elven Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ΜΜΜ λέγονται νομίζω,κάτι οχήματα που μπαίνει μέσα κόσμος και μετακινείται. Ο φόρος φόρος αλλά η απατεωνιά του έλληνα βενζινοπώλη χτυπάει κόκκινο,ουστ ρε
12mats Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 παντως παιδια στο εξωτερικο ειναι πολυ ποιο ακριβη η βενζινη απο εδω και μην νομιζετε πως εχουν μεγαλες διαφορες στους μισθους απο εμας
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειναι fail λογικη, το ιδιο πραγμα λεμε. Fail λογικη ειναι του αθρωπου που ειπε 20εβαζα 20 βαζω και απαντησα πανω σε αυτο!! Απλα πραγματα, μην μπερδευεσαι. Εσυ λες γεμισε το. Ο αλλος βαζει καιθε Τριτη και Πεμπτη 20 Euro και επειδη με αυτα πλεον μπαινει λιγοτερη ποσοτητα θα το καταλαβει και θα βαζει 25 και 25 Α σαρκαστικα το ειπες. Σορρυ, δεν το επιασα με την πρωτη.
gf030 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Θες απάντηση; Κανείς δεν νοιάζεται που πάνε. Η πειοψηφία του κόσμου έχει άλλα προβλήματα (πχ το διαζύγιο της Μενεγάκη), αυτοί που κάτι πάνε να κάνουν αντιδράνε με γκρουπάκια στο φεϊσμπουκ. Εξάλλου δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις χωρίς χρήση βίας από τη στιγμή που οι νόμοι έχουν φτιαχτεί εναντίον σου. +100000000000000000000000000000000000
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 παντως παιδια στο εξωτερικο ειναι πολυ ποιο ακριβη η βενζινη απο εδω και μην νομιζετε πως εχουν μεγαλες διαφορες στους μισθους απο εμας Περιεργο, παλιος μου συμαθητης που δουλευει Ιταλια σε εταιρια που αναλαμβανει υδραυλικα εργα εκει πληρωνεται 2.5 χιλιαρικα ζεστα το μηνα και τα παντα πληρωμενα +μπονους οταν κανουν και εργα εκτος Ιταλιας. Εδω στο Ελλαντα ποτε δεν ειδε πανω απο 900 ευρω. Βεβαια θα μου πεις δεν ειναι ολοι ετσι αλλα μην λεμε οτι δεν εχουν διαφορα απο εμας.
chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ΜΜΜ λέγονται νομίζω,κάτι οχήματα που μπαίνει μέσα κόσμος και μετακινείται. Αυτά που δεν έρχονται ποτέ στην ώρα τους? Αυτά στα οποία ο κόσμος στοιβάζεται ο ένας πάνω στον άλλο στις ώρες αιχμής? Αυτά στα οποία ευρισκόμενος μέσα προσεύχεσαι να είχες μια αίσθηση λιγότερη (αναφέρομαι στην όσφρηση ) έχοντας παράλληλα στην κατοχή σου το "Κωνσταντίνος Κατακουζινός antigerm kit"? Αυτά στα οποία κάθε μέρα ένας γνωστός μας χάνει και από κάτι από ελαφροχέρηδες? Να μου λείπει.........
Oscar_Mike Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 μπορούμε βεβαια να το γυρίσουμε σε οχήματα που κινούνται με εναλλακτικές πηγες ενέργειας, πχ με νερό, που δεν βλάπτει ούτε την τσέπη μας ούτε το περιβάλλον... [ame] [/ame]... καμια φορα όμως βλάπτει την σωματική μας ακεραιότητα! πέρα από την πλακα, έχει παραγίνει το χαλι με την τιμή της βενζίνης, για όσους έχουν την δυνατότητα ένα τετράχρονο scooter μεσαίου κυβισμού είναι ότι πρέπει για μετακινήσεις εντός (και εκτος) πόλης, ακόμα και με μηχανή 1000cc να κυκλοφορείς τα επίπεδα κατανάλωσης του αμαξιού δεν θα τα φτάσεις, για να μη πω για τα λεφτά του ψυχιατρου που θα γλυτώσεις (γιατί δεν μπορεί, όταν είσαι όλη τη μέρα μέσα στο αυτοκίνητο και θες 1 ώρα για να κανεις 2 χιλόμετρα, ένα ψυχολογικό το αποκτάς) τώρα από την άλλη, όσοι δεν μπορούν αν καβαλήσουν μηχανή (είναι επαγγελματίες με εργαλεία και τέτοια ή φοβούνται κτλ) τι να πω, κουράγιο!
