Προς το περιεχόμενο

ψυξη πυργου

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη το κουτι που εχω δεχεται μονο 8cm ανεμηστηρακια τα οποια κανουν πολυ θορυβο

σκεφτομαι να ανοιξω στο πλαινο καπακι τρυπες και να κοτσαρω εκει ενα 14cm.

η ερωτηση ειναι να το βαλω να βγαζει αερα απο το κουτι ή να βαζει?

Δημοσ.
Και βάλε και κανά φίλτρο,γιατί μαζί με τον αέρα θα βάζει και σκόνη μαζί.

ναι φιλτρο θα μπει.

πουλανε τα κομπιουτερομαγαζα ή να βρω απο πουθενα αλλου?

---------- Προσθήκη στις 22:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ----------

και ακομη 1 ερωτηση.

τα 14αρια που εντοπισα εχουν 4pin,εχει κανενα ανταπτορακι απο 4 σε 3 γιατι δεν ξερω αν η μητρικη μου εχει υποδοχη για 4pin.

ριξτε την μια ματια (Motherboard Name Gigabyte GA-M61PME-S2 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

Δημοσ.

Ναι λέω τα καλώδια ρεύματος που βγάζει το τροφοδοτικό τα 4pinα που συνδέονται με τον ανεμιστήρα.

C184-27078.jpg

τα 2 πάνω δεξιά δες αυτά εννοώ

Δημοσ.
Ναι λέω τα καλώδια ρεύματος που βγάζει το τροφοδοτικό τα 4pinα που συνδέονται με τον ανεμιστήρα.

C184-27078.jpg

τα 2 πάνω δεξιά δες αυτά εννοώ

κατσε για να συνενοηθουμε.

εγω σκοπευω να το συνδεσω στο mobo, εσυ λες να παρω ρευμα απ΄ευθειας απο το PCU?

Δημοσ.

αν το ανεμηστήρι σου βγάλει μόνο το 4πινο που σου δείχνω την εικόνα πιο πάνω μόνο στο psu μπορείς να το συνδέσεις....δεν έχει καμία μητρική τέτοια υποδοχή.

Δημοσ.

Εάν καταφέρεις και το συνδέσεις με τη μητρική σου, ενδεχομένως και να ρυθμίζονται οι στροφές του ανάλογα με τη θερμοκρασία,

ενώ αν συνδεθεί στο τροφοδοτικό θα λειτουργεί σε σταθερές στροφές .

Δημοσ.
Εάν καταφέρεις και το συνδέσεις με τη μητρική σου, ενδεχομένως και να ρυθμίζονται οι στροφές του ανάλογα με τη θερμοκρασία,

ενώ αν συνδεθεί στο τροφοδοτικό θα λειτουργεί σε σταθερές στροφές .

εδω ειναι ολη η μαγκια γιά αυτο ηθελα να συνδεσω εξ΄αρχης στην μητρικη.

ειδωμεν

Δημοσ.
επειδη το κουτι που εχω δεχεται μονο 8cm ανεμηστηρακια τα οποια κανουν πολυ θορυβο

σκεφτομαι να ανοιξω στο πλαινο καπακι τρυπες και να κοτσαρω εκει ενα 14cm.

η ερωτηση ειναι να το βαλω να βγαζει αερα απο το κουτι ή να βαζει?

Καλησπέρα.

Γνώμη μου είνα να μην το κάνεις. Μπορεί να κερδίσεις σε θόρυβο (το πόσο, εξαρτάται από το ανεμιστηράκι που θα διαλέξεις), αλλά θα ανέβουν οι θερμοκρασίες.

Γενικά σε ένα κουτί πρέπει υποχρεωτικά να έχεις τουλάχιστον ένα ανεμιστηράκι εξαγωγής αέρα (πίσω ή/και πάνω).

Οπότε από το να μπλέκεις με dremel, τρυπάνια κ.λ.π., καλύτερα να αγοράσεις 2 αθόρυβους nexus 80mm για να αντικαταστήσεις τους υπάρχοντες. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις καινούργιους μπορείς να πάρεις απλώς ένα καλώδιο για τον καθένα σαν αυτό για να μειώσεις στροφές/θόρυβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...