sphinxgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εγώ θέλω να φέρω ένα ψυγείο από φλώρινα-αθήνα, για πείτε πόσο περίπου θα μου βγει;αν είναι καμιά κατοστάρα μην μπω στον κόπο 650 χμ απόσταση * 2 για τον μεταφορέα, είναι ΜΟΝΟ τα έξοδα του 1300*0,2 + διόδια = 300+€ Σίγουρα μπορείς να βρεις σε Αθήνα μεταχειρισμένο ή χτυπημένο καινούργιο (σε στοκατζίδικα) σε καλή τιμή ή έστω όπως σου είπα να βρεις Αθηναίο γκόμενο! Για λίγους μήνες πρεπει να βρεις τη χρυσή τομή
UpToDate_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εγώ θέλω να φέρω ένα ψυγείο από φλώρινα-αθήνα' date=' για πείτε πόσο περίπου θα μου βγει;αν είναι καμιά κατοστάρα μην μπω στον κόπο[/quote'] Παίζει να γίνεται και με κούριερ. Λογικά ανάλογα με το πόσο βαρύ ειναι το αντικείμενο.. Βρες ένα κ στείλε ένα e-mail Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
pavlinara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δε νομίζω πως θα πληρώσω όλη τη βενζίνη και τα διόδια. υποτίθεται ότι οι μεταφορικές εξυπηρετούν κάποιους πελάτες ταυτόχρονα, δεν θα κουβαλήσουν κάτι μόνο για μένα, σωστά; 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δε νομίζω πως θα πληρώσω όλη τη βενζίνη και τα διόδια. υποτίθεται ότι οι μεταφορικές εξυπηρετούν κάποιους πελάτες ταυτόχρονα, δεν θα κουβαλήσουν κάτι μόνο για μένα, σωστά; Σωστά, αλλά θα υπολογίσεις τα εξής κόστη: 1. Μεταφορά από το χώρο σου στη Φλώρινα ως την έδρα του μεταφορέα. 2. Μεταφορά από Φλώρινα ως Βοτανικό(Βοτανικό έχουν έδρα όλες οι μεταφορικές στην Αθήνα). Μάλλον δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο για Αθήνα, οπότε θα γίνει μεταφόρτωση κάπου(πχ θεσσαλονίκη) και θα χρεωθείς 2 μεταφορές. 3. Μεταφορά από Βοτανικό ως το χώρο σου.
lary7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Απο τις δικες μου εμπειριες 2 περιπτωσεις ηταν οι ποιο φθηνες. 1)Τρενο, ειχε στειλει ο κολητος πραματα απο πατρα με τρενο. Μεταφορικη πληρωσε μονο να τα πανε και να τα φερουν απο τους σταθμους. 2)Βρες τις μεταφορικες που κανουν τακτικα το δρομολογιο Θεσ/νικη-Λαμια. Αυτες ειναι στο καλοχωρι και συνηθως τους πας εσυ τα πραγματα και τα στελνουν οταν γεμισει το φορτηγο. Ειτε πας καλοχωρι ειτε ψαξε μεταφορικη στο ιντερνετ απο Λαμια και πες τους καθε ποτε κανουν το δρομολογιο.
pavlinara Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 τι εννοείς να τα βάλεις στο τρένο;να τα βάλεις στο βαγόνι;ή έχει ειδικό βαγόνι για μεταφορές;και πόσο πχ θα έχει να στείλεις μια βαλίτσα με τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη;
De@th L0rd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πάρε ένα καινούριο μικρό ψυγειάκι μάρκα μουφασόνικ να κάνεις την δουλειά σου το λίγο καιρό που θα μείνεις κ πριν να φύγεις το πουλάς. Σιγά μη κουβαλάς ολόκληρο ψυγείο. 1) Δε συμφέρει 2) Παίζει να στο φέρουν χαλασμένο έτσι όπως τα φορτώνουν οι μεταφορικές.
lary7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 τι εννοείς να τα βάλεις στο τρένο;να τα βάλεις στο βαγόνι;ή έχει ειδικό βαγόνι για μεταφορές;και πόσο πχ θα έχει να στείλεις μια βαλίτσα με τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Τοτε ειχε ενα βαγονι μονο με πραγματα, ειχα μεταφερει το μηχανακι μου ετσι. Πηγαινες τα πραγματα και επεβλεπες την φοτρωση, μετα μεχρι να ερθει το τρενο στον προορισμο πηγαινες με το φορτιγακι και μολις εφτανε τα φορτωνες και τα πηγαινες σπιτι. Καπου διαβασα πως θα αλλαξει και ο νομος που απαγορευει την ενοικιαση μικρων φορτηγων, θεμα νομου ηταν η απαγορευση για να καβατζωνουν τις μεταφορικες!
pavlinara Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δεν θα φέρω ψυγειάκι, ρωτάω γιατί έχω 3 βαλίτσες ρούχα και μια τηλεόραση.και κάποια στιγμή θα φύγω από αθήνα για αυτό ρωτάω.
sphinxgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 τις βαλίτσες μπορείς σίγουρα να τις βάλεις και σε ΚΤΕΛ που πάει. Πληρώνεις / βαλίτσα ένα μικρό ποσό , τις δίνεις στα κεντρικά των ΚΤΕΛ και μόλις φτάσουν πάει κάποιος όταν θέλει και τις παραλαμβάνει. Το έχω κάνει και δούλεψε μια χαρά. Το ίδιο και με την τηλεόραση, την πακετάρεις και τη στέλνεις κλπ. Με το τρένο δεν ξέρω αν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. ps Τον Αθηναίο γκόμενο να σκεφθείς που λέγαμε! Θα σου λύσει όλα τα προβλήματα!!!!
LRoi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Περίεργο που δεν αναφέρθηκε so far: Μπαίνεις εδώ: clicknmove.eu, κάνεις εγγραφή με τα στοιχεία σου, δηλώνεις τα πράγματα που θέλεις να μεταφέρεις καθώς επίσης αφετηρία και προορισμό, τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι (αποσυναρμολόγηση, πακετάρισμα, άτομα για μεταφορά κλπ) και μετά περιμένεις τις προσφορές από τις μεταφορικές. Επιλέγεις την χαμηλότερη και μετά επικοινωνείς με τον μεταφορέα για τις λεπτομέρειες. Κοινώς τους βάζεις σε μία διαδικασία πλειστηριασμού προς όφελός σου. Φυσικά, τίποτα δεν είναι δεσμευτικό. Δηλαδή αν μπεις και βάλεις αγγελίες, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα επιλέξεις κάποια προσφορά.
sphinxgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλό αυτό, δεν το είχα υπόψη! Άκυρο με τον Αθηναίο γκόμενο λοιπόν! Μέχρι να φύγεις απο Αθήνα, σίγουρα θα κολλάει σε άλλη ερώτηση σου όμως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα