Προς το περιεχόμενο

Οθόνη 27'' κ άνω

kickeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω βρει κάποιο θέμα για αυτό, οπότε έχει κανείς ασχοληθεί με το τι αξίζει σε οθόνες τέτοιου μεγέθους?

Δεν με ενδιαφέρει να είναι και TV, με ενδιαφέρει η επιφάνεια εργασιάς (1920 x 1200 τουλάχιστον).

Θα ήθελα να πάρω πάλι καμιά Eizo (έχω την 2110W) αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να διαθέσω 1500 ευρά για οθόνη τώρα και ακόμα και να μπορούσα δε θα πλήρωνε κανείς ουτε το 50% από τα λευτά που έδωσα για την Eizo (λέω να την κρατήσω ως 2η) :-D.

Any ideas?

Δημοσ.

H κορυφαία ΕΙΖΟ 2761 (ακόμη και μετά από δύο χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά ) παίζει στα 1350 ευρώ . Μιλάμε για το απόλυτο μοντέλλο για ΟΛΕΣ τις εφαρμογές .

Προσωπικά , δεν θα έδινα τόσα λεφτά για οθόνη , αλλά θα περίμενα τις καινούργιες ΝEC 26" (με άγνωστη όμως προς το παρόν τιμή ) και την καινούργια DEll U2710 (ή κάπως έτσι τελοσπάντων ) που ανακοινώθηκε πρώτη τιμή για USA στα 1.100 δολάρια περίπου , με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Απρίλη '10. Η τελευταία ακούγεται και φαίνεται πολύ καλή περίπτωση , αφού τα μεγάλα μοντέλλα της DELL είναι πάντα πολύ προσεγμένα (πολλές ώρες δομικαστικής λειτουργίας , καλύτερη ποιότητα ηλεκτρονικών κλπ )

αυτά

Δημοσ.

...αν απλά σε ενδιαφέρουν οι ίντσες, δεν είναι ανάγκη να ξηλωθείς για μια από τις καινούργιες IPS - κρατάς το monitor σου και διαλέγεις μια ωραία 42-47 led για δεύτερη/gaming ;)

Δημοσ.

Το budget όπως είπα αυτή τη στιγμή δεν είναι πολύ ψηλό. Δλδ κανα 600-700 ευρώ στην καλύτερη αν κ απότι βλέπω δύσκολα παίρνεις κάτι με αυτά τα λεφτά.

Δεν με ενδιαφέρει το gaming στο pc, θέλω την οθόνη για developing και με ενδιαφέρει ο extra χώρος.

Για gaming έχω το ps3 (εκτός adventures βέβαια) και για movies streamarw τις ταινίες απ'τό pc sto ps3 και στη 40άρα :).

Για αυτή τη dell μιλάμε? http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=hied&cs=RC956904&sku=U27114Y. Φένεται να έχει τρελή ανάλυση.

Φοβάμαι ρε γμτ μετά την EIZO να πάω σε άλλη μάρκα :D

Δημοσ.

Τότε ρίξε μια ματιά στην καιονύργια ΕΙΖΟ 2433 , που φτάνει όμως τα 800 ευρώ .

Ναι , αυτό είναι το καινούργιο μοντέλλο . Πρόσεξε επίσης ότι η Dell δίνει 4 χρόνια εγγύηση , δείγμα και απόδειξη καλύτερης ποιότητας imo . Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...