maik42 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 επειδη το κουτι που εχω δεχεται μονο 8cm ανεμηστηρακια τα οποια κανουν πολυ θορυβο σκεφτομαι να ανοιξω στο πλαινο καπακι τρυπες και να κοτσαρω εκει ενα 14cm. η ερωτηση ειναι να το βαλω να βγαζει αερα απο το κουτι ή να βαζει?
d3m0n Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και βάλε και κανά φίλτρο,γιατί μαζί με τον αέρα θα βάζει και σκόνη μαζί.
maik42 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και βάλε και κανά φίλτρο,γιατί μαζί με τον αέρα θα βάζει και σκόνη μαζί. ναι φιλτρο θα μπει. πουλανε τα κομπιουτερομαγαζα ή να βρω απο πουθενα αλλου? ---------- Προσθήκη στις 22:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ---------- και ακομη 1 ερωτηση. τα 14αρια που εντοπισα εχουν 4pin,εχει κανενα ανταπτορακι απο 4 σε 3 γιατι δεν ξερω αν η μητρικη μου εχει υποδοχη για 4pin. ριξτε την μια ματια (Motherboard Name Gigabyte GA-M61PME-S2 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
IMAndreas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εδώ για φίλτρα http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=FAN%20FILTERS τα 4pina που λες μήπως είναι αυτά που βγάζει το τροφοδοτικό και όχι η μητρική?
maik42 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εδώ για φίλτραhttp://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=FAN%20FILTERS τα 4pina που λες μήπως είναι αυτά που βγάζει το τροφοδοτικό και όχι η μητρική? οχι εννοώ το καλωδιο του fan
IMAndreas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ναι λέω τα καλώδια ρεύματος που βγάζει το τροφοδοτικό τα 4pinα που συνδέονται με τον ανεμιστήρα. τα 2 πάνω δεξιά δες αυτά εννοώ
maik42 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ναι λέω τα καλώδια ρεύματος που βγάζει το τροφοδοτικό τα 4pinα που συνδέονται με τον ανεμιστήρα. τα 2 πάνω δεξιά δες αυτά εννοώ κατσε για να συνενοηθουμε. εγω σκοπευω να το συνδεσω στο mobo, εσυ λες να παρω ρευμα απ΄ευθειας απο το PCU?
lunatic89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Απ οπου κ να παρεις το ιδιο ειναι. Αναλόγως τι βυσμα έχει ο ανεμιστήρας.
IMAndreas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 αν το ανεμηστήρι σου βγάλει μόνο το 4πινο που σου δείχνω την εικόνα πιο πάνω μόνο στο psu μπορείς να το συνδέσεις....δεν έχει καμία μητρική τέτοια υποδοχή.
panchociv Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Εάν καταφέρεις και το συνδέσεις με τη μητρική σου, ενδεχομένως και να ρυθμίζονται οι στροφές του ανάλογα με τη θερμοκρασία, ενώ αν συνδεθεί στο τροφοδοτικό θα λειτουργεί σε σταθερές στροφές .
maik42 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εάν καταφέρεις και το συνδέσεις με τη μητρική σου, ενδεχομένως και να ρυθμίζονται οι στροφές του ανάλογα με τη θερμοκρασία, ενώ αν συνδεθεί στο τροφοδοτικό θα λειτουργεί σε σταθερές στροφές . εδω ειναι ολη η μαγκια γιά αυτο ηθελα να συνδεσω εξ΄αρχης στην μητρικη. ειδωμεν
lunatic89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ε το πολυ πολυ παρε εναν ανταπτορα να σου κανει το μολεξ σε 3πινο για την μητρικη.
koulouri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ή αν εισαι λιγο τσιγκουνης σε αυτα ( οπως εγω ) μπορεις να βαλεις τουλι απο μπομπονιερες..
stefanos44 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 επειδη το κουτι που εχω δεχεται μονο 8cm ανεμηστηρακια τα οποια κανουν πολυ θορυβοσκεφτομαι να ανοιξω στο πλαινο καπακι τρυπες και να κοτσαρω εκει ενα 14cm. η ερωτηση ειναι να το βαλω να βγαζει αερα απο το κουτι ή να βαζει? Καλησπέρα. Γνώμη μου είνα να μην το κάνεις. Μπορεί να κερδίσεις σε θόρυβο (το πόσο, εξαρτάται από το ανεμιστηράκι που θα διαλέξεις), αλλά θα ανέβουν οι θερμοκρασίες. Γενικά σε ένα κουτί πρέπει υποχρεωτικά να έχεις τουλάχιστον ένα ανεμιστηράκι εξαγωγής αέρα (πίσω ή/και πάνω). Οπότε από το να μπλέκεις με dremel, τρυπάνια κ.λ.π., καλύτερα να αγοράσεις 2 αθόρυβους nexus 80mm για να αντικαταστήσεις τους υπάρχοντες. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις καινούργιους μπορείς να πάρεις απλώς ένα καλώδιο για τον καθένα σαν αυτό για να μειώσεις στροφές/θόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.