E-SURFER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πρόσβαση στα sms κινητού από PC. Γίνεται; Αναφέρομαι κυρίως στα δίκτυα της Vodaphone και Ote στα οποία είμαι συνδρομητής. Ελπίζω να μην κούρασα. Θα εκτιμήσω της απαντήσεις σας. Φιλικά, Αλέξανδρος
arxaggelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Αν εννοείς να δεις μέσα σε pc τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα σε κινητό, γίνεται αν τα κατεβάσεις στο pc. Υπάρχουν προγράμματα για αυτό. Αλλα οι εταιρίες τι ρόλο παίζουν?
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Σημασία έχει τι κινητό έχεις και τι λειτουργικό έχεις στον υπολογιστή σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω καταλαβα πως θελει real time προσβαση σε στυλ γραμματοκιβωτιου για SMS στον υπολογιστη... Οποτε μαλλον χλωμο.
E-SURFER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγω καταλαβα πως θελει real time προσβαση σε στυλ γραμματοκιβωτιου για SMS στον υπολογιστη... Οποτε μαλλον χλωμο. Με έπιασες με την μια... Τσακάλι :-D:-D:-D:-D Προηγουμένως αναφέρθηκα στις εταιρείες μιας και μια τέτοια διευκόλυνση θα έπρεπε πρώτα να υποστηρίζεται από την μαμά. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι ότι θέλω να ψιλοπαρατάω το κινητό μου στο αυτοκίνητο ή και στο σπίτι και να το χρησιμοποιώ μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης. Δεν θέλω να το παίρνω μαζί μου στην δουλειά. Δεν παίζει ε; Γιατί έχω την αίσθηση πως η Vodafone το έκανε τα πρώτα χρόνια;
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Με έπιασες με την μια... Τσακάλι :-D:-D:-D:-D Δεν παίζει ε; Χμμμ απ'οσο γνωριζω και μπορω να υποθεσω, οχι. Διοτι (φανταζομαι πως θελεις ολο αυτο να γινεται ασυρματα) θα προαπαιτουσε εναν τροπο καταγραφης των μηνυματων σου απο τον παροχο ετσι ωστε να τα εβλεπες στην σελιδα σου του My Account πχ για την Voda, πραγμα που δεν υφισταται καθως δεν υπαρχει καποια τετοια υπηρεσια. Το μονο που θα μπορουσες ισως (δεν το εχω ψαξει και δεν ξερω αν σε ενδιαφερει) να κανεις, ειναι να βαζεις το κινητο σου να προωθει τα SMS σε καποιον λογαριασμο e-mail. Αλλα αυτο εξαρταται απο την συσκευη και το λειτουργικο σου οπως ειπε και o isay. Σε μια συσκευη smartphone δεν μου ακουγεται παραλογο να υπαρχει τετοιο προγραμμα (και παλι, χωρις να το εχω ψαξει οποτε μπορει να λεω ανακριβειες).
E-SURFER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Χμμμ απ'οσο γνωριζω και μπορω να υποθεσω, οχι. Διοτι (φανταζομαι πως θελεις ολο αυτο να γινεται ασυρματα) θα προαπαιτουσε εναν τροπο καταγραφης των μηνυματων σου απο τον παροχο ετσι ωστε να τα εβλεπες στην σελιδα σου του My Account πχ για την Voda, πραγμα που δεν υφισταται καθως δεν υπαρχει καποια τετοια υπηρεσια. Το μονο που θα μπορουσες ισως (δεν το εχω ψαξει και δεν ξερω αν σε ενδιαφερει) να κανεις, ειναι να βαζεις το κινητο σου να προωθει τα SMS σε καποιον λογαριασμο e-mail. Αλλα αυτο εξαρταται απο την συσκευη και το λειτουργικο σου οπως ειπε και o isay. Σε μια συσκευη smartphone δεν μου ακουγεται παραλογο να υπαρχει τετοιο προγραμμα (και παλι, χωρις να το εχω ψαξει οποτε μπορει να λεω ανακριβειες). Φυσικά ασύρματα... Θέλω να απαλλαχτώ από το κινητό μου. Να το αφήνω στο αμάξι και να βλέπω τα μηνύματα μου στο PC της δουλειάς ας πούμε... Καλή η ιδέα σου... Ας μην είναι και email.. Μπορεί κάλλιστα να είναι και ένα πρόγραμμα τύπου dropbox. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο λές; Και αν ναι η αποστολή των μηνυμάτων από το κινητό μου στον server έχει κόστος ή είναι αμελητέο; Και μιας και πετάμε ιδέες τώρα... Υπάρχει site που να σου δίνει αριθμό και να σου στέλνουν εκεί μηνύματα δίχως τελικά να έχεις στα χέρια σου κινητό πραγματικό; Λες; Κάτι σαν Voip ας πούμε αλλά για μηνύματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.