BASSstarlet Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Η πειρατεια σκοτωνει τα κερδη των εταιρειων στην πραγματικοτητα.... Αυτο που πραγματικα ενδιαφερει τους γραβατωμενους υπερασπιστες των...πνευματικων δικαιωματων(ας γελασουμε )ειναι μην χασουν τα τρελλα κερδη τους. Τους πειραζει η αντιγραφη απο τους κακομοιρους μαυρους,αλλα δεν λενε τιποτα για τις αντιγραφες ξενων hits που κανουν οι διαφοροι συνθετες(ο θεος να τους κανει)Φοιβος,Καρβελας,Θεοφανους κλπ. Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα ε?
dim_b Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 ʼν κάποια στιγμή καταλάβουν ότι ο σημαντικότερος λόγος γιά τον οποίο ελάχιστος κόσμος αγοράζει πλέον αυθεντικά CD's είναι οι εξωφρενικά υψηλές τιμές τους μπορεί και να δουν τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν λίγο. Πριν 15 χρόνια αγόραζα δίσκους με 1000 δρχ και με το χαρτζιλίκι μου μπορούσα να αγοράσω αρκετούς δίσκους κάθε μήνα. Τώρα, αν και έχω δική μου δουλειά, το σκέφτομαι αν θα αγοράσω CD με 7000 δρχ. Το δικό μου σύνθημα είναι "Η απληστία σκοτώνει τη μουσική", αν και στην πραγματικότητα το μόνο που σκοτώνει είναι τα υπερκέρδη των πολυεθνικών και τις τεράστιες αμοιβές των στελεχών τους που παρ'όλα αυτά αδυνατούν να κατανοήσουν την πραγματικότητα (ή απλά δεν θέλουν να την παραδεχθούν). Η πραγματική μουσική δεν πεθαίνει γιατί ζει στις καρδιές αυτών που την αγαπούν.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Se mia synavlia twn Active member eixe eipwthei: "H peirateia den skotwnei ti mousiki... ti mousiki skotwnoun oi diskografikes" (no comments)
Haros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Egw ena tha pw.. H peiratia skotwnei th moysikh, kai egw eimai dolofonos! As katebasoyn tis times kai meta tha deis gia pote tha exalifthei h peiratia. Pantos egw exw megala sxedia, tha anoixw ena katasthma poy tha legete "Peiratopolis" kai ekei mesa tha mazebonte oloi oi mayroi me tis antigrafes cd kai tha exoyn pagoys.. Akoma tha ftiaxw kai eidiko tmhma poy tha poylaei mp3... E re glentia!.
coolajami Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 ase re... tha ithela na vro mia afisa pou ta grafei...na tous grapso ena pros ena apantiseis gia tis malakies pou lene... Pos skotonei i mousiki tin peirateia? Les kai i mousiki metrietai me to strema kai emeis tous klevoume metra... Ti lene oi anthropoi... An enas tragoudiaris plirothei ligotero de mporei na ermineusei heirotera to tragoudi tou... Oute enas sinthetis na grapsei heirotera... Auto pou simvainei einai oti ena MIKRO provlimataki oti anti na paroun ferrari simera tha tin paroun aurio... Prosopika pisteuo oti den aksizei na akous autous pou den aksizoun ta hrimata pou plironontai....
bandito Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote BASSstarlet:</font><hr> Η πειρατεια σκοτωνει τα κερδη των εταιρειων στην πραγματικοτητα.... Αυτο που πραγματικα ενδιαφερει τους γραβατωμενους υπερασπιστες των...πνευματικων δικαιωματων(ας γελασουμε )ειναι μην χασουν τα τρελλα κερδη τους. Τους πειραζει η αντιγραφη απο τους κακομοιρους μαυρους,αλλα δεν λενε τιποτα για τις αντιγραφες ξενων hits που κανουν οι διαφοροι συνθετες(ο θεος να τους κανει)Φοιβος,Καρβελας,Θεοφανους κλπ. Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχουν πνευματικα δικαιωματα ε? <hr /></blockquote> Δεν διαφωνώ κατα τ'αλλα αλλά θέλω να τονίσω οτι σε περίπτωση διασκευής πληρώνονται πνευματικά δικαιώματα στους δημιουργούς. Πάντως πολύ έχουν ξυπνήσει και διαθέτουν την μουσική τους online.
