Giristroula10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά,έχω μια απορία και έχω μπερδευτεί...αν θέλω να χρησιμοποιήσω επιδότηση συσκευής απο cosmote σε πρόγραμμα συμβολαίου i-75 αλλά να κάνω νέα σύνδεση με νέο νούμερο και κάρτα sim γίνεται ή όχι;;; Και άν ναι,την προηγούμενη σύνδεση μπορώ να την διακόψω ή πρέπει να την διατηρήσω;;Ξέρει κανείς;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 αν καταλαβα καλα αυτο που σε ενδιαφέρει ειναι να πάρεις νεο νούμερο;
Giristroula10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 αν καταλαβα καλα αυτο που σε ενδιαφέρει ειναι να πάρεις νεο νούμερο; πολύ καλά κατάλαβες,με λίγα λόγια θέλω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο,να εκμεταλευτώ την επιδότηση και να πάρω νέα σύνδεση :-Ρ..... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
gs20309 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 πολύ καλά κατάλαβες,με λίγα λόγια θέλω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο,να εκμεταλευτώ την επιδότηση και να πάρω νέα σύνδεση :-Ρ..... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app μα έτσι κ αλλιώς με νέα σύνδεση πάντα δίνουν κάτι σαν επιδότηση..ανάλογα με το πρόγραμμα του παγίου που θέλεις να βάλεις στη σύνδεση..αν λες για να το γυρίσεις σε καρτοκινητό μάλλον χλωμό..
Giristroula10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 μα έτσι κ αλλιώς με νέα σύνδεση πάντα δίνουν κάτι σαν επιδότηση..ανάλογα με το πρόγραμμα του παγίου που θέλεις να βάλεις στη σύνδεση..αν λες για να το γυρίσεις σε καρτοκινητό μάλλον χλωμό.. Το θέμα μου είναι ότι με την σύνδεση που έχω τώρα υπολογιζω την επιδότηση συσκευής στα 200ευρώ και ήθελα αυτό το ποσό να το χρησιμοποιήσω για να πάρω την συσκευή της επιλογής μου πιο φθηνά αλλά παράλληλα να ξεφορτωθώ την παλιά σύνδεση για δικούς μου λόγους...αν θυμάμαι καλά η επιδότηση όμως προύποθέτει την ανανέωση της υπάρχουσας σύνδεσης ή όχι;;; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
gs20309 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μου είναι ότι με την σύνδεση που έχω τώρα υπολογιζω την επιδότηση συσκευής στα 200ευρώ και ήθελα αυτό το ποσό να το χρησιμοποιήσω για να πάρω την συσκευή της επιλογής μου πιο φθηνά αλλά παράλληλα να ξεφορτωθώ την παλιά σύνδεση για δικούς μου λόγους...αν θυμάμαι καλά η επιδότηση όμως προύποθέτει την ανανέωση της υπάρχουσας σύνδεσης ή όχι;;;Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app εννοείται.. η επιδότηση σε δεσμεύει να κάτσεις για 1 χρόνο όπως είσαι..εαν θέλεις να διακόψεις πρέπει να δώσεις πίσω μέρος της επιδότησης ανάλογα με το πόσο καιρός έχει περάσει από τότε που την πήρες. Με λίγα λόγια αυτό που θέλεις δεν γίνεται. αλλά ρώτα τι προσφορά μπορούν να σου κάνουν για επιδότηση με νέα σύνδεση..εαν επιλέξεις πρόγραμμα με πάγιο γύρω στο 45άρι ευρώ τότε μπορεί να πάρεις κάνα 100άρι κ παραπάνω ίσως επιδότηση. κατά καιρούς κάνουν διάφορες προσφορές με νέες συνδέσεις. αλλά τα 200 λίγο δύσκολο να τα φτάσεις για νέα σύνδεση εκτός κ αν πας με κάνα πάγιο 60+ευρώ το μήνα (που εννοείται ότι δεν σε συμφέρει). επίσης εαν 200ευρώ είναι η πρώτη προσφορά επιδότησης που θα σου κάνουν να κάνεις αίτημα για αύξηση επιδότησης για να στην ανεβάσουν, εαν τελικά επιλέξεις να μείνεις όπως είσαι στο ίδιο πρόγραμμα κ νούμερο.. αλλά ρώτα μήπως και υπάρχει παραθυράκι στο να αλλάξεις απλά τον αριθμό σου και να παραμείνεις ως έχει στο πάγιο σου και στην επιδότηση σου..ποτέ δε ξέρεις..πες τους ότι για λόγους ασφάλειας, ή ότι σε παίρνουν άγνωστοι και σε ενοχλούν (ή ότι σου κατέβει) κτλ θέλεις να αλλάξεις απλά αριθμό..αν κ δε νομίζω να γίνεται δυστηχώς.. και κάτι τελευταίο.. τι να την κάνεις την νέα συσκευή να είναι ακριβή εφόσον έχεις iphonaki??
