Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
hmm αξιζει αυθεντικο ή το alteriwnet version, οπου οι τυποι εκει κανουν παπαδες...ως και dedicated servers εχουν..

Αν συνεχίσουν έτσι στο AlterIW αξίζει

decicated+vote ήδη μέσα και

στο last update βάλανε serverlist κ irc ingame @cod6

QQ

αλλά θα αργήσουν λίγο να το βγάλουν

ενώ άμα το αγοράσεις, παίζεις τέλος.! :-)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sorry παίδες αλλά συγκρίνουμε το iwnet με το alteriw??? εδώ στο iwnet έχουμε cheatades φαντάσου τι θα γίνεται στο alteriw που δε έχουν αυθεντικό το παιχνίδι. άσε που είναι πολύ λίγα άτομα... το σημαντικότερο σε ένα online παιχνίδι είναι τα cheat, και φραπέ να μου φτιάχνει το alteriw (και οποιοδήποτε alteriw) αν τα μισά παιχνίδια που παίζεις είναι με cheater δε αξίζει.

Δημοσ.

δε το έχω βάλει για να σου που προσωπική άποψη (το έχω αυθεντικό) αλλά φίλος που το έβαλε,μου είπε χαρακτηριστικά ότι κάνανε διαγωνισμό cheat. και σύμφωνα με την λογική από την στιγμή που για να παίξεις δε χρειάζεται αυθεντικό το παιχνίδι θα δοκιμάσουν πολλοί περισσότεροι να παίξουν με cheat. τρανό παράδειγμα το cod4 όπου σε servers που δεχόντουσαν διπλά κλειδιά πάντα θα έβρισκες cheaters- και εκεί αυτό που τους έσωζε ήταν το moderation και το vote(αν και για αυτό υπήρχε cheat να αλλάζεις το όνομα για να μην σε κάνουν kick με vote).

---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:18 ----------

Υπαρχει ινσομνια ομαδα στο cod ?? η να φτιαξουμε μια :)

p.s http://www.gameservers.com/blackops/ κατω κατω λεει suggest your location εκει μπειτε και γραψτε greece και ενα email μηπως μας ανοιξουν κανα σερβερ και παιζουμε με 20 ping

είχε κάνει μια προσπάθεια ο luciddream εδώ αλλά δε ξέρω αν προχώρησε. και στο steam υπάρχει group του insomnia αν θες να μπαίνετε μαζί

Δημοσ.
sorry παίδες αλλά συγκρίνουμε το iwnet με το alteriw??? εδώ στο iwnet έχουμε cheatades φαντάσου τι θα γίνεται στο alteriw που δε έχουν αυθεντικό το παιχνίδι. άσε που είναι πολύ λίγα άτομα... το σημαντικότερο σε ένα online παιχνίδι είναι τα cheat, και φραπέ να μου φτιάχνει το alteriw (και οποιοδήποτε alteriw) αν τα μισά παιχνίδια που παίζεις είναι με cheater δε αξίζει.

πλέον τα περισσότερα cheats τα έχει patcharei o admin

και καλά αν δεν βρεις να παίξεις Game στο alteriw τότε θα έχεις @@ Ping και δεν θα σε βάζει :P

Eγώ , πλέον,βρίσκω Game εως και τις πολύ Late ώρες (5 το πρωί) και όχι tdm που γίνεται χαμός αλλά sabotage.

Α και deditaced ftw

πάρε μια ματιά πως είναι τώρα και μετά κανε post please! :P

edit: και επειδη παμε offtopic

τελικά to clone dvd είναι ολίγον μάπα θα δοκιμάσω το άλλο να δούμε

Δημοσ.
πλέον τα περισσότερα cheats τα έχει patcharei o admin

και καλά αν δεν βρεις να παίξεις Game στο alteriw τότε θα έχεις @@ Ping και δεν θα σε βάζει :P

Eγώ , πλέον,βρίσκω Game εως και τις πολύ Late ώρες (5 το πρωί) και όχι tdm που γίνεται χαμός αλλά sabotage.

Α και deditaced ftw

πάρε μια ματιά πως είναι τώρα και μετά κανε post please! :P

edit: και επειδη παμε offtopic

τελικά to clone dvd είναι ολίγον μάπα θα δοκιμάσω το άλλο να δούμε

σορρυ αλλά δε θα κάτσω να βάλω το alteriw για να πω την γνώμη μου.

μπήκα στη σελίδα και είδα 3000 άτομα online στις 2,30 το μεσημέρι αυτό εμένα μου λέει πολλά

και εγώ έμπαινα 5-6 το πρωί και έπαιζα με 80-100ms ping,δε μου λέει κάτι αυτό

είδα δύο server στην Ελλάδα αλλά τα ping είναι απογοητευτικά

server 1

godofwar^ 36 0

kalimeris 79 0

STEAM_0:1:39009 90 400

OHC|E=XTc 103 100

|GR|BobSfou 108 0

SaNTeZ__ 115 300

BaBaLu_1964 126 200

Arena 128 0

QuiCkShot 132 300

sakis14 138 240

Puto-guras7 251 0

BORDO BERELI*** 999 0

server 2

Angelo[GR] 19 1220

sdsdd 78 1020

killer009 88 540

+dV.tribal 93 1200

Arena 105 520

Ghost 127 2020

DutchDemon 141 460

DioD 144 1220

Gazda 152 500

c:::::::::::: 164 240

DaRk Elf 181 840

OHC | ^ 999 0

όσο για τα cheat ,απλά δύο άτομα μου λένε ότι δε έχουν δει cheat. και που ξέρω εγώ ότι μπορείς να αναγνωρίσεις ένα wallhack? επιμένω στην γνώμη του φίλου μου ότι θα είναι η σάρα και η μάρα.

