Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το pc μου

LouCi4er

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα.Ειμαι καινουργιος στο forum και θελω τη γνωμη σας για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.Πριν κανα 10ημερο θεωρησα καλο να αναβαθμισω το pc μου και αγορασα μια XFX Radeon 5770 μαζι με ενα Thermaltake 750 watt.Με το που την εβαλα αρχισαν τα προβληματα,γκρι οθονες,κολληματα.Το εψαξα λιγο και εμαθα για τους drivers και οτι η ati-amd ετοιμαζει καινουργιο hotfix.Ειπα μεχρι να βγουν οι νεοι drivers και απο περιεργεια να βαλω την παλια καρτα που ειχα να δω τι θα κανει,μια nVidia 9500gt.Τα παιχνιδια τα παιζει ολα οκ αλλα παλι κολλαει μερικες φορες ετσι στο ασχετο.Το συστημα ειναι Ενας Athlon 2.9 5600,οι ραμ kingston 4GB 800 Mhz και το mb Asus M3A-H HDMI.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?

Δημοσ.

Τους παλιούς drivers τους έβγαλες με driver sweeper,γιατί καμιά φορά αφήνουν υπολείμματα οι προηγούμενοι driver και δημιουργούν τέτοια προβλήματα.

Επίσης βάλε το παλιό τροφοδοτικό με την παλιά κάρτα και δες τι θα κάνει.

Δημοσ.

Οταν εγκατεστησα την ATI το pc προερχοταν απο format και οταν ξαναεβαλα την nVidia χρησημοποιησα το driver sweeper.Καπου εδω μεσα ειχα διαβασει για ενα προβλημα που ειχε καποιος με asus mobo και εφταιγε ενα προγραμμα της Asus.Και μετα θυμηθηκα οτι πριν βαλω την ati ειχα προσπαθησει να εγκαταστησω το Asus allsuite.Κατα την εγκατασταση μου ειχε πεταξει ενα μαυρο παραθυρο και αμεσως εκανε επανεκκινηση χωρις να με ρωτησει αλλα μετα την επανεκκινηση δεν υπηρχε πουθενα το προγραμμα εγκατεστημενο.Απο τοτε αρχισε να κολλαει καμια φορα.Για τις γκρι οθονες ευθυνετε σιγουρα ο driver της ati.Αλλα γιατι μου κολλαει και με την nVidia δεν καταλαβαινω.

Δημοσ.

Αυτο σκεφτηκα και εγω.Δεν πιστευω να μην μπορει ο επεξεργαστης η οι μνημες να ακολουθησουν την καρτα γραφικων.Γιατι σκεφτομουν να παρω αλλο cpu,ram και mobo αλλα μαλλον δεν χρειαζετε.Η γνωμη σου ειναι οτι ειναι οκ η συνθεση η να το κανω καμια αναβαθμιση.Τωρα για το format ελεγα να περιμενω το hotfix που θα βγαλει η ati ,να βαλω την 5770 πανω και να το κανω μια και καλη.Τι λες?

Δημοσ.
Αυτο σκεφτηκα και εγω.Δεν πιστευω να μην μπορει ο επεξεργαστης η οι μνημες να ακολουθησουν την καρτα γραφικων.Γιατι σκεφτομουν να παρω αλλο cpu,ram και mobo αλλα μαλλον δεν χρειαζετε.Η γνωμη σου ειναι οτι ειναι οκ η συνθεση η να το κανω καμια αναβαθμιση.Τωρα για το format ελεγα να περιμενω το hotfix που θα βγαλει η ati ,να βαλω την 5770 πανω και να το κανω μια και καλη.Τι λες?

Φίλε LouCi4er,

είμαι παντελώς άσχετος σε ό,τι αφορά κάρτες γραφικών, μιάς και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μα ποτέ με το παραμικρό παιχνίδι σε PC πέραν του ναρκαλιευτή και μιάς πασιέντζας που έπαιζα πριν πολλά χρόνια.

Διαβάζοντας το πρόβλημά σου και ότι περιμένεις κάποιο hotfix από την ATI θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει κάτι σχετικό.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που θέλεις αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι ρίχνοντας μιά ματιά.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICatalyst912Hotfix.aspx

Υ.Γ Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά απ' όλους τους gamers & γνώστες με τα περί καρτών γραφικών αν πάθουν κάποιο σοκ απο την ασχετοσύνη μου και από αυτό που παράθεσα :-D

Δημοσ.
Φίλε LouCi4er,

είμαι παντελώς άσχετος σε ό,τι αφορά κάρτες γραφικών, μιάς και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μα ποτέ με το παραμικρό παιχνίδι σε PC πέραν του ναρκαλιευτή και μιάς πασιέντζας που έπαιζα πριν πολλά χρόνια.

Διαβάζοντας το πρόβλημά σου και ότι περιμένεις κάποιο hotfix από την ATI θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει κάτι σχετικό.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που θέλεις αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι ρίχνοντας μιά ματιά.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICatalyst912Hotfix.aspx

Υ.Γ Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά απ' όλους τους gamers & γνώστες με τα περί καρτών γραφικών αν πάθουν κάποιο σοκ απο την ασχετοσύνη μου και από αυτό που παράθεσα :-D

Ok φιλε σε ευχαριστω για τον κοπο σου.Το εφτιαξα,format και αγιος ο θεος:lol:Και εγω μην νομιζεις οτι ειμαι και κανενας χακερ.Τα βασικα και λιγα ακομα:-)Το κακο ειναι οταν καποιος δεν ξερει και λεει οτι τα ξερει ολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...