Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να τακτοποιήσω τα γραμματόσημα μου;

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε μερικούς τρόπους για να τακτοποιήσω τα γραμματόσημα μου??

Εσείς κάνετε συλλογή??Που τα βάζετε??:rolleyes:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν έκανα συλλογή τα έβαζα σε ειδικό άλμπουμ, με διαφανείς λωρίδες-θήκες.

Που μπορω να βρω αυτα τα αλμπουμ? Σορρυ δν διαβασα το απο πανω site γτ ειμαι από το κινητο net...

Κτ ασχετο...υπαρχει τιποτα αντιστοιχο και για τα κερματα??:D

Δημοσ.

Σε βιβλιοπωλεία/χαρτοπωλεία έχουν. Ή είχαν όταν ήμουν 10 χρονών έστω.

Τα κέρματα (γιατί ναι, ήμουν συναρπαστικό παιδάκι και έκανα και τέτοια συλλογή) δεν έχω ιδέα που μπορεί να μπαίνουν, ακόμα σε ένα κουτί τα 'χω.

Δημοσ.

Σε ανάλογα άλμπουμ μπαίνουν και τα νομίσματα/χαρτονομίσματα.

airtite-album-page.jpgpvc-free-coin-album-and-slip-cover-with-10-pvc-free-album-pages-to-suit-2x2-coin-holders.jpg

Εγώ το αντίθετο, τα νομίσματα πάντα σε άλμπουμ, τα γραμματόσημα έτσι χύμα σε ένα σακουλάκι.

• Moderators
Δημοσ.
Που μπορω να βρω αυτα τα αλμπουμ? Σορρυ δν διαβασα το απο πανω site γτ ειμαι από το κινητο net...

Κτ ασχετο...υπαρχει τιποτα αντιστοιχο και για τα κερματα??:D

Στοα Αρσακειου 10. Καταστημα που ασχολειται αποκλειστικα με τετοια. Εχει και site, http://www.collector-shop.com

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!! Εγω τα κερματα τα βαζω σε αυτα που κανουν ''κρουτς κρουτς'' (ελπιζω να κτλαβατε, δεν θυμαμαι πως λεγεται) πρεπει να ηταν απο μια τηλεοραση που ειχαμε αγορασει παλια και τα 'στρογγυλα' (αυτο το βαθουλαμα που κανει, του ηταν μεγαλα και χωρουσε το 2 ευρω (το μεγαλυτερο νομισμα)... Εκει εκανα μια τρυπουλα (το τρυπουσα με το ψαλιδακι) και εβαζα μεσα το κερμα... Αυριο θα ψαξω περισσοτερο...οσο για τα γραμματοσημα εχω κανει μια πατεντα θα σας πω αυριο αναλυτικοτερα!!λετε σε βιβλιοπωλεια να βρω αλμπουμ για να βαζω τα νομισματα??

Δημοσ.

Πού τα βάζεις τα κέρματα λές;

Ναι σε βιβλιοπωλείο θα βρείς άλμπουμ. Πάρε εκεί πέρα ένα να μη τρίβονται μεταξύ τους και φθείρονται.

Δημοσ.

Τα μικρά κάνουν κρατς κρατς, της δικής τους τηλεόρασης είναι τα μεγάλα που κάνουν κρουτς κρουτς. Δεν τα αναγνωρίζεις διότι δεν είναι πολύ διαδεδομένα.

στην αρχή νόμιζα πως είχε κάνει κάποια από τις παλιές τηλεοράσεις κουμπαρά, διευρύνοντας τις τρύπες του εξαερισμού στο πίσω μέρος, αλλά αυτές κάνουν ζντουπ και όταν πέφτουν τα νομίσματα γκλόνγκ και απέρριψα την ιδέα.

είναι η έκτη ξένη γλώσσα μου... πσιιτ πόινγκ

Δημοσ.

πιφ, ματς πόοοιντ..!

Και τα κρατς κρουτς δεν είναι τίποτα, ξέρω άνθρωπο που στην παρουσίαση της πτυχιακής του είπε περιγράφοντας κάτι [...]blabla [...] τα μέλη της επιτροπής αναρωτιόνταν αν κάνει πλάκα.

Δημοσ.

ootron

εντάξει, πάσο, το κατέχεις το θέμα.

πιφ, ματς πόοοιντ..!

χωρίς ootr.gr

όλοι ψαχνώμαστε ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ootroff

on topic

Antwni πάρε θήκες για να μην χαλάσεις τις συλλογές σου

on topic

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...