και στο ξαναλέω δε θα κάτσω να βάλω το alteriw για να πω την γνώμη μου

καλό σου βράδυ :P

Δημοσ.
Activision says it's throwing everything it has at the Call of Duty franchise, and next year CoD players will see the "largest offering" of digital content ever.

Activision made it clear during today's investors call that, given the success of the Call of Duty games, it's not afraid to invest serious time and money on the franchise.

"We remain focused on continuing to bring the Call of Duty franchise to new consumers around the world. In 2011, we expect to enter the year with strong momentum from continued sales of Black Ops and the rest of the CoD catalogue," said Activision CEO Eric Hirshberg

"We've added significant resources to the brand and next year we'll offer Call of Duty community our largest line-up of exciting new digital content ever," he added.

Although he doesn't specify the types of digital content to come, Black Ops players are bound to see plenty of multiplayer content updates in the coming months.

More zombie maps, anyone?

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=273859

---------- Προσθήκη 06-11-2010 στις 03:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 05-11-2010 στις 19:54 ----------

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
σορρυ αλλά δε θα κάτσω να βάλω το alteriw για να πω την γνώμη μου.

μπήκα στη σελίδα και είδα 3000 άτομα online στις 2,30 το μεσημέρι αυτό εμένα μου λέει πολλά

και εγώ έμπαινα 5-6 το πρωί και έπαιζα με 80-100ms ping,δε μου λέει κάτι αυτό

είδα δύο server στην Ελλάδα αλλά τα ping είναι απογοητευτικά

όσο για τα cheat ,απλά δύο άτομα μου λένε ότι δε έχουν δει cheat. και που ξέρω εγώ ότι μπορείς να αναγνωρίσεις ένα wallhack? επιμένω στην γνώμη του φίλου μου ότι θα είναι η σάρα και η μάρα.

και στο ξαναλέω δε θα κάτσω να βάλω το alteriw για να πω την γνώμη μου

καλό σου βράδυ :P

Επειδη γαμανε οι σπιτικές συνδεσεις γιαυτο γαμανε οι ελληνικοί server

απλά σου είπα ότι έχει αρκετά άτομα για να παίζεις 24 ώρες τη μέρα

αλλά δεν πειράζει θα μπούνε άλλοι που θα θέλουνε να παίξουνε το παιχνίδι δωρεάν

και ότι θες πίστευε ο καθένας δικιά του γνώμη έχει ,

αλλά 3v2 QQ

καλημέρες :P

btw το βίντεο τα σπάει

Δημοσ.

Στο 0:36 είναι ο Kobe ή κάνω λάθος :rolleyes:?

Παίζει να βρούμε πουθενά το παιχνίδι κοντά στο 30άρι, 35 βαριά βαριά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Επειδη γαμανε οι σπιτικές συνδεσεις γιαυτο γαμανε οι ελληνικοί server

απλά σου είπα ότι έχει αρκετά άτομα για να παίζεις 24 ώρες τη μέρα

αλλά δεν πειράζει θα μπούνε άλλοι που θα θέλουνε να παίξουνε το παιχνίδι δωρεάν

και ότι θες πίστευε ο καθένας δικιά του γνώμη έχει ,

αλλά 3v2 QQ

καλημέρες :P

btw το βίντεο τα σπάει

δε καταλαβαίνω τι σημαίνουν τα QQ και τα 3v2 αλλά καλημέρα και σε εσένα

επειδή θυμάμαι δικά σου μηνύματα πριν κανένα 4μήνο που έλεγες ότι είναι λίγα άτομα και να περιμένουμε ότι θα μπουν πολλοί. αν είναι να περιμένεις 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού για να παίξεις τσάμπα με άλλα 10 άτομα,καλύτερα να μην το παίξεις ποτέ. :P

Στο 0:36 είναι ο Kobe ή κάνω λάθος :rolleyes:?

Παίζει να βρούμε πουθενά το παιχνίδι κοντά στο 30άρι, 35 βαριά βαριά?

νομίζω ναι ο kobe πρέπει να είναι.

από παλιότερη ερώτηση αλλά δε έχω δοκιμάσει κανένα και κάποια έχουν και μεταφορικά

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και ψηφιακή έκδοση

Από Direct2Drive αυτή τη στιγμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "bigsavings" για promo κωδικό και να κόψετε -25% από την τιμή.

Εντωμεταξύ είναι και αυτοί σαν το steam νομίζουν 1$=1€, οπότε αν μπορεί κάποιος να το αγοράσει από το .com και όχι από το .eu θα του βγει 45$ = 32€

Επίσης υπάρχει και το:

http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/COD:-Black-Ops-1994-38.html

Αλλά δεν το συνιστώ και πολύ. Δεν έχω ακούσει και καλά λόγια για το site και δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και που βρίσκουμε αυτό με το promo code?

εδιτ:κατάλαβα τι εννοούσες αλλά δε μου δέχεται τον κωδικό

Επεξ/σία από jakegate7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...