Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Πείτε μερικούς τρόπους για να τακτοποιήσω τα γραμματόσημα μου?? Εσείς κάνετε συλλογή??Που τα βάζετε??
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 http://www.1840on.co.uk/HELP%20HOW%20TO%20KEEP%20STAMPS.HTM
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Όταν έκανα συλλογή τα έβαζα σε ειδικό άλμπουμ, με διαφανείς λωρίδες-θήκες.
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Όταν έκανα συλλογή τα έβαζα σε ειδικό άλμπουμ, με διαφανείς λωρίδες-θήκες. Που μπορω να βρω αυτα τα αλμπουμ? Σορρυ δν διαβασα το απο πανω site γτ ειμαι από το κινητο net... Κτ ασχετο...υπαρχει τιποτα αντιστοιχο και για τα κερματα??
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σε βιβλιοπωλεία/χαρτοπωλεία έχουν. Ή είχαν όταν ήμουν 10 χρονών έστω. Τα κέρματα (γιατί ναι, ήμουν συναρπαστικό παιδάκι και έκανα και τέτοια συλλογή) δεν έχω ιδέα που μπορεί να μπαίνουν, ακόμα σε ένα κουτί τα 'χω.
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σε ανάλογα άλμπουμ μπαίνουν και τα νομίσματα/χαρτονομίσματα. Εγώ το αντίθετο, τα νομίσματα πάντα σε άλμπουμ, τα γραμματόσημα έτσι χύμα σε ένα σακουλάκι.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Που μπορω να βρω αυτα τα αλμπουμ? Σορρυ δν διαβασα το απο πανω site γτ ειμαι από το κινητο net... Κτ ασχετο...υπαρχει τιποτα αντιστοιχο και για τα κερματα?? Στοα Αρσακειου 10. Καταστημα που ασχολειται αποκλειστικα με τετοια. Εχει και site, http://www.collector-shop.com
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!! Εγω τα κερματα τα βαζω σε αυτα που κανουν ''κρουτς κρουτς'' (ελπιζω να κτλαβατε, δεν θυμαμαι πως λεγεται) πρεπει να ηταν απο μια τηλεοραση που ειχαμε αγορασει παλια και τα 'στρογγυλα' (αυτο το βαθουλαμα που κανει, του ηταν μεγαλα και χωρουσε το 2 ευρω (το μεγαλυτερο νομισμα)... Εκει εκανα μια τρυπουλα (το τρυπουσα με το ψαλιδακι) και εβαζα μεσα το κερμα... Αυριο θα ψαξω περισσοτερο...οσο για τα γραμματοσημα εχω κανει μια πατεντα θα σας πω αυριο αναλυτικοτερα!!λετε σε βιβλιοπωλεια να βρω αλμπουμ για να βαζω τα νομισματα??
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Πού τα βάζεις τα κέρματα λές; Ναι σε βιβλιοπωλείο θα βρείς άλμπουμ. Πάρε εκεί πέρα ένα να μη τρίβονται μεταξύ τους και φθείρονται.
insomniaK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 σε πλαστικές πομφόλυγες που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων, με πατέντα.
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 όχι, αυτά κάνουν κρατς κρατς. Κάποιο άλλο θα εννοεί.
insomniaK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Τα μικρά κάνουν κρατς κρατς, της δικής τους τηλεόρασης είναι τα μεγάλα που κάνουν κρουτς κρουτς. Δεν τα αναγνωρίζεις διότι δεν είναι πολύ διαδεδομένα. στην αρχή νόμιζα πως είχε κάνει κάποια από τις παλιές τηλεοράσεις κουμπαρά, διευρύνοντας τις τρύπες του εξαερισμού στο πίσω μέρος, αλλά αυτές κάνουν ζντουπ και όταν πέφτουν τα νομίσματα γκλόνγκ και απέρριψα την ιδέα. είναι η έκτη ξένη γλώσσα μου... πσιιτ πόινγκ
insomniaK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 πιφ, ματς πόοοιντ..! Και τα κρατς κρουτς δεν είναι τίποτα, ξέρω άνθρωπο που στην παρουσίαση της πτυχιακής του είπε περιγράφοντας κάτι [...]blabla [...] τα μέλη της επιτροπής αναρωτιόνταν αν κάνει πλάκα.
gtroza Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ootron εντάξει, πάσο, το κατέχεις το θέμα. πιφ, ματς πόοοιντ..! χωρίς ootr.gr όλοι ψαχνώμαστε ! :mrgreen: ootroff on topic Antwni πάρε θήκες για να μην χαλάσεις τις συλλογές σου on topic .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.