. επισκ. αλλά δουλεύω σε φαρμακοβιομ. και ξέρω.

άμα όμως του' ταζαν πεντάστερο ήταν ΟΚ ε? :devil:

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

καλησπέρα ψάχνουμε ιατρικούς επισκέπτες. αν έχετε κάποιο φίλο ή εσείς επικοινωνείστε στο [email protected]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...