kapodistrias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά κοντεύω να σιχαθώ την Ελλάδα με όλα αυτά.Δηλαδή δεν πάει άλλο.Μια το ένα μια το άλλο. Ο καθένας πως θα αρπάξει με το παραμικρό.
lary7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Περιεργο, παλιος μου συμαθητης που δουλευει Ιταλια σε εταιρια που αναλαμβανει υδραυλικα εργα εκει πληρωνεται 2.5 χιλιαρικα ζεστα το μηνα και τα παντα πληρωμενα +μπονους οταν κανουν και εργα εκτος Ιταλιας. Εδω στο Ελλαντα ποτε δεν ειδε πανω απο 900 ευρω. Βεβαια θα μου πεις δεν ειναι ολοι ετσι αλλα μην λεμε οτι δεν εχουν διαφορα απο εμας. Παντος στην Πορτογαλια η βενζινη ειναι εδω και χρόνια ποιο ακριβη απο εμας (και απο ισπανια) +ο βασικος τους ειναι 500Ε περιπου+ ο espresso Illy σε μια κεντρικη πλατεια κανει 0.60 με 1Ε +1 μπουκαλι κρασι σε bar κανει 12Ε. Δεν ξερω αν ειναι ποιο δυστυχεις απο εμας αλλα σιγουρα δεν νοιωθουν οτι τους κοροιδευουν με τις τιμες. Οσο για αυτο με το χ*ποσο τον μηνα ειναι η μεγαλύτερη κοροιδια σε αυτην την χωρα. Δες πόσα βγάζει τον χρονο και σύγκρινε με ποσα βγάζει το χρόνο ενας έλληνας στο δημόσιο, με ολα τα επιδόματα+14 μισθους. Τοτε θα μπορεις να κανεις συγκριση. Ολος ο κοσμος μετραει ετησιες αποδοχες και εμεις κολήσαμε με τα 1000Ε το μηνα ...(συν αλλα τοσα επιδοματα, αλλα εκεινα τα ξεχνάμε).
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα μιλας για δημοσιο τωρα (μην αρχιζεις με αυτο, ειμαι τερμα προκατειλημμενος με το δημοσιο). Εγω μιλαω για ιδιωτικο τομεα (και ο συμαθητης μου επισης σε ιδιωτικη εταιρια ανηκει). Εγω που παιρνω (παραδειγμα) σταθερα, χωρις μπονους, χωρις επιδοματα, χωρις τιποτα 650 ευρω το μηνα δεν βγαζω ουτε 8 χιλιαρικα το χρονο. Αυτος που παιρνει 2.5 χιλιαρικα και εχει και ενα σωρο αλλα μπονους θα παρει στη χειροτερη περιπτωση 30 χιλιαρικα. Σιγουρα δεν μιλαμε για το ιδιους μισθους.
user12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τουλαχιστον να κανουν κατι με τα λεωφορεια να ερχονται στην ωρα τους.Και θα το αντεξουμε το στρημογμα τι να κανουμε.
