piko4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Συνδέω το βίντεο με το PC μου κατ' αυτόν τον τρόπο (scart στο βίντεο και S-Video στο tv tuner μέσω RCA) και λαμβάνω ασπρόμαυρη εικόνα χωρίς ήχο. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
panosvlass Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ΦΙλε μου το καλωδιο που δειχνεις στην δεξια εικονα ειναι για component συνδεση, εξου και το πρασινο-κοκκινο-μπλε. Αν δεν υπαρχει καποια διπλη χρηση που δεν εχω ακουσει ποτε τοτε εκει ειναι το προβλημα σου. Ο ανταπτορας που χρησιμοποιεις ειναι λαθος. Τo TV tuner σου δεν εχει εισοδο RCA να το βαλεις μετα το scart??
piko4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ΦΙλε μου το καλωδιο που δειχνεις στην δεξια εικονα ειναι για component συνδεση, εξου και το πρασινο-κοκκινο-μπλε.Αν δεν υπαρχει καποια διπλη χρηση που δεν εχω ακουσει ποτε τοτε εκει ειναι το προβλημα σου. Ο ανταπτορας που χρησιμοποιεις ειναι λαθος. Τo TV tuner σου δεν εχει εισοδο RCA να το βαλεις μετα το scart?? Δυστυχώς όχι... Μόνο S-Video. ---------- Προσθήκη στις 05:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:28 ---------- Το έφτιαξα με καλώδιο RGA to S-Video. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.