Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το εχω προπαραγγειλει ηδη ,απλως ανυπομονω να το δω και θα ηθελα να παιξω λιγο single απο τον θειο , γιατι οταν μου ερθει εννοειται θα ξεσκισω το online

Φιλε pc_admin, εχεις βαλει μια αγγελια αλλα δε μπορει να σου γραψει κανεις γιατι εχεις ξεπερασει τον μεγιστο αριθμο... Τακτοποιησε το σε παρακαλω ή στειλε μου pm:-)

Δημοσ.

Δεν παίζει η έκδοση που έχει βγει. Δεν υπάρχει crack. Λένε ότι περιμένουν να κυκλοφορήσει/διαρρεύσει η έκδοση Steam για να μπορέσουν να το σπάσουν. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δοκιμάσω αν παίζει στο laptop και να προχωρήσω σε αγορά.

Δημοσ.
Δεν παίζει η έκδοση που έχει βγει. Δεν υπάρχει crack. Λένε ότι περιμένουν να κυκλοφορήσει/διαρρεύσει η έκδοση Steam για να μπορέσουν να το σπάσουν. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δοκιμάσω αν παίζει στο laptop και να προχωρήσω σε αγορά.

Το καταλαβα για το crack..

Οσο για τα γραφικα στο Xbox ειναι καλα.

Τωρα για ΛαπΤοπ θα δειξει ! :-D

Δημοσ.

Αγορασα cd key της ρωσσικης εκδοσης για steam 18 ευρω και θα μου στειλουν και απο κει που το πηρα το patch για να γινει αγγλικο αλλα αμα θελω το κανω και μονος μου κατεβαζοντας και την εκδοση απο το θειο και παιρνοντας τα αρχεια που χρειαζεται οποτε......αντε να παει 9 του μηνος!!!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγορασα απο το GameKeyStore.Net και το κανεις αγγλικο οπως ειπα ή με το να περιμενεις για το patch που θα βγαλουν οι ιδιοι (GameKeyStore.Net δηλαδη, οι ιδιοι μου το ειπανε οτι θα βγαλουν τετοιο patch ) και θα γινεται αγγλικο ή με το να αντιγραψεις απο την αγγλικη εκδοση καποια συγκεκριμενα αρχεια οπως γινεται και σε αλλα παιχνιδια, οπως γινοτανε και στο call of duty modern warfare 2. Το πιο λογικο ειναι το patch τους να βγει και αυτο στις 9 Νοεμβρη, αλλα αν δεν βγει τοτε δεν τρεχει και τιποτα το κανω με τον αλλο τροπο. Α και να μην ξεχασω παντα οι ρωσσικες εκδοσεις ειναι πολυ πιο φθηνες οπως και στην προκειμενη περιπτωση που κερδιζεις περιπου 20 ευρω για να μην πω 25!

Να και πως γραφει το site την εκδοση που αγορασα : Call Of Duty: Black Ops RU Region Free + Language Change

Ειναι και region free, δηλαδη παιζεις σε ολους τους servers ανεξαρτητος χωρας και οπως ειπαμε παραπανω αλλαζει και η γλωσσα!

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

αυτό το GameKeyStore.Net είναι έμπιστο γιατί θέλω να το πάρω και για ένα φίλο μου το παιχνίδι μην τρέχω μετά..δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...