Προς το περιεχόμενο

αγορά κουτιού

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι αλλά δεν μου αρέσει πολύ...

---------- Προσθήκη στις 21:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:49 ----------

αυτο???????

file egw proteinw nzxt lexa s einai fovero kouti den 8ermenaite me tpt teleio design kai xwraei ta pada...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε DoukiMan μ'αρεσει που το γραφει ακριβος απο πανω απο το κουτακι που γραφεις.... Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας..... τεεεεεεσπα

hackerw αυτο το nvidia edition εχει το βασικο airflow..δεν αξιζει οσο τα αλλα ;)

Δημοσ.

το nzxt lexa δεν μου αρέσει...

-----------------------------------

άρα το nvidia απορρίπτεται

---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ----------

τελικά θα πάρω αυτο...:shifty:

τελική απόφαση(ή οχι?:rolleyes:)

Δημοσ.
Το 690 II advanced.Ουσιαστικά το rc690 όπως θα έπρεπε να είναι.

Το haf922 ενδέχεται να έχει λίγο καλύτερο airflow,άλλα δέν έχει φίλτρα για την σκόνη.Αν δέν καθαρίζεις τακτικά το δωμάτιο,θα "ξεμπαζώνεις" το κουτί κάθε τρίμηνο.

micro-atx,σωστά

Mην το μπερδευεις με το 932, το 922 εχει φυλτρα για την σκονη...

Εγω με σειρα προτεραιοτητας βλεπω 922>690 IΙ>storm

Δημοσ.
Mην το μπερδευεις με το 932, το 922 εχει φυλτρα για την σκονη...

Πλαινό+top;

Δεν το ηξερα...my bad :o /not

edit:

Βασικά πλαινό ανεμιστήρα δέν έχει και απο εκεί και πέρα το μόνο φίλτρο που υπάρχει βρίσκεται μπροστά απο τους σκληρούς.

Ακόμα και έτσι,η σκόνη θα μπαίνει απο κάτω/πλάι ελέω negative pressure.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=bszPOf0U6KI[/ame]

Δημοσ.
εμένα το storm μου αρέσει :-D.

Bγαίνω offtopic (!) αλλά hackerw32 χωρίς να το θες, εσύ και οι "επιδόσεις" σου γίνατε πανελλαδικό θέμα!!!Όλοι οι ΑΡΦάδες υποκλίνονται....:-D

Για του λόγου το αληθές....

Τσέκαρε το συγκεκριμένο..."Συνήθως βάζουμε λιγότερα. Mην καλομάθετε. Ούτε να βιάζεστε. Με το πάσο σας."

Δημοσ.

χαχαχα

και εγώ όχι μόνο πέθανα αλλά και συγκάηκα...

και δεν έχω πρόβλημα να φαίνεται το όνομα και η τοποθεσία στην photo...

---------- Προσθήκη στις 01:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ----------

να και η εικόνα για να μην κουράζεστε

http://img192.imageshack.us/img192/5117/kopsimon.jpg

Δημοσ.

Και τα καλωδια των ανεμηστηρων + βιδες γενικοτερα για ο,τι ειναι ενσωματομενο πανω στο κουτι και πρεπει να κανει καπια χρηση στο hardware του η/υ υπαρχει και αναλογο καλωδιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...