FotiGy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μολις ειχα κατεβασει το psychonaughts απο την steam και με το που παταω να το τρεχει κολλαει ο Η/Υ. Κανω ρεσταρτ και απο τοτε δεν ανοιγει. Φτανει μεχρι εκεινη που λεει Windows XP και φορτωνει απο κατω η μπαρα. Εχω παρατηρησει οτι η καρτα γραφικων μετα απο μερικα ρεσταρτ υπερθερμενεται. (7800GT). Εχω κοιταξει ολα τα καλωδια να δω αν ειναι ενταξει επισης εχω βαλει και τις default ρυθμισεις στα bios. Oυτε με safe mode δεν ανοιγει. Μπορει καποιος να βοηθησει;
mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 F8 κατα την εκκινηση και "last known configuration" Αν ουτε αυτο δυστυχως κατι επηδηχτηκε στα παραθυρα...
FotiGy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 F8 κατα την εκκινηση και "last known configuration" Αν ουτε αυτο δυστυχως κατι επηδηχτηκε στα παραθυρα... Μπα τιποτα. Εχω διαλεξει ολες τις επιλογες απο το μενου του F8 αλλα τιποτα.
xhack3rjn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αν μπορείς να βρεις μια live έκδοση Linux θα δεις αν οφείλετε στο λειτουργικό. Που μάλλον σε αυτό οφείλετε αφού κολλάει όταν φορτώνει.
mphxths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 erd commander και κανε επαναφορα σε προηγουμενο restore point απο κει. πηγαινε μερικα restore points πισω...μην πας απλως ενα πισω.
The_Judas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Safe mode με γραμμή εντολών μπαίνει? Αν ναι δώσε την εντολή chkdsk /R.
FotiGy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Οχι φιλε μου με γραμμη εντολων δεν μπαινει. Τωρα θα δοκιμασω και το erd commander. Καλο προγραμματακι φαινεται, ελπιζω να βοηθησει.
mphxths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Safe mode με γραμμή εντολών μπαίνει?Αν ναι δώσε την εντολή chkdsk /R. cd windows -->recovery console και chkdsk συνιθως σε θεματα δισκου/filesystem δινει ρεστα.
stavrosicsd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Πληροφορικάριοι του insomnia βοηθήστε με. Λοιπόν έχω ένα pc το οποίο΄είναι μίας φίλης μου και προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να έχει. Τι έκανε λοιπόν αυτη. Ενώ ήταν το pc έτοιμο να κλείσει αργούσε και επειδή η κυρία βιαζότανε τον έκλεισε απο το power. Αποτέλεσμα απο εκείνη την ώρα δν εμφανίζει τπτ στην οθόνη. Ανοίγει κανονικά τα λαμπάκια κτλ όλα κομπλέ αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζει τπτ. Γενικά ακούγοντας το λειτουργεί εσωτερικά, δλδ ακούγεται κανονικά ο επεξεργαστής κτλ. Απλώς δν ανοίγει η οθόνη. 1) Πιθανώς να καηκε η κάρτα γραφικών? 2) Χτύπησε ο σκληρός? 3) Κάποιος ιός? 4) Κάηκε ο οθόνη? Το 4ο μου φένεται τρομέρά απίθανο. Όπως επίσης και το 3ο διότι στη χειρότερη έπρεπε έστω να εμφανίζει να ΄μπω bios να μπορώ να μπουτάρω απο το cd για κανα φορματ η έστω το οτιδήποτε. Η οθόνη είναι μονίμως μάυρη. Αν ήταν κάρτα γραφικών είναι δυνατόν να καεί ολοκληρωτικά και να μν εμφανίζει τπτ? Δεν θα έπρεπε έστω σε μία άθλια κατάσταση να εμφανίζει πράγματα στην οθόνη? Τέσπα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτός φένεται να λειτουργεί αλλά δν εμφανίζει τπτ στην οθόνη και περιμένω να ξεφορτίσει εντελώς μπας και έχει απλά πάθει κανα βραχυκύκλωμα η μπαταρία και μετα είναι οκ. Όποιος γνωρίζει 2-3 πράγματα ας μου πει τι πιθανολογεί ότι είναι και πως μπορώ, με ποιό τρόπο να εξακριβώσω τι έχει για να δώ τι πιθανώς θα χρειαστεί να αγοράσω απο hardware. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πιθανή απάντηση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.