Praetorianos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Έχω κάτι φωτογραφίες κομμένες στο paint σε διάφορα μεγέθη. Αυτό που θέλω είναι να τα περάσω με κάποιο τρόπο σε Α4, να τις τακτοποιήσω όπως θέλω εγώ για να μπορώ να τις εκτυπώσω μετά και να τις κάνω αφίσες. Δηλαδή μια κόλλα Α4 να περιέχει από 1-4 φωτογραφίες, σε όποια θέση θέλω εγώ. Αυτό γνωρίζω ότι μπορώ να το κάνω μπακάλικα με το word kαι το paint αλλά ψάχνω κάτι πιο εύκολο και πιο "επαγγελματικό". Γνωρίζετε κάτι? Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
drm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω ή πιο σωστή λύση είναι να φτιάξεις μία νέα φωτογραφία με ίδιες αναλογίες με μία κόλλα A4 και να φτιάξει το collage που θες εκεί. Μετά το τυπώνεις σαν κανονική φωτογραφία...
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω ή πιο σωστή λύση είναι να φτιάξεις μία νέα φωτογραφία με ίδιες αναλογίες με μία κόλλα A4 και να φτιάξει το collage που θες εκεί. Μετά το τυπώνεις σαν κανονική φωτογραφία... Βρε ναι αλλά με ποιο πρόγραμμα?
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Paint.NET: Οι παράμετροι που δίνω στο screenshot για την επιλογή File > New είναι η διάσταση μίας Α4 κόλλας (21 x 29.7 cm). Με ποιότητα εκτύπωσης 300DPI (=118.11 pixels/cm), βγαίνει η ανάλυση που φαίνεται στο screenshot (2480x3508 pixels). Μετά απλώς κάνεις copy-paste τις επιμέρους εικόνες εκεί μέσα, resize/scale όπως θέλεις και είσαι έτοιμος.
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ή ακόμα πιο εύκολα με το "κολάζ" του picasa 3... διαλέγεις τις φωτό και τις κουνάς πέρα-δώθε σε στυλ "αφέλιας" free είναι ρίξτου μια δοκιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.