Προς το περιεχόμενο

Μαγαζί για σκανάρισμα σε pdf στην Αθήνα, Παγκράτι και γύρω;

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σημερα σε ενα μεγαλο φωτοτυπαδικο για μια δουλεια μου και τους ρωτησα για σκαναρισμα. Στις σελιδες που θελεις, 5 λεπτα η σελιδα.

Ειναι η γνωστη αλυσιδα που εχει μαγαζια στου Ζωγραφου, ενα εξω και απο ενα μεσα στη φιλοσοφικη και στο πολυτεχνειο, καθως και στο κεντρο, απεναντι απο το πολυτεχνειο στη Τζωρτζ. Κανουν με 10-15 λεπτα και σκαναρισματα απο δεμενα βιβλιο κατευθειαν σε pdf.

Δημοσ.

Λοιπόν, όπως είπα και στο φίλο σε προσωπικο μήνυμα, πήρα τηλ το μαγαζί στη τζωρτζ που είπε και μου είπαν ότι είναι 40 λεπτά για σκανάρισμα. δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

απλώς το έψαξα λίγο ακόμα και βρήκα στο Φάσμα στου Ζωγράφου, μου είπαν 10 λεπτά η σελίδα, και για 600 που ήθελα εγώ μέχρι 8 λεπτά.

απλώς σκέφτηκα να τα λέμε αυτά, μη μας πιάνει κανένας κορόιδο.

Άκου 40 λεπτά ο άλλος!!!!! ( αν όντως ισχύει)

---------- Προσθήκη στις 16:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:17 ----------

Οκ, βρήκα άκρη.

Ηρώων πολυτεχνειου 64 το φθηνότερο απ'οσα έψαξα!. Ίσως είναι αυτό που πήγε ο japetus.

5 λετπά η σελίδα για σκανάρισμα.

Άκου οι άλλοι οι κλέφτες 40!! μα το 8πλάσιο;;;;;;

Δημοσ.
Πηγα σημερα σε ενα μεγαλο φωτοτυπαδικο για μια δουλεια μου και τους ρωτησα για σκαναρισμα. Στις σελιδες που θελεις, 5 λεπτα η σελιδα.

Ειναι η γνωστη αλυσιδα που εχει μαγαζια στου Ζωγραφου, ενα εξω και απο ενα μεσα στη φιλοσοφικη και στο πολυτεχνειο, καθως και στο κεντρο, απεναντι απο το πολυτεχνειο στη Τζωρτζ. Κανουν με 10-15 λεπτα και σκαναρισματα απο δεμενα βιβλιο κατευθειαν σε pdf.

Από δεμένο βιβλίο μάλλον το κάνουν με το χέρι οπότε δικαιολογείται ίσως μια αυξημένη τιμή. Στο ΕΜΠ είναι το ΓΡΑΜΜΙΚΟΝ (ή τουλάχιστον ήταν στα χρόνια μου)

Δημοσ.
Από δεμένο βιβλίο μάλλον το κάνουν με το χέρι οπότε δικαιολογείται ίσως μια αυξημένη τιμή. Στο ΕΜΠ είναι το ΓΡΑΜΜΙΚΟΝ (ή τουλάχιστον ήταν στα χρόνια μου)

Μα εγώ του εξήγησα, είναι μεμονωμένες σελίδες και όχι βιβλίο δεμένο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Μα εγώ του εξήγησα, είναι μεμονωμένες σελίδες και όχι βιβλίο δεμένο.

ναι φιλε μου, αλλα ειπες οτι δεν ειναι καποιο standar size, οποτε μαλλον με το "χερι" μια μια πρεπει να γινει και παλι! ;)

παντως 5-8 λεπτα η σελίδα ειναι ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ τιμη! :-)

• 5 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...