dimitris2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Την υπηρεσία Buzz ανακοίνωσε σήμερα η Google για τους χρήστες του Gmail, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μοιράζονται περιεχόμενο όπως ακριβή θέση, φωτογραφίες, βίντεο, διάφορα link προς τους υπόλοιπους χρήστες. Το Buzz, λειτουργεί μέσα από το Gmail πράγμα που σημαίνει ότι κάθε νέα ειδοποίηση θα λαμβάνεται και στο φάκελο της εισερχόμενης αλληλογραφίας. Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια δημοσίευση μέσω του Buzz, αυτόματα μεταφέρεται και στο προφίλ του Google. Επίσης, υπάρχει η ανάλογη ρύθμιση ώστε οι αναρτήσεις να μην είναι εμφανής προς όλους, αλλά σε επιλεγμένες ομάδες χρηστών. Ακόμα, το νέο εργαλείο της Google, μπορεί και «αντλεί» περιεχόμενο από το Twitter και το Flickr όπως επίσης και από τις παρακάτω υπηρεσίες: Picase Web YouTube Blogger Κάθε τροφοδοσία που σχετίζεται με το Google Profile Το Buzz υποστηρίζεται και από κινητές συσκευές καθώς ενσωματώνεται στην κεντρική σελίδα του Google Mobile. Σε κάθε ανάρτηση που κάνει ο χρήστης μέσω της υπηρεσίας, εντοπίζεται αυτόματα η τοποθεσία του και δημοσιεύεται παράλληλα. Να σημειωθεί ότι δεν αναγνωρίζεται απλά η τρέχουσα διεύθυνση, αλλά και το μέρος στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης (πχ. σπίτι, εργασία, εστιατόριο, κλπ.). Επιπλέον, το Google Buzz λειτουργεί και μέσα από το Google Maps πλήρως υποστηριζόμενο από την παραπάνω δυνατότητα. Θα κυκλοφορήσει ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για Android και iPhone με στόχο την καλύτερη πλοήγηση μέσω αυτών των συσκευών. Τέλος, η Google μας ενημερώνει ότι δεν πρόκειται για ένα 100% ολοκληρωμένο προϊόν, αφήνοντας έτσι το ενδεχόμενο νέων προσθηκών στο μέλλον. Video: Google Buzz Video: Google Buzz for Mobile Site: lifehacker.com
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 η διαφορά με το wave Bye bye wave, welcome Buzz!
alexzzz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 εδώ και καιρό πιστεύω ότι έχουμε πλεόνασμα υπηρεσιών και τους ίδιους e-φίλους στις υπηρεσίες αυτές... ας το δούμε και αυτό όμως...
FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ο διαδικτυακός όμιλος Google ετοιμάζεται να εισάγει στοιχεία των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης στην υπηρεσία του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου Gmail, σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, που όπως αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα η σχετική λειτουργία ενδέχεται να ξεκινήσει ήδη από αυτή την εβδομάδα. Την ώρα που κάποιοι επισκέπτες του διαδικτύου χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter, όχι μόνο για να ενημερώσουν τους φίλους τους για το τι τους συμβαίνει, αλλά και για να ανταλλάξουν μηνύματα και να κάνουν ιδιωτικές συζητήσεις με έναν φίλο τους, αυτή η καινοτομία της Google θα έχει ως στόχο να αντικρούσει αυτόν τον αναδυόμενο αντίπαλο του κλασσικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Google μπορεί να θέσει σε εφαρμογή αυτή την αλλαγή προσθέτοντας ένα παράθυρο στην σελίδα του Gmail που θα επιτρέπει να γίνονται γνωστές σε αληθινό χρόνο οι αναρτήσεις των φίλων του χρήστη. Αργότερα το νέο παράθυρο που θα προστεθεί στο Gmail μπορεί να επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες άλλων υπηρεσιών της Google, όπως το YouTube. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Yahoo έχει προσθέσει ήδη από τον προηγούμενο χρόνο αυτή την εφαρμογή στην σελίδα του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου. http://news247.gr/a/5!119292
Praetorianos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Έχω αρχίσει και χάνω την μπάλα με τα online profile από την εποχή του twitter. Μετά ήρθε και το Wave και πάνω που έλεγα ότι θα το συνηθίσω κάπως κάποτε, έρχεται το Buzz και με ξέσκισε. Γερνάω ρε γμτ..
21century Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα ποιους άλλους θελει να ανταγωνιστει δεν εχει ακομα ξεκαθαριστει αλλα απο οτι φαινεται θελει να κατακτησει την καθημερινοτητα μας...
el97639 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Η google προσπαθει απεγνωσμενα να απαντήσει στον νεο πραγματικο μεγαλο της εχθρό που πουθενα δεν εχω δει καποιον να τον αναγνωρίζει : το facebook αντε και το tweeter. Η δυναμη της google δεν ειναι πια στο οτι είναι πολυ καλή μηχανή αναζήτησης όσο στο ότι έχει φτίαξει μεσα απο μια σειρά απο δωρεαν υπηρεσίες ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ brand name το οποίο πια απειλείται απο το facebook και παίζει πια να είναι δευτερη σε δημοτικότητα. στο social networking η google έχει χάσει το παιχνίδι. στο google θα μπεις να κανεις ενα search αντε κ να δεις τα εμαιλ σου και κανενα χαρτη . Στο facebook o κόσμος λιωνει με τις ώρες.
Nauseas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Πόσο social networking να αντέξει ένας άνθρωπος.. Νομίζω η τακτική του να βγάζει κάθε τρεις και λίγο παρόμοιες υπηρεσίες δεν θα της βγει σε καλό της google
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα το πρωι που πήγα να μπω στο gmail μου έβγαλε warning για "ύποπτη δραστηριότητα" στο λογαριασμό μου και ζήτησε υποχρεωτικά να αλλάξω το password! Υποψιάζομαι τη σύνδεση με blogspot, twitter κλπ μέσα από το buzz (ότι για κάτι κακό, απλά κάτι επηρέασε τα security settings του gmail)!
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 στο δικό μου δεν το βλέπω σαν επιλογή ακόμα πάντως... δεν θα ξεκινούσε αμέσως;
Nauseas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 στο δικό μου δεν το βλέπω σαν επιλογή ακόμα πάντως... δεν θα ξεκινούσε αμέσως; Πάνω πάνω στην σελίδα του buzz γράφει "We're still rolling out Buzz to everyone, so if you don't see it in your Gmail account yet, check back soon" οπότε σταδιακά θα ενεργοποιηθεί σε όλους. Στον twitter που διαβάζω, σε κάποιους χρήστες έχει ενεργοποιηθεί σε κάποιους οχι.
poscaman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 εμένα με αποσύνδεσε αυτόματα και μου ενεργοποιήθηκε.
Nauseas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 και σε μένα μόλις τωρα, όταν βγάλω άκρη θα γράψω εντυπώσεις
gf030 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καιρος να την κανουμε σιγα σιγα κι απ το gmail, παραγνωριστηκαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα