Προς το περιεχόμενο

απορια για Dual Channel λειτουργια

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η 2χ1 η 2χ2..

το 3 προκυπτει απο 1χ2 +1χ1 αρα δεν εχεις dual channel..

ναι αυτο ακριβως εννοω

ειναι καλυτερα να εχεις 2χ1 dual channel η 2χ1+ 1χ1 δλδ 3gb χανοντας ετσι το dual channel?

Δημοσ.

1. Γιατί να έχεις οπωσδήποτε 32bit λειτουργικό;

2. Και πάλι καλύτερα 2*2GB.

3. Όπως και να 'χει, καλύτερα 3GB παρά 2GB σε Dual Channel στις περισσότερες των περιπτώσεων.

• Moderators
Δημοσ.

3. Όπως και να 'χει, καλύτερα 3GB παρά 2GB σε Dual Channel στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Γιατι; :P

Δημοσ.
1. Γιατί να έχεις οπωσδήποτε 32bit λειτουργικό;

2. Και πάλι καλύτερα 2*2GB.

1. Γιατι εχω ηδη τα 32bit, και δεν μπορω να δωσω 100€ για να παρω τα 64bit, εκτος αμα μου τα βρεις εσυ :P

οκ καταλαβα

ευχαριστω :-)

Δημοσ.
Γιατι; :P

Γιατί διαφορά μεταξύ dual και single channel ο απλός χρήστης (και ίσως όχι μόνο) δεν πρόκειται να καταλάβει. Αν είναι πιο «απαιτητικός» ο χρήστης, τότε κατά πάσα πιθανότητα το 1GB επιπλέον RAM θα πιάσει περισσότερο τόπο :P

Δημοσ.
1. Γιατι εχω ηδη τα 32bit, και δεν μπορω να δωσω 100€ για να παρω τα 64bit, εκτος αμα μου τα βρεις εσυ :P

οκ καταλαβα

ευχαριστω :-)

αμα εχεις ηδη πληρωσει windows τοτε σπας τους "ηθικους φραγμους " και μπορεις να παρεις windows και με αλλους τροπους...λεω εγω τωρα,αλλα δεν προτεινω τιποτα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συμφωνω και γω παντως,καλυτερα 3gb παρα 2 σε dual

Δημοσ.
αμα εχεις ηδη πληρωσει windows τοτε σπας τους "ηθικους φραγμους " και μπορεις να παρεις windows και με αλλους τροπους...λεω εγω τωρα,αλλα δεν προτεινω τιποτα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συμφωνω και γω παντως,καλυτερα 3gb παρα 2 σε dual

δεν εχω κανενα ηθικο φραγμο :lol::lol:

απλα δεν μπορω να βρω αλλη λυση... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...