BASSstarlet Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Σιγα μην πληρωνουν δικαιωματα τα λαμογια!! Δεν γραφουν καν οτι προκειται για διασκευη.
Finn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 @Physics_Rulez ρε θηριο ησουν κι εσυ στη συναυλια στα Χανια?
dark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 okso re paliokleftes ma ki emeis diaskeyh kanoume se mp3 stamathste na klevete ksena tragoudia grafte kai kati diko sas proteinw na kanoume mia lista me ola ta ksena pou exoune klepsei kai diaskeyasei oi kseftiles
dark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 na pw merika poy thimamai Tamaly Maak kloph apo LEPA Dont let me be misunderstood apo gyfto paiterh (eleos) Oi dromoi toy pouthena- apo rory Galaher ena allo me xeirolaves apo th xam..ra ta natalia de thimamai akrivws.....
Cristina Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote dark:</font><hr> na pw merika poy thimamai Tamaly Maak kloph apo LEPA Dont let me be misunderstood apo gyfto paiterh (eleos) Oi dromoi toy pouthena- apo rory Galaher ena allo me xeirolaves apo th xam..ra ta natalia de thimamai akrivws..... <hr /></blockquote> Γιατί αυτά δεν τα θεωρώ κλοπές, αλλά διασκευές;
vastravoud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Έχετε δίκιο για τις μεγάλες δισκογραφικές και τους διάσημους καλλιτέχνες, όμως υπάρχουν περιπτώσεις(πχ μικρές παραγωγές, καλλιτέχνες και μουσικοί άγνωστοι και ανερχόμενοι με φτηνά CD) που η πειρατεία είναι ξεφτίλα και κλοπή...
NeTeD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Πραγματικά η αφίσα είναι για φτύσιμο και μπορείτε να τη βρείτε σε καταστήματα όπως Virgin. Την μουσική την σκότωσε η εμπορική εκμετάλλευη εδώ και χρόνια, και αν θέλουμε να υπάρξει ξανά, πρέπει να σκοτώσουμε τους υπευθύνους. Η πειρατία μόνο την τσέπη τους σκοτώνει και είναι μια καλή αρχή.. Και αν έχω τύψεις για την κατάσταση, είναι για τους λιγοστούς καλλιτέχνες με όλη τη σημασία της λέξης γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά επαγγελματίες και εισοδηματίες. Μουσική, συγγνώμη κυρία ΑΕΠΙ αλλά δεν είναι "έχω ωραία φωνή, ας την εκμεταλευτώ να βγάλω χρήματα", Μουσική είναι Τέχνη την οποία καθημερινά βιάζετε, δολοφονείτε και θυζιάζετε στον άπληστο βωμό του χρήματος. Λουστείτε τώρα τα mp3, τα ogg τα cdr, τους "μαύρους" και όλα τα συναφή.
dim_b Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Η μεγάλη πλάκα είναι ότι τα Virgin Megastores είναι γεμάτα από αφίσες και αυτοκόλλητα κατά της πειρατείας αλλά έχουν τόσο υψηλές τιμές που δεν θα αγόραζα από εκεί ακόμη κι αν δεν μπορούσα να βρω ένα CD πουθενά αλλού. Συγκεκριμένα, CD (διπλό) τελευταίας κυκλοφορίας το πουλούσαν 32 ευρώ ενώ το Metropolis το είχε 24 ευρώ (μόλις 2700 δρχ διαφορά για να μην ξεχνάμε και τη δραχμούλα) ενώ το play.com το στέλνει στο σπίτι μου με 12 λίρες (περίπου 18,5 ευρώ). Τελικά το νοίκιασα με 1 ευρώ και το έγραψα μόνος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.