Προς το περιεχόμενο

Απεικόνιση 1920χ1080 ανάλυσης με εξωτερικό μόνιτορ...Μόνο όποτε έχει όρεξη!

socbar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

πήρα πρόσφατα μια Samsung 23'' ως εξωτερικό μόνιτορ για το λαπτοπ μου (παλιό, του 2004). Η οθόνη υποστηρίζει και d-sub και dvi ωστόσο λόγω περιορισμού του λαπτοπ τα έχω σε σύνδεση με d-sub (vga).

Το πρόβλημα είναι λίγο κουφό και είναι το εξής, ενώ η κάρτα γραφικών (ATI Mobility Radeon 9200) υποστηρίζει την HD ανάλυση δε μπορεί ΠΑΝΤΑ να την απεικονίσει στην οθόνη μου. Τι εννοώ: Προσπαθώντας επί 1 ώρα κάθε μέρα περίπου, τελικά μετά από μια συγκεκριμένη ακολουθία γεγονότων (τελειως τυχαιο παραδειγμα: απενεργοποιω την οθονη του λαπτοπ, ρυθμιζω 1024χ728 την εξωτερικη, μετα ενεργοποιω ξανα την πρωτη κτλ) τελικά εμφανίζει την 1920χ1080. Αλλά για να γίνει αυτό , πρώτα μου έχει βγάλει την πίστη και κάθε φορά που επιλέγω 1920χ1080(πάντα τη δείχνει ως μια απο τις διαθεσιμες αναλυσεις) μου πεταει 1024χ768...

Έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο; Τι μπορεί να φταίει;

Thanks

Δημοσ.

μηπως η οθονη δεν υποστηριζει 1080;

αλλα θα μου πεις αμα ηταν δεν θα εδειχνε καθολου σε τετοια αναλυση

το λεω γιατι σε μια syncmaster προσπαθησα να την παω σε παραπανω απ οτι σηκωνε και αρχισε να αναβοσβηνει μονη της

Δημοσ.

Μα από τη στιγμή που θα την πετύχω την ανάλυση δεν ξαναλλάζει μέχρι να επανεκκινήσω το pc! Ούτε αναβοσβήνει τπτ... την υποστηρίζει μια χαρά, απλά δε μπορεί να την "ξεκινήσει" εύκολα ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, μετά από μερικές μέρες λειτουργίας έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Samsung θα μου δείξει την επιθυμητή 1920χ1080 ανάλυση μόνο μετά από κανά 10λεπτο-τέταρτο λειτουργίας. Σα να χρειάζεται να ζεσταθεί για να τα καταφέρει!!!

Το έχετε ξανακούσει, αντιμετωπίσει ή έχετε ιδέα πώς μπορεί να γίνεται αυτό το πράγμα??

ΥΓ Υπενθυμίζω ότι η κάρτα γραφικών του λάπτοπ είναι εξίσου παλιά (ATI Mob.Radeon9200) αλλά υποστηρίζει τελικά την ανάλυση!

Δημοσ.

Επικοινώνησε με αυτόν που την αγόρασες και πες του το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν να σου πουλάνε οθόνη και να σου λένε αρλούμπες...

Δημοσ.

Άλλοι είχατε προβλήματα με εξωτερικές οθόνες σε laptop?

Γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μια, και να τη συνδέσω στην hdmi-out του laptop.....

Δημοσ.

εγω τωρα πηρα μια οθονη samsung fullhd ( P2370HD) και οταν παω να βαλω 1920χ1080 μου βγαζει εικονα μονο σε μια περιοχη της οθονης δε την γεμιζει δηλαδη. Μονο οταν βαλω 1680 χ 1050 παιζει κανονικα αλλα αυτη δεν ειναι η native αναλυση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...