vasman15 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ανοιγω αυτο το θεμα με αφορμη την εκπομπη του κ.Τριανταφυλλοπουλου σχετικα με τις τηλεπωλησεις κοσμηματων των συγκεκριμενων εταιριων.εφιστω λοιπον την προσοχη σας γιατι η περιγραφη των προιοντων και τα ιδια τα προιοντα σε καμια περιπτωση δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ,το λεω και με βαση μιας δικης μου δυστυχως εμπειριας απο το καταστημα του jbeily ,συγκεκριμενα την αγορα ενος ρολογιου που διατυμπαντιζε οτι ειχε 10 στρωσεις χρυσο 24 καρατιων και φυσικα ο χρυσος ξεβαψε μετα απο λιγο καιρο .σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι δεν εγγυουνται την επιστρωση για την οποια εγω εχω ευθυνη αλλα μονο τον μηχανισμο.σκεφτομαι να προβω σε καποιες αλλες ενεργιες αλλα οι πιθανοτητες ειναι λιγες να βρω ακρη, ετσι ειπα οτι απλα πηγα ενα βραδυ στα μπουζουκια.γιαυτο λοιπον προσοχη στις αγορες μας .....
aris1986 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ψαξου και πηγαινε το να το μελετησουν αν οντως ήταν απο Χρυσο. Αν οχι μύνηση για παραπλάνηση και αλλες 3-4 κατηγοριες που ξέρουν οι δικηγόροι να σου πουν και θα τους παρεις κανα 10.000 + αυτα που δωσες για το ρολοι
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αποφεύγετε τους δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, παρακαλώ. Σχολιασμός εμπειριών από συναλλαγές φυσικά επιτρέπεται, η συκοφαντική δυσφήμιση όχι. Ευχαριστώ.
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 μάλιστα. Ας το θέσω ξανά: αν θεωρείς ότι σε εξαπάτησαν, μην το παίρνεις χαλαρά. Η λογική "ας πω ότι πήγα μια φορά στα μπουζούκια" είναι λάθος, απλά γιατί δεν έχεις πάει στα μπουζούκια. Αν είχες πάει, θα δικαιολογούνταν τα λιγότερα λεφτά στο πορτοφόλι σου, και θα σου είχε μείνει και η ευχαρίστηση, και ο πονοκέφαλος. Τώρα σου έμεινε ένα ξεβαμμένο ρολόι. Κυνήγησέ το όσο μπορείς. Corrected.
Dwro8ea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινε στο ΚΕΠΚΑ (http://www.kepka.org/) έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο σε σχέση με αγορές που δεν ήταν ικανοποιητικές ή ακόμη και με συμβόλαια τύπου γυμναστηρίου ή κέντρων αδυνατίσματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.