Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη Νίκου Μαστοράκη

Atrus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Νίκος Μαστοράκης έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στα παιδιά του retromaniax.gr για την ιστορία του, την σχέση του με την παλιά καλή ελληνική τηλεόραση αλλα και γενικότερα για πολλά στοιχεία μιας περιόδου κατα κύριο λόγο "αχαρτογράφητης" για τα ελληνικά δρώμενα σε TV, κινηματογράφο και ραδιόφωνο.

Η συνέντευξη είναι μακροσκελής και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Συνίσταται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις της TV και τους νοσταλγούς περασμένων δεκαετιών ;)

Happy reading :mrgreen:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ αυτόν τον ηλίθιο δεν τον πάω καθόλου. Θυμάμαι μικρός έβλεπα κάτι ηλίθιες εκπομπές του με ένα μπαλάκι που είχει όλη την ώρα, και κάτι αποτυχημένες προσπάθειες να φέρει τα sitcom στην Ελλάδα. Τέλος πάντνω, περι ορέξεως και είμαι και λίγο οφ τόπικ επειδή δεν διάβασα και ούτε θα διαβάσω την συνέντευξη του.

Δημοσ.

Ο Mαστορακης εχει πολυ μεγαλυτερη ιστορια απο τις εκπομπες αυτες με τα μπαλακια. Εχει κανει και διεθνη καριερα.

Το θεμα ειναι, στη συνεντευξη αυτη ειπε τιποτα για το ρολο του σε εκεινη την εκπομπη με τα παιδια του Πολυτεχνειου επι Χουντας?..

Δημοσ.
Ρε συ αυτόν τον ηλίθιο δεν τον πάω καθόλου. Θυμάμαι μικρός έβλεπα κάτι ηλίθιες εκπομπές του με ένα μπαλάκι που είχει όλη την ώρα, και κάτι αποτυχημένες προσπάθειες να φέρει τα sitcom στην Ελλάδα. Τέλος πάντνω, περι ορέξεως και είμαι και λίγο οφ τόπικ επειδή δεν διάβασα και ούτε θα διαβάσω την συνέντευξη του.

Ο τύπος σίγουρα δεν ειναι και η πιο συμπαθης περσόνα στο στερέωμα (αν και προσωπικά δεν μου είνα αντιπαθής).

Παρόλα αυτά , η εν λόγω συνέντευξη έχει μεγάλη αξία κυρίως λόγω της ιστορικής αναδρομής σε θέματα της εποχής που δεν είδαν το φώς της δημοσιότητας ;)

Δημοσ.

Είναι κατανοητό ότι ο κος Μαστοράκης έχει και τους εχθρούς του, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί άλλοτε από σοβαρές διαφωνίες και άλλοτε από επιπολαιότητα.

Δεν είναι ανάγκη όμως να κολλήσουμε εκεί, γιατί η συνέντευξη είναι ενδιαφέρουσα τόσο για το περιεχόμενο συζήτης όσο και για το υλικό που αναφέρεται.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο Νίκος Μαστοράκης έδωσε αποκλειστική συνέντευξη [...]

Συνίσταται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις της TV και στους νοσταλγούς περασμένων δεκαετιών ;)

Και περασμένων καθεστώτων, θα προσέθετα...

[...] η εν λόγω συνέντευξη έχει μεγάλη αξία κυρίως λόγω της ιστορικής αναδρομής σε θέματα της εποχής που δεν είδαν το φώς της δημοσιότητας ;)

Πριν τη διαβάσω, να ρωτήσω: λέει τίποτα για το Πολυτεχνείο ή δεν λέει; :mad:

Δημοσ.

Δεν το περίμενα αλλά γράφει. (Προφανώς δεν κάθισα να διαβάσω τη συνέντευξη, με ctrl+F το βρήκα, οπότε παίζει να λέει κι άλλα στο μεταξύ)

Πάντως:

Ν. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ: Υπάρχουν πάρα πολλοί έντεχνα (κακότεχνα θα έλεγα) κατασκευασμένοι μύθοι για την τηλεόραση της εποχής, όπως και για τον δικό μου ρόλο στην τηλεόραση. Εκείνοι που έχουν βγει κατά καιρούς και έχουν πει τοσα εις βάρος μου, για την σχέση μου με την τηλεόραση της χούντας, έχουν παραλείψει (από τις γενιές τις δικές σας παραδείγματος χάριν) ορισμένα συστατικά του παραμυθιού που ήταν πολύ αποφασιστικά για το ποιος δούλευε για την χούντα και ποιος δούλευε απλώς. Έχουν ξεχάσει, επιτηδευμένα βεβαίως, ότι όλοι όσοι δούλευαν στην τηλεόραση εκείνο τον καιρό, δεν δούλευαν για την χούντα, δούλευαν για την τηλεόραση. Κάνανε τηλεόραση, όπως οι ηθοποιοί έκαναν θέατρο, όπως το συγκρότημα Λαμπράκη έβγαζε εφημερίδες, όπως οι δημοσιογράφοι δούλευαν στις εφημερίδες αυτές. Επομένως, κάνοντας τηλεόραση, κανείς μας, ούτε ο Φρέντυ Γερμανός, ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι που είχαν κάνει κατά καιρούς πολύ μεγάλες επιτυχίες εκείνη την εποχή, ποτέ δεν πιστέψαμε, ούτε για μια στιγμή ότι δουλεύουμε για την χούντα. Αντιθέτως, εγώ διώχθηκα από τη χούντα τρεις φορές. Και οι διώξεις αυτές ήταν σκληρές.
Δημοσ.

Θυμιζει το Μητσοτακη οταν αναφερεται στο '65:lol:

Επι της ουσιας ομως, για τη συγκεκριμενη εκπομπη δεν ειπε τιποτα ο καραφλας...

Δημοσ.

Επειδή είμαι τζόβενο και δεν ξέρω, θυμίστε τι ακριβώς ρόλο είχε στο θέμα με το πολυτεχνείο; Για να καταλάβω και πόσο σοβαρά ή όχι μπορεί να πάρει κανείς το quote της garnele.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...