morgan21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεις να παρεις την επιδοτηση σου και μετα απο μια μερα μπορει και την ιδια να αλαξεις το νουμερο σου. Αν καταλαβα σωστα την ερωτηση σου αυτη ειναι μια σωστη κινηση
Giristroula10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 εννοείται.. η επιδότηση σε δεσμεύει να κάτσεις για 1 χρόνο όπως είσαι..εαν θέλεις να διακόψεις πρέπει να δώσεις πίσω μέρος της επιδότησης ανάλογα με το πόσο καιρός έχει περάσει από τότε που την πήρες. Με λίγα λόγια αυτό που θέλεις δεν γίνεται. αλλά ρώτα τι προσφορά μπορούν να σου κάνουν για επιδότηση με νέα σύνδεση..εαν επιλέξεις πρόγραμμα με πάγιο γύρω στο 45άρι ευρώ τότε μπορεί να πάρεις κάνα 100άρι κ παραπάνω ίσως επιδότηση. κατά καιρούς κάνουν διάφορες προσφορές με νέες συνδέσεις. αλλά τα 200 λίγο δύσκολο να τα φτάσεις για νέα σύνδεση εκτός κ αν πας με κάνα πάγιο 60+ευρώ το μήνα (που εννοείται ότι δεν σε συμφέρει). επίσης εαν 200ευρώ είναι η πρώτη προσφορά επιδότησης που θα σου κάνουν να κάνεις αίτημα για αύξηση επιδότησης για να στην ανεβάσουν' date=' εαν τελικά επιλέξεις να μείνεις όπως είσαι στο ίδιο πρόγραμμα κ νούμερο.. αλλά ρώτα μήπως και υπάρχει παραθυράκι στο να αλλάξεις απλά τον αριθμό σου και να παραμείνεις ως έχει στο πάγιο σου και στην επιδότηση σου..ποτέ δε ξέρεις..πες τους ότι για λόγους ασφάλειας, ή ότι σε παίρνουν άγνωστοι και σε ενοχλούν (ή ότι σου κατέβει) κτλ θέλεις να αλλάξεις απλά αριθμό..αν κ δε νομίζω να γίνεται δυστηχώς.. και κάτι τελευταίο.. τι να την κάνεις την νέα συσκευή να είναι ακριβή εφόσον έχεις iphonaki?? [/quote'] Εεε....έχω το 3g και θέλω να πάρω το 3gs 16gb...αλλά η τιμή είναι 569€ οπότε είπα μήπως μπορώ να γλιτώσω κάτι.Όπως και να χει όμως πρέπει να αλλάξω νούμερο και sim για διάφορους λόγους.Πρέπει μάλλον να πάω να ρωτήσω μου φαίνεται...ευχαριστώ παιδάκια!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
AlexNet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εεε....έχω το 3g και θέλω να πάρω το 3gs 16gb...αλλά η τιμή είναι 569€ οπότε είπα μήπως μπορώ να γλιτώσω κάτι.Όπως και να χει όμως πρέπει να αλλάξω νούμερο και sim για διάφορους λόγους.Πρέπει μάλλον να πάω να ρωτήσω μου φαίνεται...ευχαριστώ παιδάκια!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Μπορεις να παρεις την επιδοτηση σου και μετα απο μια μερα μπορει και την ιδια να αλαξεις το νουμερο σου. Αν καταλαβα σωστα την ερωτηση σου αυτη ειναι μια σωστη κινηση παιδάκια......
Giristroula10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεις να παρεις την επιδοτηση σου και μετα απο μια μερα μπορει και την ιδια να αλαξεις το νουμερο σου. Αν καταλαβα σωστα την ερωτηση σου αυτη ειναι μια σωστη κινηση παιδάκια...... Χαχαχα....σόρρυ αν σε πείραξε' date='απλά είναι έκφραση που χρησιμοποιώ πολύ και μου βγαίνει αυθόρμητα........:-Ρ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
xelonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ζήτησε διακοπή και μετά και προσφορά καλύτερη θα σου κανουν και την επιδότηση την χρησιμοποιείς!!!
gs20309 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Εεε....έχω το 3g και θέλω να πάρω το 3gs 16gb...αλλά η τιμή είναι 569€ οπότε είπα μήπως μπορώ να γλιτώσω κάτι.Όπως και να χει όμως πρέπει να αλλάξω νούμερο και sim για διάφορους λόγους.Πρέπει μάλλον να πάω να ρωτήσω μου φαίνεται...ευχαριστώ παιδάκια!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app σε νιώθω.. κ εγώ το 3g έχω ..μάλλον όμως το καλοκαίρι πιθανό να βγούν καινούργια μοντέλα αν δεν βιάζεσαι ..βέβαια εαν θέλεις 3gs κ το βιάζεσαι τότε πούλα το παλιό (άν είναι 16gb κάνα 250-300-350 έαν γίνεται ανάλογα κ την κατάσταση που είναι η συσκευή σου), ζήτα κ προσφορά από cosmote (φαντάζομαι κανα 100-140ευρω) με τη νέα σύνδεση και ότι μένει τσόνταρε το.. αν πάλι περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι τα καινούργια μοντέλα, εαν βγουν, να ξέρεις πως και η αξία λογικά των μεταχειρισμένων 3g θα πέσει καθώς πλέον θα μπούν σε προσφορά τα 3gs.. όπως ήδη έχουν μπει τα 3g όταν το καλοκαίρι βγήκε το 3gs..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.