12mats Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλα μιλας για δημοσιο τωρα (μην αρχιζεις με αυτο, ειμαι τερμα προκατειλημμενος με το δημοσιο). Εγω μιλαω για ιδιωτικο τομεα (και ο συμαθητης μου επισης σε ιδιωτικη εταιρια ανηκει). Εγω που παιρνω (παραδειγμα) σταθερα, χωρις μπονους, χωρις επιδοματα, χωρις τιποτα 650 ευρω το μηνα δεν βγαζω ουτε 8 χιλιαρικα το χρονο. Αυτος που παιρνει 2.5 χιλιαρικα και εχει και ενα σωρο αλλα μπονους θα παρει στη χειροτερη περιπτωση 30 χιλιαρικα. Σιγουρα δεν μιλαμε για το ιδιους μισθους. φιλε μου μην κοιτας μεμωνομενα περιστατικα ο φιλο σου μπορει να ετυχε για καποιο λογο να περνει αυτα τα λεφτα καποιος αλλος στην ιταλια μπορει να κανει την ιδια δουλεια και να παιρνει 650 οπως εσυ. και να ξερεις πως στο εξωτερικο εινα περισσοτερο ακριβη η ζωη απο εδω για να καταλαβεις τι εννοω στο λονδινο για να νοικιασεις ενα σπιτι με ενα δωματιο,μπανιο και ενα μικρο σαλονακι ξερεις τι λεφτα ζητανε 300 λιρες τη βδομαδα σε ευρω ειναι κοντα στα 350 δηλαδη θες το μηνα για το σπιτακι σου (4*350=1400 ευρω) λιγα εεε???και 2000 ευρω να παιρνεις που δεν τα παιρνεις δεν μπορεις να ζησεις στο λεω γιατι εχω παει και το εχω ψαξει το θεμα ---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:51 ---------- και μην ακους τι λενε στα Μ.Μ.Ε. ολοι μερα.ενα μπουκαλακι νερο εκει εχει 2 λιρες που το ιδιο εδω εχει 50 λεπτα ---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ---------- απλα εμας αυτο που μας εχει φαει ειναι το δημοσιο που ολοι ονειρευονται να μπουνε
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μου μην κοιτας μεμωνομενα περιστατικα ο φιλο σου μπορει να ετυχε για καποιο λογο να περνει αυτα τα λεφτα καποιος αλλος στην ιταλια μπορει να κανει την ιδια δουλεια και να παιρνει 650 οπως εσυ.και να ξερεις πως στο εξωτερικο εινα περισσοτερο ακριβη η ζωη απο εδω για να καταλαβεις τι εννοω στο λονδινο για να νοικιασεις ενα σπιτι με ενα δωματιο,μπανιο και ενα μικρο σαλονακι ξερεις τι λεφτα ζητανε 300 λιρες τη βδομαδα σε ευρω ειναι κοντα στα 350 δηλαδη θες το μηνα για το σπιτακι σου (4*350=1400 ευρω) λιγα εεε???και 2000 ευρω να παιρνεις που δεν τα παιρνεις δεν μπορεις να ζησεις στο λεω γιατι εχω παει και το εχω ψαξει το θεμα ---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:51 ---------- και μην ακους τι λενε στα Μ.Μ.Ε. ολοι μερα.ενα μπουκαλακι νερο εκει εχει 2 λιρες που το ιδιο εδω εχει 50 λεπτα ---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ---------- απλα εμας αυτο που μας εχει φαει ειναι το δημοσιο που ολοι ονειρευονται να μπουνε Και παλι δεν βλεπω αυτο που λες. Εχω προταση απο φιλο μου στο Manchester να παω να με φιλοξενησει αν θελω να παω εκει ως να βρω και εγω να μεινω και να δουλεψω (αμην και ποτε να τελιωνω με το ΕΣΠΑ) που μενει με τον αδερφο του μαζι σε σπιτι 160 τετραγωνικων με κλειστο παρκινγκ αυτοκινητων σε πολυ κεντρικο μερος και πληρωνουν 650 λιρες το μηνα. Ο ιδιος δουλευει σε εργαστηριο για εναλακτικες μορφες ενεργειας και ο αδερφος του δουλευει σε εστιατοριο. Ο ιδιος παιρνει -αρχικο- μισθο 42 χιλιαρικα λιρες το χρονο και ο αδερφος του παιρνει περι τις 1400 λιρες το μηνα για μολις 5 ωρες εργασια την ημερα. Εχω ΠΑΡΑ πολλους γνωστους και φιλους και ορισμενους απο το οικογενειακο μου περιβαλλον εξω και ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα: "Αν μπορεις ΦΥΓΕ απο το κωλοχανειο" μου λενε.
ApSiMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ουγκ.....την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα με 1,04... σήμερα κοίταξα στο ίδιο πρατήριο 1,20 ........ Αουτσ...ώρα να ξανα βγάλω το ποδήλατο για να πηγαίνω στο γραφείο...
tarantules Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Ρε 2 ευρώ μπορούν να τη βάλουν? Να τα έχουμε τα αμάξια απέξω από τα σπίτια και να τα κοιτάμε.... Άντε πάρτε και κανένα ποδηλατάκι γιατί καλόμαθε ο κωλαράκος σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.