jacknut Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Σε τοσο δυσκολες εποχες που ειχαν αντικρυσμα και ρτο πατρινο καρναβαλι με πιο μικρη επισκεψιμοτητα απο περισυ και λιγο πιο μικρη συμμετοχη των πληρωματων, η Πατρα απεδειξε γιατι ειναι η ευρωπαικη καρναβαλικη πρωτευουσα και γιατι το πατρινο καρναβαλι ειναι ενα απο τα 3 κορυφαια πολιτιστικα γεγονοτα της χωρα μας. Συγχαρητηρια στους 35.000 καρναβαλιστες που αψηφησαν τραγικες καιρικες συνθηκες και παρελασαν υπο βαρβατη βροχη την τελευταια Κυριακη. Συγχαρητηρια στους επισκεπτες μας που παρα τις δυσκολες καταστασεις ηρθαν στην πολη. Συγχαρητηρια στον διευθυντη του Καρναβαλικου Συνεργειου κυριο Πετρο Βρυωνη και το επιτελειο του για τα εξαισια αρματα που ειδμα φετος,αν και θα θελαμε περισσοτερα καλλιτεχνικα οπως πριν απο 8-10 χρονια!
kx5 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Συγχαρητήρια και στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στο κέντρο που χρέωσε σε συνάδελφό μου και την κοπέλα του 57 ευρώ για γεύμα.
konnak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ότι θα έβλεπα και fanboys του καρναβαλιού δεν το περίμενα...
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ...και ποιά είναι τα άλλα 2 κορυφαία events της χώρας μας;
aris1986 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Συγχαρητηρια που οι ταριφες εκλεβαν! Ενα σαντουιτςμε τα βασικα εκανε 5 ευρω Τα clubs ανεβασανε τις εισοδους Συγχαρητηρια που τα δωσαμε σε σας! Την αγάπη μας
user12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Σε τοσο δυσκολες εποχες που ειχαν αντικρυσμα και ρτο πατρινο καρναβαλι με πιο μικρη επισκεψιμοτητα απο περισυ και λιγο πιο μικρη συμμετοχη των πληρωματων, η Πατρα απεδειξε γιατι ειναι η ευρωπαικη καρναβαλικη πρωτευουσα και γιατι το πατρινο καρναβαλι ειναι ενα απο τα 3 κορυφαια πολιτιστικα γεγονοτα της χωρα μας. Enough said.
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης, συγχαρητήρια στους 15 -16 - 17 χρόνους πιτσιρικάδες που γίνονται λιαρδα απο την μαυροδάφνη και πηδιούνται στους δρόμους. Συγχαρητήρια που τα σιντριβάνια δεν βγάζουν νερό, αλλα κάτουρο. Συγχαρητήρια που οι "επαγγελματίες" (ταξί, μαγαζάτορες κλπ) ειναι επαγγελματίες. Συγχαρητήρια στα γκρουπ που ανα 5 μέτρα βγάζουν τα μεγάφωνα και του γ@μ@ν@ το σπιτι. Αυτά προς το παρόν... Τέτοιος πολιτισμός...
leftermann Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 απορώ, αυτοί που πήγαν να δουν το καρναβάλι, δεν ξέρανε ότι κάτι τέτοιο θα παίξει; Σαν εμάς εδώ τους σαλλλονικάρες, πάμε παραλλλία για γκαιφέ και γκρινιάζουμε που τον χρεώνουν 6 ευρώ. Δεν βρίσκεις να κάτσεις ούτε με βύσμα τον ιδιοκτήτη όμως...
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Καλά αυτοί που έρχονται απο αλλού, αλλά εγώ που περνάω σχεδόν το μισό χρόνο στην Πάτρα τι φταίω ?
leftermann Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού Τα συμπεριλάβεις το καρναβάλι στον μισό χρόνο που δεν είσαι στην πάτρα Όπου υπάρχουν γενικώς τέτοια πανηγύρια, η εκμετάλλευση και η κερδοσκοπία κάποιον έξυπνων είναι δεδομένη. Όταν ο κόσμος ξυπνήσει και σταματήσει να πηγαίνει, τότε θα αλλάξουν κι αυτοί τον χαβά τους. Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.
alexis333 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το οτι οι περισσοτεροι θεωρουν το καρναβαλι μεγαλο πραγμα και οτι πρεπει να ημαστε και περηφανοι που εχουμε και ενα απο τα μεγαλυτερα /καλυτερα εμενα με ανησυχει παντως ... Κατα την αποψη μου το καρναβαλι ειναι ενα αθλιο γεγονος...
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το οτι οι περισσοτεροι θεωρουν το καρναβαλι μεγαλο πραγμα και οτι πρεπει να ημαστε και περηφανοι που εχουμε και ενα απο τα μεγαλυτερα /καλυτερα εμενα με ανησυχει παντως ...Κατα την αποψη μου το καρναβαλι ειναι ενα αθλιο γεγονος... τι λες? εχουμε και τζουλια! ποιος αλλος εχει τζουλια? ΡΕ εδω η αλλη χωρισε και σεις καθοσαστε και ασχολιστε με μαλακιες?
Sir Pretender Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 η Πατρα απεδειξε γιατι ειναι η ευρωπαικη καρναβαλικη πρωτευουσα Γιατί, πού αλλού στην Ευρώπη γίνεται καρναβάλι τέτοια εποχή για να γίνει η Πάτρα η πρωτεύουσα; Είναι σαν να τρέχουμε μόνοι μας και να πανηγυρίζουμε επειδή βγαίνουμε πρώτοι -lol
alexis333 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 τι λες? εχουμε και τζουλια! ποιος αλλος εχει τζουλια? ΡΕ εδω η αλλη χωρισε και σεις καθοσαστε και ασχολιστε με μαλακιες? Ωχ , ρε συ εχεις δικιο.. Χωρισε το Ελενακι και εμεις καθομαστε και λεμε μλκιες... Ντροπη μας που περασαμε τον χωρισμο του αιωνα στο ντουκου... Απλα ΕΛΕΟΣ ....
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μαγκιά τους οσοι γουσταρίζουν το καρναβάλι, δεν μου πέφτει λόγος. Εγω μπορεί να την βρίσκω με το γήπεδο, ο άλλος με το καρναβάλι. Ή μπορεί εγω να ηδονίζομαι με την μπύρα, τα ροκάδικα/ μεταλλάδικα/ συναυλίες και κάποιος άλλος με τον Ρέμο πρώτο τραπέζι και το ουίσκι να ρέει σαν τον Μόρνο. Για μένα δεν ειναι εκει το θέμα. Αλλα εγω τσίνησα στο "οτι το πατρινό καρναβαλι ειναι ενα απο τα 3 κορυφαια πολιτιστικα γεγονοτα της χωρα μας" Βέβαια αν βάλουμε στα αλλα 2 πολιτισμικά γεγονότα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αθήνα και το μασκάρεμα σε Ζορο ενος νομάρχη ( δεν είναι πολιτικό)... Τότε πάω πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.