o_magazatoras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αξίζει να το δεις Γ@μάτο!Ένα τέτοιο για τη σύνταξη,το συντομώτερο.Ένα sat-net στο βουνό και upld 24/7. Έτς!
arxaggelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αξίζει να το δεις Το γεγονός ότι η κατασκευή είναι εν μέρει από κομμάτια Lego με έχει αφήσει άφωνο. Μόνο Lego στα παιδιά μου
japetus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Πηγα σημερα σε ενα μεγαλο φωτοτυπαδικο για μια δουλεια μου και τους ρωτησα για σκαναρισμα. Στις σελιδες που θελεις, 5 λεπτα η σελιδα. Ειναι η γνωστη αλυσιδα που εχει μαγαζια στου Ζωγραφου, ενα εξω και απο ενα μεσα στη φιλοσοφικη και στο πολυτεχνειο, καθως και στο κεντρο, απεναντι απο το πολυτεχνειο στη Τζωρτζ. Κανουν με 10-15 λεπτα και σκαναρισματα απο δεμενα βιβλιο κατευθειαν σε pdf.
Composer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν, όπως είπα και στο φίλο σε προσωπικο μήνυμα, πήρα τηλ το μαγαζί στη τζωρτζ που είπε και μου είπαν ότι είναι 40 λεπτά για σκανάρισμα. δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. απλώς το έψαξα λίγο ακόμα και βρήκα στο Φάσμα στου Ζωγράφου, μου είπαν 10 λεπτά η σελίδα, και για 600 που ήθελα εγώ μέχρι 8 λεπτά. απλώς σκέφτηκα να τα λέμε αυτά, μη μας πιάνει κανένας κορόιδο. Άκου 40 λεπτά ο άλλος!!!!! ( αν όντως ισχύει) ---------- Προσθήκη στις 16:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ---------- Οκ, βρήκα άκρη. Ηρώων πολυτεχνειου 64 το φθηνότερο απ'οσα έψαξα!. Ίσως είναι αυτό που πήγε ο japetus. 5 λετπά η σελίδα για σκανάρισμα. Άκου οι άλλοι οι κλέφτες 40!! μα το 8πλάσιο;;;;;;
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Πηγα σημερα σε ενα μεγαλο φωτοτυπαδικο για μια δουλεια μου και τους ρωτησα για σκαναρισμα. Στις σελιδες που θελεις, 5 λεπτα η σελιδα.Ειναι η γνωστη αλυσιδα που εχει μαγαζια στου Ζωγραφου, ενα εξω και απο ενα μεσα στη φιλοσοφικη και στο πολυτεχνειο, καθως και στο κεντρο, απεναντι απο το πολυτεχνειο στη Τζωρτζ. Κανουν με 10-15 λεπτα και σκαναρισματα απο δεμενα βιβλιο κατευθειαν σε pdf. Από δεμένο βιβλίο μάλλον το κάνουν με το χέρι οπότε δικαιολογείται ίσως μια αυξημένη τιμή. Στο ΕΜΠ είναι το ΓΡΑΜΜΙΚΟΝ (ή τουλάχιστον ήταν στα χρόνια μου)
Composer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Από δεμένο βιβλίο μάλλον το κάνουν με το χέρι οπότε δικαιολογείται ίσως μια αυξημένη τιμή. Στο ΕΜΠ είναι το ΓΡΑΜΜΙΚΟΝ (ή τουλάχιστον ήταν στα χρόνια μου) Μα εγώ του εξήγησα, είναι μεμονωμένες σελίδες και όχι βιβλίο δεμένο.
dimitrios76 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μα εγώ του εξήγησα, είναι μεμονωμένες σελίδες και όχι βιβλίο δεμένο. ναι φιλε μου, αλλα ειπες οτι δεν ειναι καποιο standar size, οποτε μαλλον με το "χερι" μια μια πρεπει να γινει και παλι! παντως 5-8 λεπτα η σελίδα ειναι ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ τιμη!
phdiam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 άμεσα και γρήγορα ψηφιοποίηση (scan) στο http://www.copy-corner.gr, σε ότι μορφή θες, αν είναι σκέτες σελίδες με 0,03/σελ στου ζωγράφου http://www.zografou.info/z/copy-corner.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.